- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
- Konu Sahibi baloncuk13
-
canım bence fazla sorgulama neticede isteyerek ayrılmış biri yok ortada elbette ona karşı kırıntılar vardır ki bence kim olsa öyle olur . . aklına getirme ne onun nede kendinin bırakın kalsın öyle . .kızlar eşimin 5 sene konuştuğu ve sonunda bir trafik kazasında kaybettiği bir eski sevgilisi var. kazadan 3 yıl sonra biz tanışıyoruz ve 1.5 yıl konuştuktan sonra evleniyoruz. ama 2 kere onunla ilgili konu oldu ve ikisinde de gözleri doldu. biri aşk tesadüfleri sever filmi vizyona girdiğinde biz sevgiliydik ve sinemaya gitmiştik, filmin sonunda kız trafk kazası geçiriyordu. güzelce filmi izlerken eşim kalk gidiyoruz dedi o sahnede montunu aldı çıktı ardından koştura koştura ben çıktım ve yüzünü göremedim direk hızlıca lavaboya gitti. sanırım ağladı orda : ( çıktığında hiçbirşey söylemedim, hiçbirşey olmamış gibi davrandık normal hayatımıza devam ettik. biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. zaten ilk tanıştığımız zamanlar da bana söylemişti bu durumu, eski sevgilim vefat etti, yaşayamadıklarıma üzülüyorum demişti, tabi o zaman sevgili gibi değil arkadaş gibi başlamıştık. şimdi 2 yıllık evliyiz beni sevdiğin hissediyorum ama bazen düşünüyorum bir yarısı da onu seviyor mu unutabildi mi acaba diye. sizce unutabilmiş midir : (
kızlar eşimin 5 sene konuştuğu ve sonunda bir trafik kazasında kaybettiği bir eski sevgilisi var. kazadan 3 yıl sonra biz tanışıyoruz ve 1.5 yıl konuştuktan sonra evleniyoruz. ama 2 kere onunla ilgili konu oldu ve ikisinde de gözleri doldu. biri aşk tesadüfleri sever filmi vizyona girdiğinde biz sevgiliydik ve sinemaya gitmiştik, filmin sonunda kız trafk kazası geçiriyordu. güzelce filmi izlerken eşim kalk gidiyoruz dedi o sahnede montunu aldı çıktı ardından koştura koştura ben çıktım ve yüzünü göremedim direk hızlıca lavaboya gitti. sanırım ağladı orda : ( çıktığında hiçbirşey söylemedim, hiçbirşey olmamış gibi davrandık normal hayatımıza devam ettik. biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. zaten ilk tanıştığımız zamanlar da bana söylemişti bu durumu, eski sevgilim vefat etti, yaşayamadıklarıma üzülüyorum demişti, tabi o zaman sevgili gibi değil arkadaş gibi başlamıştık. şimdi 2 yıllık evliyiz beni sevdiğin hissediyorum ama bazen düşünüyorum bir yarısı da onu seviyor mu unutabildi mi acaba diye. sizce unutabilmiş midir : (
bana deseler ki eşini geçen gün bi kızla gördük, yemin ederim bu olaya üzüldüğüm kadar üzülmem , eskiyi kıskandığım kadar yeniyi kıskanmam . içim çok acıyor , evet çok zor bir durum ve eşimden Allah razı olsun çok iyi bir insan , ama herşeye rağmen ben içimden atamıyorum eskiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?