• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin Watsap Engellemesi....

En iyi cozum ayrilmalimiyim
Şaşırma hemen yuwa yıkılmaz. Ama ipleri eline al. Uzaklaş biraz. Ona güweninim sarsıldığını belli et. Aslı astarı belli olmayan bir numara görüpte ayrılmamı olur. Çocukca düşünme. Büyüklerinden biraz akıl al. Tecrübelerini sor

Kim bilir ne zaman engelledi. Nedenini hatırlayamaz ki? Belki yanlış numaraya yazmıştı o yüzden engelledi. Belki başka birini engelledi ama hattı değişince numara kıza gitti?
Niye hemen felaket senaryoları yazıyosunuz hanımlar?
Ayrıca numarayı araman çok mantıksız bi hareket. Hiç bişey elde edemeyeceğin gayet açık kendini küçük duruma düşürmüşsün sadece.

En iyi cozum ayrilmalimiyim

Ay hayır tabiki bundan yuva falan yıkılmaz. Ama gözünü dört aç. Eşine inanmış imajı ver ama sık sık kontrol et whatsappını ve hatta fatura dökümlerini.
Baktın ki hiçbir sorun yok gönül rahatlığıyla devam et ilişkine ama faturada bu numarayla konuşmalar vs.. varsa o zaman boşanman için bir nedenin olur.

Iyi geceler oncelikle.simdi benim konum su sekilde,geçenlerde sirf meraktan esimin telefonunu elime aldim ve watsap engelleme bolumunde bir bayan vardi.bunu gorunce tabi elim ayagim titredi.direkt nosunu yazdim bu bayanin ve kendi telimden aradim.siz iste esimin numarasini soyleyerek tabi,bu numarayi hic aradiniz mi diye
Oda hic tanimam ben zaten 16 yasindayim benim sizin esinizle ne isim olur hanfendi dedi.sizcede bu engel bu sekilde yalnislikla olmus olabilir mi cok aklima takildi
Ve esim tabiki sonuna kadar inkar ediyor..
Yanlışlıkla engellemeyi ile defa duyuyorum imkanı yok

Eşinizin hattı turkcellse internetten hemen açıp hangi numarayla ne kadar konusmus ne kadar mesajlasmıs görebilirsiniz. Whatsapp konuşmalarını göremezsiniz tabi ama sms ve aramaların hepsine ulaşabilirsiniz (Içeriklerine değil sadece kaç adet arama olduğuna vs..)

Ayrıca sizi üzmek istemem ama yanlışlıkla engelleme gibi bir şey olamaz :KK43: peşini bırakmayın bu işin
Benim eşimin hattı Turkcell nasıl bakabilirim şifre falan istemez mi?

Öfke hali stratejik yaklaşmanıza engel olmuş. Keşke demek anlamsız artık ama bundan sonra böyle bir şey olursa numaranın engelini kaldırın pusuya yatın yazar nasılsa ele verir o zaman kendini. Engellenen numarayı kendinize kaydedin eşiniz WhatsApp’a girdiğinde o numara da giriyor mu hep denk geliyor mu gibi takip edebilirsiniz artık. Başka bir şey yapılır mı bilmiyorum. Bir de WhatsApp’ı silip yeniden yükleyince yedekleme açıksa ayarlarda yazılanlar geri geliyormuş bu da denenebilir.

Niye aradin boyle kendini yer bitirirsin.takipte kalip bi whatsapp web ten kontrol etseydin belki eve gelince engelliyor ise gidip engeli kaldirip konusuyor.numara sendeyse esinin fatura detaylarina bak bence.erkek milleti canim yatakta bassan inkar eder ne bekliyordun ki yada madem herseyi acik ettin cingar cikar yemedim anlat ne varsa de ne biliym bos bise degil bence
WhatsApp web’den ne gibi bilgiler çıkıyor acaba?

Bu arada benim de eşimin engellenenler listesinde 5 numara var. 2’sini ben engelledim, birini o (kavga ettiği bir arkadaşı) kalan 2 nedir bilmiyorum hiçte merak etmemiştim bunları okuyana kadar ama KK kadınları içime kurt düşürdü gidip araştırsam mı diyorum ☺️

Eşinin o numarayı neden engelledigini bilmiyor olması imkansız. Engellemek için önce numarayı kaydetmesi gerekiyor zaten . Demek ki çekincesi olduğu biri ki silmek yerine engelleme gereği de duymus. Yaşının küçük olması temize çıkarmaz bana şüpheli gelen hic haberim yok tavri takinması. Telefon onun, numara onun. Keşke aramadan önce konu acsaydin. Numarayı sosyal medyada arattin mi?

Back
X