eşimin vurdumduymazlığı

İşten atılırsa ne yapacağını o zaman düşünür, bulur bir yolunu herhalde. Evi zaten yeni kurdunuz, bu zaten başlı başına zor bir şey, her şeyi toplayıp yeniden köye dönmek kolay mı sizin için? Bir de bu köyde aile evine sığınma olayı nasıl bu kadar gündeminizde yahu? Öyle bir ihtimali düşünemiyorum bile kendi adıma.

4 gündür üst üste durmadan izin aldı doktorlar içeriye almıyor iş yeri artık sana izin veremeyiz demiş durmadan gidip izin verin izin verin diyip duruyor ben kendi çocuğumuda düşünüyorum o köyde yiyecek yemek bulamadık kaç kez evden attılar o karda kışta dışarıda kaldım iş bulmak için çok uğraştık kaç ay annemin evinde kaldık ben gitme demedim ama işten atılmasını hiç istemiyorum hamileyim nasıl bakacaz nasıl yapacaz

Yok yahu. Bu adamınki bariz aferin deliliği. Köyde neler yaptılar, canlarına okudular, kadını elinde çocukla darp edip evden attılar. O kocası olacak aferin delisi yüzüne bakan olmayınca g.tüm g.tüm geldi bi süre konu sahibinin ailesinde yaşadı. Şimdi yine kabarmış erkeklik damarı, bi karısına kabarıyor zaten.

4 gündür izinli zaten iş yeri fazlasıyla gönderdi daha ne kadar gönderebilirler izin verebilirler

Iste oyle doğurmucaksin bakamicaksan. Orda burda kalip, herseyin bir isten cikmayla son bulacak bir hayatin neresine cocuk?

gerçekten beni bir sen anlıyorsun iki çocukla ben ne yapacağım aç kaldım kaç kez borçların içinde yüzdük

Sacma sapan davraniyor eşiniz. İzin aldiginda işten atilacaksa cocugunu dusunmek zorunda, evsiz mi kalacak, ne yenip icilecek dusunmek zorunda. Ha keşke babasini gormek istiyor diye işten atilmasi söz konusu olmasaydi o ayri.
Uzuluyor olabilir ama herkesi sefil etmeye de hakki yok.
Bir degil iki cocuk varmis ustelik.
Boyle bir hayati sectiyse ona gore yaşamali.

4 gündür izinli zaten iş yeri fazlasıyla gönderdi daha ne kadar gönderebilirler izin verebilirler
Hmm 4 gün gayet iyiymiş, fazlası da olmaz zaten sanırım. Şu saatten sonra cidden sizi düşünmeli o zaman ama koskoca adam söz geçirilmez de buna şimdi, ne yapacaksınız bilmiyorum allah sabır versin valla.

Tovbe estağfurullah ya
Esine guvenme cok, arkadaslarin yorumlarina gore zaten pek saglam ayakkabi degilmis, sen ufaktan ufaktan bir is bul oyle boyle calis.
çok baktım vallaha çok baktım başvurmadığım yer kalmadı hamilelikten dolayı almıyorlar

Ay inanamıyorum, bir toxic koca konusu daha. Böylelerini boşayıp bırakacaksın kendi çöplüğünde.

çok baktım vallaha çok baktım başvurmadığım yer kalmadı hamilelikten dolayı almıyorlar
Daha sonrasi icin ozaman.
Boyle devam etme lütfen, cocukta sag saglim dogsun azicik buyusun baska bir yol ciz kendine, birakma bu adamin insafına kendini.
Olmadi evde bir seyler yap ama 3 kurusta olsa gecsin eline, kurslara falan git yapan yapıyor valla guc olsun sana da, sertifika falan al daha kolay is bulursun o zaman.
Ilerlemek zorundasin oyle ya da boyle
Kendi hayatin icin bir seyler yap!

Bu ahkam kesenler hangi işyeri 4 gün izin veriyor aileden biri hasta diye? Rapor faln alması lazım ki onu da nasıl alsın. Konuya önerim bence karışma adam ölür kalır suclusu sen olursun ne hali varsa görsün işsiz kalırsada onun sorunu.

Bence işyeri gayet güzel izin vermiş. Ölüm izni bile 3 gün bu ülkede. Kocanında toparlanıp normal akışa dönmesi iş saatleri hariç gitmesi gerekiyor. 24 saat öi orda? Gece gelip eve yatıyorsa sabah ile gitmeyip oraya gitmek istiyorsa hele tamamen suistimal.

Allah yardımcın olsun ama en çok çocuklarının olsun. Yazıktır ya bu kadar umursamaz bir babayla ne olacak? Sen kol kanat ger onlara üzüldüm gerçekten çocuklara.

Aldırsaydım vs demen kadar da mantıksız manasız birşey yok. Hiçbir yöntem %100 korumaz. Çifter çifter koruma yöntemleri ile olasılığı azaltırsınız sadece. O çocuğa birde istenmeme psikolojisi yüklüyorsun yazık günah değil mi?

İlgilenecek başka bir kardeşi annesi yok mu? İş yeri de bir yere kadar tolere edebilir. Koroner yoğun bakımda mı? Çok geçmiş olsun.

İlgilenecek başka bir kardeşi annesi yok mu? İş yeri de bir yere kadar tolere edebilir. Koroner yoğun bakımda mı? Çok geçmiş olsun.
bilmiyorumki genelcerahinin yoğunbakımında içeriye giremezsiniz diyorlar annesi kardeşi köyde içeriyw kimseyi koymadıkları için hastaneye gelmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…