- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Erkeklerin kendine özel bu tarz dünyalarına çok girmeme taraftarıyım bunu kadın whatsap grupları gibi düşünün genelde dedikodular vs nasıl havada uçuşur ? Erkeklerde de küfürler uçuşuyor işteMerhaba hanımlar yazacaklarım için baştan özür diliyorum olabildiğince sansürleyeceğim. Benim eşimin arkadaşlarıyla whatsap grubu var bir tane. Bu gruptaki yazısmalara denk geldim. Söyleki lan i.ne napıyon. Ya..mı ye yok sen ye. Yık ben bamya sevmem. Lan g.tler napıyonuz. Vs. Daha bunu gibi ihrençlikler 2 laflarında biri böyle. Ben çevremdw böyle birşey görmedim. Acaba ben mi çok büyütüyorum erkek muhabbeti bu mu oluyo. Sizin eşiniz bu tarz konusur mu arkadaşlarıyla rahatsız olacak bir şey var mı yok mu bilemiyorum. Eşime de birşey diyemiyorum konusmalarını okudum bunlar ne biçim diyalog diyemediğim için size sormak istedim. Tesekkürler yorum yapanlara.
Biz bayanlar olarak kendi aramız da konuşurken birbirimize oramızı buramızı yedirmiyoruz.
Ya da afedersiniz napıon lan o.. gibi cümlelerle giriş yapmıyoruz da erkekler yapınca neden normal konuşma şekilleriymiş gibi olur ki
katiliyorumm..Biz bayanlar olarak kendi aramız da konuşurken birbirimize oramızı buramızı yedirmiyoruz.
Ya da afedersiniz napıon lan o.. gibi cümlelerle giriş yapmıyoruz da erkekler yapınca neden normal konuşma şekilleriymiş gibi olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?