atarız diyorlar kolay kolay iş bulunmuyor ben tekrardan köye gidip köyde yaşamak istemiyorumYani sacmaliyorsunuz.
Is yerinde ayri vicdansiz.
Yogun bakimda bile olsa, demek ki babasinin yakininda olmak istiyor.eşimin babası ameliyat oldu yoğunbakıma aldılar. yoğunbakıma kolay kolay kimseyi almıyorlar gözlerini açtı konuşuyor çok şükür ama problem eşim durmadan işyerinden izin alıp alıp hastaneye gidiyor sabah gidiyor akşam gidiyor iş yeri artık hayır demiş bu hala izin konusunu diretiyor ben daha izin alma bak abilerin var işten atılırsan ne yaparız çocuk var diyorum babamda babam diye benimle kavga ediyor üzerime yürüyor. ya ben haksızmıyım babanı düşün ama yoğunbakımda zaten göstermiyorlar işten atılırsa biz ne yaparız. ya bana akıl verin ben haksızmıyım gene izin konusunda konuşmuş veremeyiz demişler bu kadar zorluyor
bu insanlar köyde beni evden attı kış günü jandarma geldi 3 aydır annemin evinde kaldık 1 aydır kendi evimdeyim borç dert içinde yüzdük kimse bize elini uzatmadı zar zor bir iş bulduk düzenimiz çok zor oturdu işten atarlarsa ben ne yaparım tekrar evdenmi atılacaz kaynanam zaten soba demiriyle üzerime yürümüş biri tamam abilerin yanında dursun sen işten çıkınca git neden anlamıyorum gitme demiyorum iş çıkışo git çıldıracamYani sacmaliyorsunuz.
Is yerinde ayri vicdansiz.
işten çıkınca gitsin neden iş saatinde durmadan izin alınırki?Yogun bakimda bile olsa, demek ki babasinin yakininda olmak istiyor.
Bu kadar mi merhamet yoksunusun? Sirf isten atilir koye giderim endisenden dolayi, esinin babasinin yakininda olma ihtiyacini anlamiyorsun?!??
Yahu para hep kazanilir.atarız diyorlar kolay kolay iş bulunmuyor ben tekrardan köye gidip köyde yaşamak istemiyorum
bu insanlar köyde beni evden attı kış günü jandarma geldi 3 aydır annemin evinde kaldık 1 aydır kendi evimdeyim borç dert içinde yüzdük kimse bize elini uzatmadı zar zor bir iş bulduk düzenimiz çok zor oturdu işten atarlarsa ben ne yaparım tekrar evdenmi atılacaz kaynanam zaten soba demiriyle üzerime yürümüş biri tamam abilerin yanında dursun sen işten çıkınca git neden anlamıyorum gitme demiyorum iş çıkışo git çıldıracam
"İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta, ölüm bizi ayırana dek"işten çıkınca gitsin neden iş saatinde durmadan izin alınırki?
aman neyse adam gidiyor zaten ohbu insanlar köyde beni evden attı kış günü jandarma geldi 3 aydır annemin evinde kaldık 1 aydır kendi evimdeyim borç dert içinde yüzdük kimse bize elini uzatmadı zar zor bir iş bulduk düzenimiz çok zor oturdu işten atarlarsa ben ne yaparım tekrar evdenmi atılacaz kaynanam zaten soba demiriyle üzerime yürümüş biri tamam abilerin yanında dursun sen işten çıkınca git neden anlamıyorum gitme demiyorum iş çıkışo git çıldıracam
Senin kocandan bi yol olmaz.eşimin babası ameliyat oldu yoğunbakıma aldılar. yoğunbakıma kolay kolay kimseyi almıyorlar gözlerini açtı konuşuyor çok şükür ama problem eşim durmadan işyerinden izin alıp alıp hastaneye gidiyor sabah gidiyor akşam gidiyor iş yeri artık hayır demiş bu hala izin konusunu diretiyor ben daha izin alma bak abilerin var işten atılırsan ne yaparız çocuk var diyorum babamda babam diye benimle kavga ediyor üzerime yürüyor. ya ben haksızmıyım babanı düşün ama yoğunbakımda zaten göstermiyorlar işten atılırsa biz ne yaparız. ya bana akıl verin ben haksızmıyım gene izin konusunda konuşmuş veremeyiz demişler bu kadar zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?