• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin watsap ses kayıtları

Neredeyse 15 yıldır çalışma hayatındayım. Erkekler iş ortamında biraz böyle flörtöz geyikler yapmayı seviyor. Evliler daha da çok yapıyor. Ben aldatılma vs olduğunu sanmıyorum ama bir uyarın bence. Ne işe yarayacaksa bilmiyorum da. Kendi eşimin bile şahit olmadım ama böyle davrandığına eminim çünkü kadınlarla iyi anlaşıyor genelde.

Eşimin işi gereği 2 tane telefonu var birini iş yeri verdi biri kendi şahsi telefonu. Kızımda telefondan oyun aç diye bana getirdi o sıra bende telefona bakarken muhasebeci kızın watsap msjlarına girdim.
Normalde eşim işini bitirip aksam muhasebeye hesabını verir çıkar.
Kız bunu aramıs ulaşamamış ses kaydı yollamıs
Saate baktım senin gelme saatin aşşa muhasebeye indim diyip yollamıs
Eşimde ona benimi özledin diyor
Kızda gülüp yeni çay yaptım diyip konuyu değiştiriyor sonra bana çikolata aldınmı dıyo
Eşimde unuttum diyor kızda ne kadar cimrisin diyo
Eşimde hayır cimri değilim biliyorsun ama sigaram var diyo sonra başka ses yollamamış
Şimdi ben bunları dinledim Eşimden hiç beklemediğim Bı gevşeklik
Büyük ihtimal silmeyi unuttu ama şimdi ben bunları dinlediğimi nasıl söylesem şimdi düşünüyorum hep mi böyle diye napsa ne
Sorcaksın açık açık bu flörtöz ses kayıtları ve mesajlar ne diye ya erkolar kapatılsın cidden

Eşimin işi gereği 2 tane telefonu var birini iş yeri verdi biri kendi şahsi telefonu. Kızımda telefondan oyun aç diye bana getirdi o sıra bende telefona bakarken muhasebeci kızın watsap msjlarına girdim.
Kızda gülüp yeni çay yaptım diyip konuyu değiştiriyor sonra bana çikolata aldınmı dıyo
Eşimde hayır cimri değilim biliyorsun ama sigaram var diyo sonra başka ses yollamamış
Büyük ihtimal silmeyi unuttu ama şimdi ben bunları dinlediğimi nasıl söylesem şimdi düşünüyorum hep mi böyle diye napsa ne etsem
Bence şimdilik hiçbir şeyi belli etmeyin, mesajları da yedekleyin kendi cihazınızda. Sürekli takip edin.

Çok üzücü geçmiş olsun açıkça flört ediyorlar

Henüz bu iş yatağa bağlanmadıysa fırsat bulamamıştır ama o da olur yakında

Büyük ihtimal silmeyi unuttu ama şimdi ben bunları dinlediğimi nasıl söylesem şimdi düşünüyorum hep mi böyle diye napsa ne etsem
Kayıtları kendine yolla sonra da yedekle. Geçmiş olsun

Neredeyse 15 yıldır çalışma hayatındayım. Erkekler iş ortamında biraz böyle flörtöz geyikler yapmayı seviyor. Evliler daha da çok yapıyor. Ben aldatılma vs olduğunu sanmıyorum ama bir uyarın bence. Ne işe yarayacaksa bilmiyorum da. Kendi eşimin bile şahit olmadım ama böyle davrandığına eminim çünkü kadınlarla iyi anlaşıyor genelde.
Yüz yüze çalışırken nazik davranmak başka, hususi ses kaydı atmak başka bir şey

O kadar senelik çalışanım daha bana böyle mesaj atan veya benim mesaj attığım olmadı. Resmen cilveleşme bu yani başka açıklaması yok. Hani bekar olsa anlaşılır ama evli yani.

Benim veya eşimin karşı cins ama çok çok samimi ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız "Hadi dondurma, tatlı,yemek ısmarla" dese bu gayet normal çünkü ortada gizli saklı bir şey yok eşlerinde haberi oluyor ama sizinkisi çok başka.

Yani normalde aklı başında kaç yaşında evli adam iş yerinden karşı cinsle böyle konuşmaması gerektiğini bilir. Sınırını koruması bilir fakat eşiniz tam tersini yapıyor. Flört mü dersiniz sevgili mi dersiniz ne derseniz deyin ama benim için net aldatmadır.
Sen iş yerinde bir erkekle böyle konuşabilir miydin bir düşün? Ne tepki verirdi?
Boşanmaya gücünüz var mı bilmem ama sürekli kuşku duyacaksınız. Artık o şüphe düştü içinize.

Yüz yüze çalışırken nazik davranmak başka, hususi ses kaydı atmak başka bir şey

Karşındaki kadınla ilgili konu işte. Erkekler böyle. Ben bu tip adamlarla yurtdışı görevlere de gittim. Erkek egemen bir sektörde çalışıyorum tek kadın benim genelde ortamlarda. Ben yüz versem iyice muhabbetler çirkinleşir mesela. Nazik davranmaktan bahsetmiyorum. Erkekler flörtöz. Kadın da öyleyse bu tip diyaloglar kaçınılmaz oluyor bence.

Siz boşanacak biri değilsiniz çünkü 16-17 yaşındaki sevgilinizle yaptıklarınızdan bile suçluluk duyuyorsunuz. Kafanızda kendinizi suçlar eşinizi aklar evliliğe devam edersiniz. Bu konuşma son derece seviyesiz ve avam. Böyle bir adamla kimse evli kalmamalı. Çikolata getir cimri diyen kız da varoşun önde gidenidir. Elinizdeki ses kaydı bana göre yeterli kanıt ama daha lazım diyorsanız biraz bekleyip yazışmaları yakalayın. Yok çocuğum var babasına düşkün, babasız büyümesin diye kıvıracaksanız görmeyin duymayın bilmeyin.

Yok çocuğum var babasına düşkün, babasız büyümesin diye kıvıracaksanız görmeyin duymayın bilmeyin.
Kesinlikle katılıyorum

Konu sahibi; eşiniz flört ediyor
Ayrıca siz bir adama beni özledin mi deseniz, kocanız nasıl tepki verir anlatır mısınız bize

Kocan muhasebeci kızla sevgili olmaya utanmıyor, sen bu mesajları dinlediğimi nasıl söylesem diye düşünüyorsun. Çok ilginç...
Bu tür cıvık kadınlar ve bunların cıvıklığından hoşlanan egosu pohpohlanan erkek dolu maalesef.İşyerinde mesafeli resmi sohbetler olmalı oysa

O kadar senelik çalışanım daha bana böyle mesaj atan veya benim mesaj attığım olmadı. Resmen cilveleşme bu yani başka açıklaması yok. Hani bekar olsa anlaşılır ama evli yani.

Benim veya eşimin karşı cins ama çok çok samimi ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız "Hadi dondurma, tatlı,yemek ısmarla" dese bu gayet normal çünkü ortada gizli saklı bir şey yok eşlerinde haberi oluyor ama sizinkisi çok başka.
Eşimin işyerinde de var bundan. Adını bir söyleyişi var cilveli cilveli ki eşim öyle yakışıklı bir adam da değildir. Şoför gibi de kullanmaya çalıştı işlerinde. Bir cinnetle çözdüm sorunu. 48 yaşındayım mesleğim de rahat insanların olduğu bir meslek. Daha bu şekilde konuşma tarzı ben de görmedim.

Eşinize durumu şimdi sorarsanız bir sonraki hamlesini düşünüp yapar, aynı iş yerinde çalışıyorlarmış, gününün yarısını geçirdiği işyerinde onu takip edemezsiniz,o yüzden bir müddet sessiz kalıp mesajları kendinize yedekleyin, hiç birşeyin farkında değilmişsiniz gibi yaşamaya devam edin ama gözünüz açık olsun.

Back
X