eşimin vefat eden eski sevgilisi..

baloncuk13

şişko patates
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
1.497
637
173
kızlar eşimin 5 sene konuştuğu ve sonunda bir trafik kazasında kaybettiği bir eski sevgilisi var. kazadan 3 yıl sonra biz tanışıyoruz ve 1.5 yıl konuştuktan sonra evleniyoruz. ama 2 kere onunla ilgili konu oldu ve ikisinde de gözleri doldu. biri aşk tesadüfleri sever filmi vizyona girdiğinde biz sevgiliydik ve sinemaya gitmiştik, filmin sonunda kız trafk kazası geçiriyordu. güzelce filmi izlerken eşim kalk gidiyoruz dedi o sahnede montunu aldı çıktı ardından koştura koştura ben çıktım ve yüzünü göremedim direk hızlıca lavaboya gitti. sanırım ağladı orda : ( çıktığında hiçbirşey söylemedim, hiçbirşey olmamış gibi davrandık normal hayatımıza devam ettik. biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. zaten ilk tanıştığımız zamanlar da bana söylemişti bu durumu, eski sevgilim vefat etti, yaşayamadıklarıma üzülüyorum demişti, tabi o zaman sevgili gibi değil arkadaş gibi başlamıştık. şimdi 2 yıllık evliyiz beni sevdiğin hissediyorum ama bazen düşünüyorum bir yarısı da onu seviyor mu unutabildi mi acaba diye. sizce unutabilmiş midir : (

5 sene az değil ,ölüm ayırmış onları ..Ama ölenle ölünmüyor ,eşin hayatına devam etmek istemiş çok özür dileyerek ,haddim olmayarak söylüyorum ama sizin yerinize bazen onu koyuyor olabilir ya da onunla yaşayacakları şeyleri sizinle yaşayınca aklına geliyor olabilir ..Seviyor mu hala bilemem ama unutamamış belli ki .Zor durum ..

Üzücü bır durum aslında siz kendınızı onun yerıne koyun 5 sene dılek olay bence ve sonunda olum . uzuluyodur tabıkıde aklına gelınce

sevgi farklı bir boyuttadır özlem vardır acı bir olayla ayrılmış sonuçta buda çok doğal,eşiniz anladığım kadar duygusal,vicdanlı ,merhametli biri ondan bukadar çok etkileniyor her olayda onu hatırlıyor. aynısını sizde yaşasanız onu hatırlatan şeylerde içiniz acır.Size olan sevgisi bam başkadır artık onun eşisiniz sizsizde asla yapamaz onu yadırgamayın,unutmasını beklemeyin zor bir şey.

Cok uzuldum onun icin, onu anlamaya calis ama tabi sonucta esin. Bence unutmustur ama aklina geliodur acisi boyle seyler gorunce, kafana takma

Lütfen bu konuyu kalbinizden ve beyninizden silmeye çalışın başaramıyorsanız psikolojik yardım alın..allah kimsenin başına vermesin ..yaşamayan birisi ile rekabet ediyorsunuz bilinç altınızda .. bence o kızcağıza bir fatiha okuyun ve eşinizle sevdiklerinizle her gününüzün değerini bilerek yaşayın .. umarım sevdikleriniz ve eşinizle huzurlu sevgi dolu bir ömür geçirirsiniz allah hepimizi kazadan beladan korusun ..yarın ne olacağımız belli değil

Ölmüş insanlardan kıskanmayın bari ya...
Eski sevgilisi sonuçta kötü bir şekilde kaybetmiş onu aynısını siz yaşamış olsaydınız unutur muydunuz ? Ne eşinizin suçu bu,ne de eski sevgilisinin.Sizi sevmese zaten evlenmez gerçekten de boş yere kendinizi üzüyorsunuz şu an.

Hayır unutamamıştır..

Yalnız bukadar paranoyaklığa bağlamayın..
Yeminle hemcinsimsiniz ama ben daraldım bırakın kız yerinde rahat yatsın yaaa..
Evet eşisiniz ama kavga dövüş ayrılmamışlar hayat ayırmışş kader böyle yanii... belkide büyük ihtimal evlenceklerdi.
Ama ölmüş birinin ardından eşinizi böyle sorgulamak ağzını aramak çok itici geldi bana...

Allah kızın mekanını cennet etsin anasına babasına sabır versin.

Unutulacak bir durum değil, elbette yaşayamadıklarına üzülüyordur ama sizi sevmiyor olsaydı, sizinle evlenmezdi. Bence bu düşünceleri bir kenara bırakın. Eşinizle mutlu olmaya bakın.

canım bence fazla sorgulama neticede isteyerek ayrılmış biri yok ortada elbette ona karşı kırıntılar vardır ki bence kim olsa öyle olur . . aklına getirme ne onun nede kendinin bırakın kalsın öyle . .

Bence eşin hiç hatırlamıyor etkilenmiyor olsa kork derdim.Çünkü demekki yaşanılanlara değer vermiyor önemsemiyor. Ölüm çok farklı birşey beş sene çalıştığınız yerdeki biri bile ölse aklınıza geldiğinde garip olursunuz ki sevgili yani. Bence kıskançlık duygusuyla hareket etmeyin şu anda o kızın başına gelen Allah göstermesin sizin başınıza gelse aynı tepkiyi gösterir bence sevgisinden şüphe etmeyin o kız onun anılarında bir yerde olacak ama sizin yerinizde farklıdır.

bana deseler ki eşini geçen gün bi kızla gördük, yemin ederim bu olaya üzüldüğüm kadar üzülmem , eskiyi kıskandığım kadar yeniyi kıskanmam . içim çok acıyor , evet çok zor bir durum ve eşimden Allah razı olsun çok iyi bir insan , ama herşeye rağmen ben içimden atamıyorum eskiyi

Severken ölmüş olmasi cok baska birsey, ayrilmis bitmis icinde sevgi kalmamis olsa neyse bir muddet uzulur unuturdu. Giden geri gelmiyor esinizde farkinda oldugu icin sizle tanisip evlenmis.mutlu olmaya bakin kafaniza cok takmayin.takmak birseyi degistirmez sadece ikinizde uzulursunuz.

benim de eşimin 4 yıllık sevgilisi vefat etmiş..
biz de onun vefatından 3buçuk yıl sonra tanıştık...
ben sonradan öğrendim ki eşim ona benziyorum diye bana aşık olmuş..
hala bazen onu hatırlatan şeylerde ağlar...
hatta bana bikere onun adıyla seslendi..
başlarda çok üzüldüm ağladım bu duruma...
ama artık umursamıyorum, hayatta olsa daha çok kıskanırdım...

Tedavi olun ,çünkü bu bir rahatsızlık ..Ölü biri kıskanılır mı ben anlamadım ..

İnsan anne babasını da kaybedince hayata devam ediyor ama aklına gelince içi sizliyor. Çok normal böyle hissetmesi,cok insani duygular bunlar.ruhsuz bir insan olsa çoktan unutmustu ama eşiniz demekki çok duygulu ve vefakar bir insanmis ne güzel!

yaşanan hiçbir şey unutulmaz özellikle insana acı veren şeyler asla unutulmaz sadece zaman geçtikçe eskisi gibi sözde dilda kalamz ama bir ana olur. küçücük bir şey kabuk bağlayan yarayı tekrar kanatıverir.
unuttugunu sanmıyorum ama hayat bir şekilde tutunmak ve devam etmek gerekir eşinizsizle devam ediyor severiyordur sizi eşi seçmiş evliliğiniz iyi gidiyorsa önemli olan bu...allah eskiye rahmet etsin size mutluluk versin

Ama sen bunu bilerek evlendigine gore bazi seyleri kabul etmelisin.
Unutabilecegini sanmiyorum, hep kalbinin bi kosesinde durur o aci, sen de ellesme, tuz basma yarasina. En onemlisi artik evlisiniz, bu durumu kaldiramayacagini biliyosan hic evlenmemen lazimdi bu kalbi kirik adamla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…