Esimin Watsap Engellemesi....

Diyardiyar12

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
187
47
18
37
Iyi geceler oncelikle.simdi benim konum su sekilde,geçenlerde sirf meraktan esimin telefonunu elime aldim ve watsap engelleme bolumunde bir bayan vardi.bunu gorunce tabi elim ayagim titredi.direkt nosunu yazdim bu bayanin ve kendi telimden aradim.siz iste esimin numarasini soyleyerek tabi,bu numarayi hic aradiniz mi diye
Oda hic tanimam ben zaten 16 yasindayim benim sizin esinizle ne isim olur hanfendi dedi.sizcede bu engel bu sekilde yalnislikla olmus olabilir mi cok aklima takildi
Ve esim tabiki sonuna kadar inkar ediyor..

Tam, belki esini rahatsiz eden biriydi diye dusunuyordum. 16 yasi okudum...ve esinin inkar etmesini...
Birseyler vardir bunun altinda.

Ne diyor esin mesela ne anlamda inkar ediyor tam olarak?

Sizde direk sormussunuz kim olsa tanisads tanimiyorum der. Ben olsam esim uyuyunca ekler numarayi telefonundan mesaj atardim kimsin yazarsa yanlis oldu der tekrar engellerdim. Valla benimde bazen engellenenler oluyor acaba diyorum bu kimdi Inanin engelledigim insanlari unutuyorum

Engel yanlışlıkla atılmaz.Birini engellemek için önce onun numarasını kaydetmeli yahutta wpde konuşma geçmişi olmalı sonra engelle seçeneği seçilmelidir.Gayet bilerek yapılmış bir engeldir o.Eşiniz neyi inkar ediyor onu anlamadım ben engellemedim mi diyor ?
Bir insan tanımadığı birini,rahatsız olmadığı birini neden engellesin ? Ya da evdeyken kız mesaj atmasın diye de engellemiş olabilir.
En doğru cevabı eşiniz verecektir.Yani umarım

Hat dökümüne bak o numarayı arayıp msj yazdysa çıkar zaten. Bidaha pusuya yatıp beklersen daha faydalı olur senin için.

Şuraya önce bi konu açıp yardım isteseydiniz keşke ...yanlış hamle yapmışsın .kimse evet Kocani tanıyorum demez ki zaten ...mesela esin rahatsız etmiş olsa kızı kız evet esiniz beni rahatsız etti falan derdi ee o da yok. takipte kal.

Taniyip tanimadigini ogrenmek ama gercektende sesinden cok kucuk oldugu belliydi.bilmiyorum yalnislik olmus olsa nasil aklim cok karisik

Eşinizin hattı turkcellse internetten hemen açıp hangi numarayla ne kadar konusmus ne kadar mesajlasmıs görebilirsiniz. Whatsapp konuşmalarını göremezsiniz tabi ama sms ve aramaların hepsine ulaşabilirsiniz (Içeriklerine değil sadece kaç adet arama olduğuna vs..)

Ayrıca sizi üzmek istemem ama yanlışlıkla engelleme gibi bir şey olamaz peşini bırakmayın bu işin

Ilk once sunu sormaliyim cocugunuz varmi? kucuk yasta yegen, kuzen ... gibi....? blug caginda kizlar birbirlerine bulduklari tum telefonlardan bakip yazabiliyorlar. Yegenimde yapti benzer birseyi. Ondan dolayi boyle birseyde olmus olabilir, aklinizda bulunsun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…