Esimin Watsap Engellemesi....

Beni de birisi arayıp besyuzOtuzbessekizyuzeliyediyirmiikionucu aradın mi dese ben de aramadım derim, ne alaka yani. Ne duymayı bekliyordunuz ki?
Ayrıca kızın 'ben aramadim' dediğine inanmadiniz da 16 yaşındayım dediğine hemen neden inandiniz?

Geçenlerde ergen bir sapığım vardı. Erkek falan da değil bildiğin kızlar dalga geçmeye çalışıyordu yok kiminle yattın dün gece yattığını tanımıyor Musun falan hadsiz şeyler duydum. Savcılığa vericem diyince aramadılar bir daha. Belki öyle sapıklık yapmıştır eşinizde engellemiştir. Ben sapıklık yaptım diyemez ya kız?

Esim 32 ye gircek
Üzüldüm şimdi. Kız gerçekten 16 mı sanmıyorum ama dibine girip araştır. Akıllı konuşmayı bilen bir arkadaşına arattur. Seni karakola gidip şikayet edicez. Ailenin yanından polis eşliğinde sizi getirip ifade wericeksin diye korkut. Kız o zaman korkudan bülbül gibi öter. Eğer gerçekten 16 yaşındaysa. Ama değilse sizi ciddiye almaz bile

Niye aradin boyle kendini yer bitirirsin.takipte kalip bi whatsapp web ten kontrol etseydin belki eve gelince engelliyor ise gidip engeli kaldirip konusuyor.numara sendeyse esinin fatura detaylarina bak bence.erkek milleti canim yatakta bassan inkar eder ne bekliyordun ki yada madem herseyi acik ettin cingar cikar yemedim anlat ne varsa de ne biliym bos bise degil bence

Zaten olay cikardim da sen bana subyanci mi demek istiyorsun bana iftira atip karalamaya calisiyorsun diye cikis yapti...

Valla bende yanlış kaydettiğim numarayı sonra engellediğim oldu . Belki öyle birşeydir . Arkadaşımın numaraydı hatta profilde erkek fotosu vardı babasını koymuş diye düşündüm

Eşiniz numarasını ne zamandır kullanıyor. Belki o engellediği kişi başka biri ama numara değişikliği yaptı bu çocuk aldı o numarayı çıktı. Yada liseli bir ergen eşine sapıklık yaptı engelledi. Bunlar eşini suçsuz gösterecek nedenler. Ama birde o kızın ablası teyzesi vb olma durumu var. Eşine kimi niye engellediği hatırlamıyor musun de

Aramak yerine mesaj atsaydınız eşinizin ağzıyla . Bu yeni numaram ben şu şu kişsiyim diye

Meraktan kendi engellediğin kişilere baktım 2 kişi engellemişim niye engelledim hatırlamıyorum bile. Yani olabilir bi sorun olmuştur rahatsız edilmiştir engellemiştir eşiniz. Engel basacak kadar tehlikeli biri size anlatırdı neyin ne olduğunu 16 yaşındayım diye saçmalamazdı. Ama nolur onu bunu arayıp kendinizi rezil rüsva etmeyin bi daha.

Aslinda birazda haklisiniz yani ozellikle yas itibariyle bide esimi bildigimden pek ihtimal vermiyorum ama...

Siz de dünden razısınız eşinize hak vermeye :) yanlışlıkla hiçbir numara engellenemez whatsappta. Engele basınca bile tekrar sorar onay almak için. İki kere fark etmeden basacak hali yok yaa..

Ayrıca belki cidden şimdi karıştırdığı bir şey yoktur aylar yıllar öncesinde bir konuşmadan dolayı engellenmiştir ama engellemek için mutlaka o numarayı rehbere kaydetmesi veya ilk olarak karşı taraftan whatsapptan mesaj atılması gerekiyor ki ortak bir sohbet sekmesi açılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…