• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin Watsap Engellemesi....

Kız neden özellikle yaşı belirtti ki.
Düz mantık eşinizin demek ki yaşını biliyor savunma için ben daha 16 yaşındayım diyor.
Ayrıca biri bana arayıp şu numarayı tanıyor musun dese numaradan hatırlamam mümkün değil.

yanlışlıkla engelleme olmaz mutlaka bir sebepten engelledi ama ben de bazen hatırlamam, bu kim ki niye engellemişim diye düşünürüm.

konuyu keşke engeli görür görmez açsaydınız. Birçok arkadaş gibi karşı tarafı aramanızı yanlış buluyorum.

Belki kocanızı yanlışlıkla aradi da kim diye kaydetti tanımadığı içinde engellemiş olabilir yani benim de engelli listemde var tanimadigum numaralar sirf kim diye kaydediyorum profilden taniyamayinca engelliyorum

Biri beni arayacak bu şekilde ithamda bulunacak peşini bırakmam ne geziyor benim numaram senin kocanda kim senin kocan diye sorarım kendimi savunmaya almam yaşımı söylemem

Yanlışlıkla yanlış numarada eklemiş olabilir sonra düzeltmiştir falan ne bileyim panik olurdu birşey olsa aradığınız kişi de panik olurdu ama yanlışlık olduğunu düşünüyorum

Şu get contact uygulamasını indirip, rehbere erişim izni vermeden numarayı aratın bakalım adı soyadını öğrenirsiniz hiç değilse.

Belki direk kızın kendisi değildir, ablasıdır, yengesidir vs konuştuğu. Bilemeyiz ki

Ama kızı arayınca sen şu ...numarasını aradın mı dediniz mesela, kız nasıl oluyor da hayır ben 16 yaşındayım diyor. İnsan numarayı bile algılayamaz öyle şak diye sorunca. Ya da eşinizin büyük yaşta olduğunu ne biliyor da ben küçüğüm diye savunma yapıyor

Valla benim burnuma iyi kokular gelmedi, çaktırmadan izleyin böyle her şeyi ulu orta yapmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben telefon degistirip watsup i kurduğumda bir cok bilmedigim tanimadigim kisiler eklenmisti fotolari da vardi birak kendisini gormeyi ismini bile bilmedigim bir cok kişi cikmisti vatsaupum da hepsini de engelledim simdi hala durur onlar engelli kisminda
Yani esinizi bilmiyorum ama benim basima geldi böyle o yüzden bu şekilde olma ihtimali yuksek

benım engelleme listemde 10 15 kişi var . Hepsi erkek .
Genellikle işyernde sıkıntı oldugunda konum atıyorum sonra direk engelliyorm .
Şuana kadar ne eşimin ne kendı engellı lıstemı açıp bakmadım .

Şöyle birşey geldı aklıma
Eşinin kardeşi varmı ?
Belki o yazmıştır sonrada abisi görmesın dıye engellemiştir ?

daha liseye giderken hiç unutmam ev telefonunu bir kadın aramıştı. eşinin cebindeki kağıtta bizim ev numarası varmış ve benim ismim yazıyormuş. bende 16 yaşındaydım. kadın ses tonumdan anlamış sanırım kaç yaşındasın demişti. 16 yaşındayım dedim. yıllar önce geçmişti bu konu. olabilir bence. teller dokunmatik olunca belki bilmeden engellemiştir

Kiz bence yalan soyluyor 16yasinda deil bu bir ikinciside esiniz de yalan soyluyor bence

hemen kötü düşünme belki kız uzun zaman önce yanlış numara yazıp sevgilisi diye eşine mesaj atmıştır. hani birinden numarasını istersin 1 tane yanlış yazsan başkası çıkar ya. watsaptan mesaj atmıştır kocana yanlış numara olarak kocanda korkup engellemiştir. ama kızın küçük olduğunu belirtmesi biraz çelişkili. sonuçta sen kocam senden büyük 31 yaşında dememişsin sen eşini daha iyi tanırsın. konuşmalarından ses tonundan yalan söyleyip söylemediğini..

Iyi geceler oncelikle.simdi benim konum su sekilde,geçenlerde sirf meraktan esimin telefonunu elime aldim ve watsap engelleme bolumunde bir bayan vardi.bunu gorunce tabi elim ayagim titredi.direkt nosunu yazdim bu bayanin ve kendi telimden aradim.siz iste esimin numarasini soyleyerek tabi,bu numarayi hic aradiniz mi diye
Oda hic tanimam ben zaten 16 yasindayim benim sizin esinizle ne isim olur hanfendi dedi.sizcede bu engel bu sekilde yalnislikla olmus olabilir mi cok aklima takildi
Ve esim tabiki sonuna kadar inkar ediyor..

Öncelikle kız 16 yaşındayım dediği için bir cevap yazma gereği duydum. Eşiniz 31 ve görüştüğünüz bayan 16 yaşında bir genç kız ise, gerçekten de sizin şüphelendiğiniz bir durum var ise eşinizin farklı yönelimleri olabilir. Belki de evliliğinizi sürdürmek istemeyeceğiniz bir karaktere sahip olabilir, bunu çözüme kavuşturmanız gerektiğini düşünüyorum. Aldatmak çok başka, sübyan diyebileceğimiz bir kızla evlilik dışı bir ilişki kurmayı istemek bambaşka.. İkisi de farklı değerlendirilmesi gereken konular. Belki de gerçekten eşinizin söylediği gibidir şu an insanları suçlamak için erken, emin olduktan sonra konuşmak lazım.

Eşinizin telefonu sürekli ulaşabileceğiniz bir alanda ise operatör servislerinden fatura ve arama dökümlerine bakıp emin olabilirsiniz.. Düşündüğünüz gibi bir durum var ise sizin yakaladığınız tarihten sonra muhakkak bir telefon görüşmesi yapılmıştır. Operatör servislerinde de numaranın başını ve sonunu görürsünüz numaranın tamamını bir köşeye yazdıysanız mukayese etme şansınız olur. konuşma süresinden de bir insanı tanıyıp tanımadığınızı öğrenebilmeniz gayet mümkün.

Umarım sizi üzecek bir sonuçla karşılaşmazsınız, sevgiyle kalın.

Oncelikle.
Watsapda bir numara yanlislikla engellenmez.
Hele ki kendi kendine mumkunu yok boyle bir seyin.
Aklima iki secenek geldi.
Biri masum digeri degil maalesef.

Genc kizlar aralarinda rastgele bir numara cevirip konusmus ya da yazismis olabilirler. Esiniz de tanimadigi icin engel atmis olabilir.

Ikinci secenek daha berbat.
Durumunuz nasil bilmiyorum ama genclik yerlerde simdilerde gordugum kadari ile. Ve ufacik kizlar bile yasi ne olursa olsun parali adam pesinde. Hepsi bi "kadin" olma derdinde. Esiniz bu kizi boyle aga dusurmus olabilir. Bunun yani sira boyle bir adam agir pedofili ve istirmarci demektir ki bu sizi aldatmis olmasindan daha kotu ve vahim.

Size anlatmiyor cunku sizi onun hayatini sorgulayacak yetkide gormuyor maalesef. Yoksa pat pat anlatirdi soyle oldu boyle oldu diye. "Otursun oturdugu yerde , ugrasmasin benle" kafasinda gibi geldi bana.

Back
X