eşimin vefat eden eski sevgilisi..

aynen canım onu değil de eşimin ona olan sevgisini kıskanıyorum .. : ( bazen bende düşünüyorum psikolojik destek almam lazım diye

Neden kıskanıyorsun ki. O sevgilisiymiş, sen eşi olmuşsun. Hepimiz ölüp gideceğiz bu dünyadan. Karı-kocanın hakkı çoktur birbirine. Siz birbirinizin eşi olarak sınanacaksınız. Nikahınız var eşinizle. Eşinin sana olan sevgisi çok büyük olmasaydı öyle bir olaydan sonra evlenebilirmiydi? Kendinizi iyi hissetmiyorsanız elbette bir yardım alın.

Bence psikologa gidecekseniz eşinizle birlikte gidin,bazı hipnoz yöntemleri var,geçmişi unutturmaz ama en azından normal karşılamasına yardımcı olabilir,hayatınızın akışını engellemez,geçmişle yaşayayıp geleceğinizi bozmamalısınız,hepimiz bir gün öleceğiz bunu kabul etmek gerek..

Seni sevsin sana ilgi göstersin de boşver ya..İnsan düşününce geçmişini hatırlar ,birzamanlar sevdiği insanı bir insan hiçbir zaman unutmaz ama geride kalır yeni bir insanı sevebilir..Birbirinizi mutlu edin yeter..
Eski sevgilisi vefat etmeyen ilgisiz bir sevgiliden kocadan bin kat iyidirr..

İnsanın aklının bi kösesinde kalır bence bu seni sevmediği anlamına gelmez.

Bence unutamamıştır
Ve ben buna gerçekten saygı duyarım.
Asıl unutup gitse acayip olurdu. Ölüm ayırmış onları gerçekten zor bir durum. Ama toparlanıp yeniden sevmiş. Umarım sizinle çok mutlu olur.

Eşiniz hayatınız için çabalıyor bence. Evet, hatırlıyordur eski sevgilisini de. Ama siz lütfen takmayın bu konuya kafanıza, o sizi seviyor ki sizinle hayatını birleştirmiş. Ayrıca bence eşinizi daha çok sevin, eşiniz vefalı bir insan ki ölmüş bir insanı güzellikle anıyor.

Bilmiyorum bazi yorumlar cok agresifce olmus.Ben seni anliyorum yani yasadigini yasamasam da kendimi senin yerine koyunca seni anliyorum.Biri demis ya o kisiyi degil ona olan sevgisini kiskaniyorsun diye bence de cok dogru.Kiskandigin sey o kisiden ziyade esinin kafasindaki ona karsi olan duygular dusunceler.Zor bir durum ve bence esinin de senin de tepkilerin cok insani.Ama artik gecmisle yasamayin , o kizin bir hatirasi vardir durur bi kosede bazen hatirlanir bazen cikar akildan bazen ansizin bir anda gelir bunlar cok normal.Fakat su an gercek olan sey sizsiniz , evlisiniz Allah nasip ederse yarin bir gun cocuklariniz oldugunda evliliginizin boyutu da degisir cocuklara dalarsiniz gecmis daha az hatirlanir olur.Seni sevmis evlenmis demek ki yarin bir gun Allah korusun sana bir sey olsa ne guzel seni de hic unutmayacak ,vefali bir esin var demektir bu.Ne kocalar var eslerine neler neler yapiyor degil ölüsüne dirisine bile saygisi yok
Biz kadinlar duygusal varliklariz ama hepsini belli bir yere kadar yasamak lazim yoksa hayat yasanmaz olur.Kendini uzme,esini de uzme canim.

sizin için zor olsa gerek...ismiyle hitap etmesi, ona benzediğiniz için size aşık olması bana bile kötü hissettirdi kendimi okurken. Peki şuan size siz olduğunuz için aşık mı?

hiç bilmiyorum..deşmiyorum da...
amaan hiç de onu düşünüp kafamı yoramam onca telaşımın arasında.....
keyfi bilir..
o da benim hayallerimin erkeği değildi sonuçta ama bi şekilde aşık oldum...

Bende tüm lise hayatımı birlikte geçirdiğim, çok sevdiğim 8 yıllık sevgilimi 12 yıl önce amansız bir hastalıktan 22 yaşında kaybettim. 5 yıl sonra eşimle evlendim. Çok şükür çok mutluyuz. Bu konuyu eşimle sevgiliyken bir kere konuştuk ve bir daha hiç konusunu açmadık. Aşk tesadüfleri sever filminde bende eşimin yanında ağlama krizine girmiştim. Çünkü bende ölen sevgilimle Ankara'da yaşıyordum ve çok dokundu bana o film. Eşinizin de duygulanması çok normal. Ölüm çok büyük bir travma, hele aniden kaybetmek daha da zor olmuştur. Benim sevgilim de gözlerimin önünde yavaş yavaş eriyip gitmişti. Peki ben eski sevgilimi unuttum mu? Tabi ki hayır, hala ara sıra içim sızlıyor. Ömrümün sonuna kadar da unutmayacağım tabi ki. Bu kadar genç yaşta o kadar çok acı çekmesi beni kahrediyor. Ara sıra özellikle genç yaşta hayatını kaybetmiş birilerini görünce çok üzülüyorum, ağlıyorum. Bende ağır bir travma oldu ve izleri öyle hemen silinecek şeyler değil bunlar. Ama bu yaşadıklarımı içimde yaşıyorum asla eşime yansıtmadım. Zaten ona olan duygularım eşime duyduğum sevgi gibi bir sevgi değil artık. Çok başka bir şeye dönüştü. Geçmişte çok sevilen biri ölünce hatırası da sizinle yaşıyor. Ne mutlu ki eşiniz bir hayalete takılıp kalmamış, sizinle evlenip mutlu olmayı seçmiş.Emin olun eşiniz sizi sevmeseydi sizinle evlenmez yasını tutmaya devam ederdi. Sizde bence eşinize sıkı sıkı sarılın ve bu konuyu tekrar açmayın. Allah rahmet eylesin deyin ve eşinizle mutlu olmaya bakın.

Neden unutsun ki. Mutlaka hatiralarinda olacaktir.Ölmus bir insana neden taktiniz anlayamadim.Sizi de sevmiyor anlamina gelmez ki soylemissiniz de.Ustelik basindan biliyordunuz. Bunu esinize hissettirirseniz problem olur.

unutmamıştır tabiyki kim unutabilirki zaten gayet açık unutmadığı ama sizi de seviyor unutmamış olması sizi onun kadar sevmediği anlamına gelmezki . Allah korusun sizin başınıza birşey gelse belki daha fazla üzülecek . snuçta onu derinden etkileyen bir olay yaşamış ve bu şekilde tepki vermesi gayet normal sizde normal olduğunu biliyorsunuz ama işte biz kadınlar yine de içten içi içimizi yeriz beni mi daha çok seviyor aklı hala onda mı diye.

Ölüm Allah'ın emri şu ayrılık olmasa diye bir şarkı var...ama eşiniz içinde kolay değil siz unutun düşünmeyin Allah rahmet eylesin diin eşinize sıkı sıkı sarılın sarılın ki sizide kaybetme duygusu yerleşmesin adamcağıza...

esinizin bu durumunu yani sevdigine doyamadan kaybettgini bilerek evet demisiniz ona
bu saatden sonra yapacak bisey yok,siz unutunki oda unutabilsin ..

bence unutmasi normal olmazdi.
unutsa ben olsem demek beni de unutacak diye dusunurdum.
hayallerinde onunla yasamiyorsa arada sirada gozlerinin dolmasinda, icinin huzunle kaplanmasinda bir sakinca goremiyorum.

Ben olsam ben de sizin gibi düşünür ve üzülürdüm..Buradaki arkadaşlar neden böyle demiş anlamadım...
Ama şu da bir gerçek arkadaşlardan birisinin söylediği gibi o kız aslında ne kadar kötü özelliği varsa da artık kusursuz olur eşinizin gözünde yani ideal...Yani o aslında olmayan birisi eşinizin kafasında olan birisi...O yüzden kıskandığınız o vefat eden arkadaş değil eşinizin kafasındaki ideal insan. Kör ölür ela gözlü olur misali...

Bence bu konuyu bir daha acmayin.ortada bir gercek var 5sene birlikte olmuslar ve aklina gelince uzulmesi normal sonucta zorunlu bir ayrilik olmus.vefat eden arkadasina uzuluyor ama onu hayatiniza sokmuyor bence sizde birdaha hic acmayin bu konuyu ima bike etmeyin
Rahmetlikte rahat yatsin yerinde

Bunu bile bile evlenip paranoya yapmak neden ?
Üzgünüm tabiki unutmamıştır unutamazda unutmamalıda !
Birini seviosun hayatının enönemli yerine koyuyosun kalbinin sahibi yapıosun ve kaybediosun çok acı
Tüm bunlar onu hala sevdiği anlamına gelmez sonuçta sen varsın eşisin hayat arkadaşısın canyoldaşısın sevdiği sevildiğisin
Yarım kalmışlar sadece özlem vardır

Lütfen kurcalama düşünme sende yaşarken kaybetme

Ölenleri de mi kıskanıyorsunuz? Üzülmesi,kalbi ve vicdanı olduğunu gösterir bence.

Okuyunca aklıma geldi bi abimizde nişanlısıyla şehir dışına çıkmışlardı dönüş yolunda kaza yaptılar
Çok feciydi kız paramparça olmuştu beynini elleriyle toplamış
Halbuki 2-3 gün sonra düğünleri olacaktı
7-8 yıl sonra biriyle tanıştı evlendiler
Evlendiği kız paranoya yapmak yerine destek oldu
Bayramda ölüm tarihinde kocasıyla mezarlığa gitti
Hamileyken kızım olsa onun adını koyacak kadar destek oldu
Belki bişeyler çıkartırsın burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…