- 21 Kasım 2017
- 29.225
- 127.512
- 598
4 gündür üst üste durmadan izin aldı doktorlar içeriye almıyor iş yeri artık sana izin veremeyiz demiş durmadan gidip izin verin izin verin diyip duruyor ben kendi çocuğumuda düşünüyorum o köyde yiyecek yemek bulamadık kaç kez evden attılar o karda kışta dışarıda kaldım iş bulmak için çok uğraştık kaç ay annemin evinde kaldık ben gitme demedim ama işten atılmasını hiç istemiyorum hamileyim nasıl bakacaz nasıl yapacazKızlar kendimi sorguladım ya. Hayatın birde doğal akışı var. Acılarımız olabilir ama eli eteği çekip sadece acıya gömülemeyiz ki. Allah şifa versin babaya ama işsiz kalırsa birde yolda olan bebek var. Konu sahibinin çalışıp çalışmamasıyla bağlantısı yok bence konunun nitekim köye dönmesiylede. Neticede aile dinamikleri eşin çalışıp konu sahibinin çalışmaması yönünde. İş saatleri dışında da istediği zaman gidebilir. Muhtemelen eş fiziksel olarak çalışıyor bu durumda işyeri her halükarda ondan verim alır. O yüzden çokta dert etmez sanmam. Tabi süre önemli. 2-3 gün gittiyse ve sorun yapıyorlarsa tabiki doğru değil ama günler geçtiyse herkesinde acısı kendinde kalıyor maalesef ben hiç görmedim öyle git acını yaşa, desteğini ol gel diyen işyeri.
Kendi hayat dinamiğimde bu durumu farklı yönetirim. Ama konu sahibinin böyle davranması bana garip gelmedi.
Yok yahu. Bu adamınki bariz aferin deliliği. Köyde neler yaptılar, canlarına okudular, kadını elinde çocukla darp edip evden attılar. O kocası olacak aferin delisi yüzüne bakan olmayınca g.tüm g.tüm geldi bi süre konu sahibinin ailesinde yaşadı. Şimdi yine kabarmış erkeklik damarı, bi karısına kabarıyor zaten.Çok vicdansızlarmış. Adamın babasını yoğun bakıma almışlar 2 gün izin verseniz ölür müsünüz cidden. Siz de eşinizin üzerine gitmeyin, iş yeri bir yerden darlıyor, babası için endişeleniyor bir de sizinle mi tartışsın. O esnada insan iş falan düşünemiyor ki. Destek olmanız gereken zamanda köstek olmayın.
4 gündür izinli zaten iş yeri fazlasıyla gönderdi daha ne kadar gönderebilirler izin verebilirlerÇok vicdansızlarmış. Adamın babasını yoğun bakıma almışlar 2 gün izin verseniz ölür müsünüz cidden. Siz de eşinizin üzerine gitmeyin, iş yeri bir yerden darlıyor, babası için endişeleniyor bir de sizinle mi tartışsın. O esnada insan iş falan düşünemiyor ki. Destek olmanız gereken zamanda köstek olmayın.
Iste oyle doğurmucaksin bakamicaksan. Orda burda kalip, herseyin bir isten cikmayla son bulacak bir hayatin neresine cocuk?4 gündür üst üste durmadan izin aldı doktorlar içeriye almıyor iş yeri artık sana izin veremeyiz demiş durmadan gidip izin verin izin verin diyip duruyor ben kendi çocuğumuda düşünüyorum o köyde yiyecek yemek bulamadık kaç kez evden attılar o karda kışta dışarıda kaldım iş bulmak için çok uğraştık kaç ay annemin evinde kaldık ben gitme demedim ama işten atılmasını hiç istemiyorum hamileyim nasıl bakacaz nasıl yapacaz
gerçekten beni bir sen anlıyorsun iki çocukla ben ne yapacağım aç kaldım kaç kez borçların içinde yüzdükYok yahu. Bu adamınki bariz aferin deliliği. Köyde neler yaptılar, canlarına okudular, kadını elinde çocukla darp edip evden attılar. O kocası olacak aferin delisi yüzüne bakan olmayınca g.tüm g.tüm geldi bi süre konu sahibinin ailesinde yaşadı. Şimdi yine kabarmış erkeklik damarı, bi karısına kabarıyor zaten.
spiralle kaldım Allah belamı verseydide aldırsaydımIste oyle doğurmucaksin bakamicaksan. Orda burda kalip, herseyin bir isten cikmayla son bulacak bir hayatin neresine cocuk?
Daha önce öyle demiyodun eğik kulaklı kuzugerçekten beni bir sen anlıyorsun iki çocukla ben ne yapacağım aç kaldım kaç kez borçların içinde yüzdük
Tovbe estağfurullah yaspiralle kaldım Allah belamı verseydide aldırsaydım
Hmm 4 gün gayet iyiymiş, fazlası da olmaz zaten sanırım. Şu saatten sonra cidden sizi düşünmeli o zaman ama koskoca adam söz geçirilmez de buna şimdi, ne yapacaksınız bilmiyorum allah sabır versin valla.4 gündür izinli zaten iş yeri fazlasıyla gönderdi daha ne kadar gönderebilirler izin verebilirler
çok baktım vallaha çok baktım başvurmadığım yer kalmadı hamilelikten dolayı almıyorlarTovbe estağfurullah ya
Esine guvenme cok, arkadaslarin yorumlarina gore zaten pek saglam ayakkabi degilmis, sen ufaktan ufaktan bir is bul oyle boyle calis.
Ay inanamıyorum, bir toxic koca konusu daha. Böylelerini boşayıp bırakacaksın kendi çöplüğünde.Yok yahu. Bu adamınki bariz aferin deliliği. Köyde neler yaptılar, canlarına okudular, kadını elinde çocukla darp edip evden attılar. O kocası olacak aferin delisi yüzüne bakan olmayınca g.tüm g.tüm geldi bi süre konu sahibinin ailesinde yaşadı. Şimdi yine kabarmış erkeklik damarı, bi karısına kabarıyor zaten.
Tam gitti diyosun kimseden yüz bulamayınca yine gelip yabışıyolarAy inanamıyorum, bir toxic koca konusu daha. Böylelerini boşayıp bırakacaksın kendi çöplüğünde.
Daha sonrasi icin ozaman.çok baktım vallaha çok baktım başvurmadığım yer kalmadı hamilelikten dolayı almıyorlar
Bence işyeri gayet güzel izin vermiş. Ölüm izni bile 3 gün bu ülkede. Kocanında toparlanıp normal akışa dönmesi iş saatleri hariç gitmesi gerekiyor. 24 saat öi orda? Gece gelip eve yatıyorsa sabah ile gitmeyip oraya gitmek istiyorsa hele tamamen suistimal.4 gündür üst üste durmadan izin aldı doktorlar içeriye almıyor iş yeri artık sana izin veremeyiz demiş durmadan gidip izin verin izin verin diyip duruyor ben kendi çocuğumuda düşünüyorum o köyde yiyecek yemek bulamadık kaç kez evden attılar o karda kışta dışarıda kaldım iş bulmak için çok uğraştık kaç ay annemin evinde kaldık ben gitme demedim ama işten atılmasını hiç istemiyorum hamileyim nasıl bakacaz nasıl yapacaz
Sus yaa tam konuya odaklanıp adama saydıracam….Daha önce öyle demiyodun eğik kulaklı kuzu
bilmiyorumki genelcerahinin yoğunbakımında içeriye giremezsiniz diyorlar annesi kardeşi köyde içeriyw kimseyi koymadıkları için hastaneye gelmedilerİlgilenecek başka bir kardeşi annesi yok mu? İş yeri de bir yere kadar tolere edebilir. Koroner yoğun bakımda mı? Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?