- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Merhaba hanımlar yazacaklarım için baştan özür diliyorum olabildiğince sansürleyeceğim. Benim eşimin arkadaşlarıyla whatsap grubu var bir tane. Bu gruptaki yazısmalara denk geldim. Söyleki lan i.ne napıyon. Ya..mı ye yok sen ye. Yık ben bamya sevmem. Lan g.tler napıyonuz. Vs. Daha bunu gibi ihrençlikler 2 laflarında biri böyle. Ben çevremdw böyle birşey görmedim. Acaba ben mi çok büyütüyorum erkek muhabbeti bu mu oluyo. Sizin eşiniz bu tarz konusur mu arkadaşlarıyla rahatsız olacak bir şey var mı yok mu bilemiyorum. Eşime de birşey diyemiyorum konusmalarını okudum bunlar ne biçim diyalog diyemediğim için size sormak istedim. Tesekkürler yorum yapanlara.
Merhaba hanımlar yazacaklarım için baştan özür diliyorum olabildiğince sansürleyeceğim. Benim eşimin arkadaşlarıyla whatsap grubu var bir tane. Bu gruptaki yazısmalara denk geldim. Söyleki lan i.ne napıyon. Ya..mı ye yok sen ye. Yık ben bamya sevmem. Lan g.tler napıyonuz. Vs. Daha bunu gibi ihrençlikler 2 laflarında biri böyle. Ben çevremdw böyle birşey görmedim. Acaba ben mi çok büyütüyorum erkek muhabbeti bu mu oluyo. Sizin eşiniz bu tarz konusur mu arkadaşlarıyla rahatsız olacak bir şey var mı yok mu bilemiyorum. Eşime de birşey diyemiyorum konusmalarını okudum bunlar ne biçim diyalog diyemediğim için size sormak istedim. Tesekkürler yorum yapanlara.
Çorap koktu valla, yazı buram buram çorap kokuyor.
Evet erkek muhabbeti bu, cıvık ve ergence olanından.
sevgili GangstaWalk güldürdün beni çok yaşa sen. Çorap koktu yorumunu okuyunca kahkaha patlattım inan
Oyyy koku hafızam canlandı şu an benim deYa okurken burnuma hakikaten çorap kokusu geldi, aklımda nasıl yer ettiyse, lise beden eğitimi dersi sonrası sınıf kokusu işte, çorap-testosteron ve ergen kokusu
Eşim hiç küfür etmeyen biri değil ara sıra yoaar yani ://Merhaba hanımlar yazacaklarım için baştan özür diliyorum olabildiğince sansürleyeceğim. Benim eşimin arkadaşlarıyla whatsap grubu var bir tane. Bu gruptaki yazısmalara denk geldim. Söyleki lan i.ne napıyon. Ya..mı ye yok sen ye. Yık ben bamya sevmem. Lan g.tler napıyonuz. Vs. Daha bunu gibi ihrençlikler 2 laflarında biri böyle. Ben çevremdw böyle birşey görmedim. Acaba ben mi çok büyütüyorum erkek muhabbeti bu mu oluyo. Sizin eşiniz bu tarz konusur mu arkadaşlarıyla rahatsız olacak bir şey var mı yok mu bilemiyorum. Eşime de birşey diyemiyorum konusmalarını okudum bunlar ne biçim diyalog diyemediğim için size sormak istedim. Tesekkürler yorum yapanlara.
şimdi küfürlü konuşmak ayrı yolda giderken birbirleri ile "la ipne bu la" şeklinde konuşan erkek güruhu ayrı
bu şekilde konuşan adamlar duydum ama benim yakın çevremde yok
eşinizin ortamı, eğitimi, yaşam biçimi bunu belirler diye düşünüyorum
yani eşiniz salon erkeği kıvamında, eğitimli kültürlü ay nerede ne demesini, nasıl davranması gerektiğini bilen birisi ise garip
ama bu grup mahalle arkadaşları grubu ise öyle bir ortamda büyüdü ise azıcık avam bir ortamda olağan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?