- 17 Eylül 2014
- 329
- 218
- 48
- 39
- Konu Sahibi baloncuk13
-
kızlar eşimin 5 sene konuştuğu ve sonunda bir trafik kazasında kaybettiği bir eski sevgilisi var. kazadan 3 yıl sonra biz tanışıyoruz ve 1.5 yıl konuştuktan sonra evleniyoruz. ama 2 kere onunla ilgili konu oldu ve ikisinde de gözleri doldu. biri aşk tesadüfleri sever filmi vizyona girdiğinde biz sevgiliydik ve sinemaya gitmiştik, filmin sonunda kız trafk kazası geçiriyordu. güzelce filmi izlerken eşim kalk gidiyoruz dedi o sahnede montunu aldı çıktı ardından koştura koştura ben çıktım ve yüzünü göremedim direk hızlıca lavaboya gitti. sanırım ağladı orda : ( çıktığında hiçbirşey söylemedim, hiçbirşey olmamış gibi davrandık normal hayatımıza devam ettik. biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. zaten ilk tanıştığımız zamanlar da bana söylemişti bu durumu, eski sevgilim vefat etti, yaşayamadıklarıma üzülüyorum demişti, tabi o zaman sevgili gibi değil arkadaş gibi başlamıştık. şimdi 2 yıllık evliyiz beni sevdiğin hissediyorum ama bazen düşünüyorum bir yarısı da onu seviyor mu unutabildi mi acaba diye. sizce unutabilmiş midir : (
Üzülme... Eşinin seni sevdiğini hissediyorsan, eminsen sorun yok. Elbette ölen sevgilisini unutamamıştır. Kimse böyle trajik bir olayı unutamaz. Ama onu unutmaması seni sevmediği halen onu sevdiği anlamına gelmez. İçin rahat olsun. Eşinin yaşadığı durum zor bir durum ve sana deli gibi aşık da olsa, seni uğruna ölecek kadar da sevse böyle bir olayı tamamen unutmak, zihninden, kalbinden çıkarmak mümkün değil. Asla kendini onun ölen sevgilisiyle karşılaştırma.kızlar eşimin 5 sene konuştuğu ve sonunda bir trafik kazasında kaybettiği bir eski sevgilisi var. kazadan 3 yıl sonra biz tanışıyoruz ve 1.5 yıl konuştuktan sonra evleniyoruz. ama 2 kere onunla ilgili konu oldu ve ikisinde de gözleri doldu. biri aşk tesadüfleri sever filmi vizyona girdiğinde biz sevgiliydik ve sinemaya gitmiştik, filmin sonunda kız trafk kazası geçiriyordu. güzelce filmi izlerken eşim kalk gidiyoruz dedi o sahnede montunu aldı çıktı ardından koştura koştura ben çıktım ve yüzünü göremedim direk hızlıca lavaboya gitti. sanırım ağladı orda : ( çıktığında hiçbirşey söylemedim, hiçbirşey olmamış gibi davrandık normal hayatımıza devam ettik. biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. zaten ilk tanıştığımız zamanlar da bana söylemişti bu durumu, eski sevgilim vefat etti, yaşayamadıklarıma üzülüyorum demişti, tabi o zaman sevgili gibi değil arkadaş gibi başlamıştık. şimdi 2 yıllık evliyiz beni sevdiğin hissediyorum ama bazen düşünüyorum bir yarısı da onu seviyor mu unutabildi mi acaba diye. sizce unutabilmiş midir : (
Ay lütfen bir merhumu kiskanmadigimiz kaldıydi. Icinde kocaman bir yara var esinizin. Lutfen anlamaya çalışın ve düşünüp ne kendinizi ne de onu uzmeyin. Simdi evlisiniz onunuze bakın:-Dkızlar eşimin 5 sene konuştuğu ve sonunda bir trafik kazasında kaybettiği bir eski sevgilisi var. kazadan 3 yıl sonra biz tanışıyoruz ve 1.5 yıl konuştuktan sonra evleniyoruz. ama 2 kere onunla ilgili konu oldu ve ikisinde de gözleri doldu. biri aşk tesadüfleri sever filmi vizyona girdiğinde biz sevgiliydik ve sinemaya gitmiştik, filmin sonunda kız trafk kazası geçiriyordu. güzelce filmi izlerken eşim kalk gidiyoruz dedi o sahnede montunu aldı çıktı ardından koştura koştura ben çıktım ve yüzünü göremedim direk hızlıca lavaboya gitti. sanırım ağladı orda : ( çıktığında hiçbirşey söylemedim, hiçbirşey olmamış gibi davrandık normal hayatımıza devam ettik. biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. zaten ilk tanıştığımız zamanlar da bana söylemişti bu durumu, eski sevgilim vefat etti, yaşayamadıklarıma üzülüyorum demişti, tabi o zaman sevgili gibi değil arkadaş gibi başlamıştık. şimdi 2 yıllık evliyiz beni sevdiğin hissediyorum ama bazen düşünüyorum bir yarısı da onu seviyor mu unutabildi mi acaba diye. sizce unutabilmiş midir : (
aynen canım onu değil de eşimin ona olan sevgisini kıskanıyorum .. : ( bazen bende düşünüyorum psikolojik destek almam lazım diyeSiz ölen bayani değil esinizin ona duyduğu sevgiyi kiskaniyorsunuz. Hala seviyormu kalbinde hala onun için bir yer varmi? Ozluyormu? Vs....
Kim olsa bunları düşünür aklina getirir bu kiskanmak değildir. En azindan boyle şeyler akliniza geldiğinde başka seylere odaklanmaya calisin.
Siz ölen bayani değil esinizin ona duyduğu sevgiyi kiskaniyorsunuz. Hala seviyormu kalbinde hala onun için bir yer varmi? Ozluyormu? Vs....
Kim olsa bunları düşünür aklina getirir bu kiskanmak değildir. En azindan boyle şeyler akliniza geldiğinde başka seylere odaklanmaya calisin.
benim de eşimin 4 yıllık sevgilisi vefat etmiş..
biz de onun vefatından 3buçuk yıl sonra tanıştık...
ben sonradan öğrendim ki eşim ona benziyorum diye bana aşık olmuş..
hala bazen onu hatırlatan şeylerde ağlar...
hatta bana bikere onun adıyla seslendi..
başlarda çok üzüldüm ağladım bu duruma...
ama artık umursamıyorum, hayatta olsa daha çok kıskanırdım...
aynnı durumdaymışız canım, benzerlik durumu daha acı olmuş benim eşim de bu yüzden mi sevdi bilmiyorum, açıkçası bilmek de istemiyorum. hayatta olsa ölüm değil de sadece bir ayrılık olsa üzüülmezdim ben insan bir üzülür iki üzülür unuturdu. ama yorum yapan bütün kızların da dediğ gibi unutmadı ve ömrünün sonuna kadar da unutmayacak onu, benim bu durumla yaşamayı öğrenmem lazım..benim de eşimin 4 yıllık sevgilisi vefat etmiş..
biz de onun vefatından 3buçuk yıl sonra tanıştık...
ben sonradan öğrendim ki eşim ona benziyorum diye bana aşık olmuş..
hala bazen onu hatırlatan şeylerde ağlar...
hatta bana bikere onun adıyla seslendi..
başlarda çok üzüldüm ağladım bu duruma...
ama artık umursamıyorum, hayatta olsa daha çok kıskanırdım...
ben onun saf temiz dünyası için evlendim, günümüzde böyle erkek bulmak imkansz, düşünsenize sadece 1 sevgili, 5 yıl sonra ölüm, 2. sevgili ve düğün.. hayatı bu kadar.. öyle başka erkekler gibi birsürü kızla gönül eğlendirmyor, Allah ondan razı olsun iyiki çıktı karşıma...Ama sen bunu bilerek evlendigine gore bazi seyleri kabul etmelisin.
Unutabilecegini sanmiyorum, hep kalbinin bi kosesinde durur o aci, sen de ellesme, tuz basma yarasina. En onemlisi artik evlisiniz, bu durumu kaldiramayacagini biliyosan hic evlenmemen lazimdi bu kalbi kirik adamla...
bana deseler ki eşini geçen gün bi kızla gördük, yemin ederim bu olaya üzüldüğüm kadar üzülmem , eskiyi kıskandığım kadar yeniyi kıskanmam . içim çok acıyor , evet çok zor bir durum ve eşimden Allah razı olsun çok iyi bir insan , ama herşeye rağmen ben içimden atamıyorum eskiyi
ben onun saf temiz dünyası için evlendim, günümüzde böyle erkek bulmak imkansz, düşünsenize sadece 1 sevgili, 5 yıl sonra ölüm, 2. sevgili ve düğün.. hayatı bu kadar.. öyle başka erkekler gibi birsürü kızla gönül eğlendirmiyor, Allah ondan razı olsun iyiki çıktı karşıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?