• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin Watsap Engellemesi....

Isin kotu tarafi da esim isi geregi devamli sehir disinda oluyor...

Eşiniz çapkın biri midir? Karşı tarafa asla iftira atmak istemem tanımam etmem ama hani sürekli eşinden ayrı yasayan erkeklerin tek gecelik ilişkilere yöneldiklerini çok okuduk burada :( inşallah yoktur öyle bir şey. Siz yine de bu işi iyi araştırın

O numaraya esinizin telinden kızın agzindan laf almak icin uygun bir mesaj mı atsanız?

Taniyip tanimadigini ogrenmek ama gercektende sesinden cok kucuk oldugu belliydi.bilmiyorum yalnislik olmus olsa nasil aklim cok karisik

iyide şüphelendiğiniz gibi bir durum varsa bile kim evet tanıyorum der ki?
numarayı kendi telinize kaydettiniz mi?
ordan fotosu çıkardı.

Pusuda bekleyin...

Aceleci davranmayın...

Eşinizin telefonundan nasılsın vs basit bişey yazın gönderin... kesinlikle cevap gelecek...

Niye ararsin yahu taniyorum diye oturup sana anlatacak degildi ya esinden msj atsaydin keske o zaman anlasilirdi.

Eşinin telefondan engeli kaldır ve yaz bakalım ne cevap gelecek hatta bunu bizzat eşinin yanında yap onun verdiği tepkiden de belli olur lakin cevap gelene kadar eşin yanından ayrılmasın belki farklı bi telefon dan ulaşabilir ve haber verebilir karşı tarafa saf ayağına yat diye

Eşinle daha önce kısada olsa görüşmüşler. Belliki kısa sürmüş görüşmeleri. Ciddiye alma erkek milleti her zaman yapar
Iyi geceler oncelikle.simdi benim konum su sekilde,geçenlerde sirf meraktan esimin telefonunu elime aldim ve watsap engelleme bolumunde bir bayan vardi.bunu gorunce tabi elim ayagim titredi.direkt nosunu yazdim bu bayanin ve kendi telimden aradim.siz iste esimin numarasini soyleyerek tabi,bu numarayi hic aradiniz mi diye
Oda hic tanimam ben zaten 16 yasindayim benim sizin esinizle ne isim olur hanfendi dedi.sizcede bu engel bu sekilde yalnislikla olmus olabilir mi cok aklima takildi
Ve esim tabiki sonuna kadar inkar ediyor..
r

Eşinle daha önce kısada olsa görüşmüşler. Belliki kısa sürmüş görüşmeleri. Ciddiye alma erkek milleti her zaman yapar

r

Ciddiye alma mı? Karşıdaki kişi daha reşit bile değil ÇOCUK. Ayrıca çocuk olmasa bile yenilip yutulacak şey midir çapkınlık?
Kadınlar bile kendine bunu reva görüyorsa erkekler neler yapmaz!

Hanımefendi ciddiye alma dediğiniz konuda karşı taraf 16 yaşında sanırım burayı gözden kaçırdınız
Kızım 16 yaşında olmasımı ? Eşinin yaşı kaç. O zaman eşi sübyenci oluyor. Ne diyelim şimdi ? Durum değişir beni hiç karıştırmayın :D eşi kaç yaşında ?

Back
X