Eşimin whatsapp grubu

bence hıc normal degıl benım etrafımdakı erkeklerın agzından hıc bu tarz bırsey duymadım ben gormedım de
bu bıldıgınız ergenlık dıyecegım de gelısememıs yetıstırememıs kendını normal ve duzgun bır ınsan ıkı laf cumle kuramayan tum meselesı bılmemnemı ye olan kısılerle muhabbet etmez zaten ...

Size bu şekilde konuşmadığı sürece sorun yapacak birşey yok bence.Abartıyorsunuz erkek muhabbeti okumayın olsun bitsin.

Öf boyle muhabbet edeceklerine hic muhabbet etmesinler benim esim de wp yazismalarini okuma der neler donuyor kimbilir erkek bu tabiati boyle cevresini degistirmedikce duzelmezler biraz yontmak lazim

Ayyyyyy benim konum geçen bende şok oldum resmen eşimden duymadığım lafları grubunda yazmış garibime gitti tabi okuduğumu da soylemedim gerçi ama bilse sanırım çekinir

Demekki erkek arasında bu muhabbetler normalmiş bende bı kaç takmistim neden böyle yaptı diye de boşver kendi aralarında kalsın da gerisi mühim değil

herkesin normali kendine,

ben normal bulmadim,

tamam erkek erkege ortamda biraz daha fazla argo konusulabilir, bel alti espri de yapilabilir,
ama seviyeyi yerlere indirmenin de alemi yok, her sey ayarinda guzeldir.

ben esimin watsup grubunu okumam, hasbelkader boyle bir seye denk gelsem de hesap sorarim, sonucta diger tum erkek irki boyle yapiyor bile olsa benim partnerimde tercih etmeme hakkim vardir degil mi.

Erkek arasında normal olur mu hiç ya ? Eşimin onlarca whatsap grubu var, telefonu ortadadır daima, arada göz atarım(eşim konuşmaları okumama izin veriyor). Asla böyle konuşmalar dönmez. Böyle konuşacak insanlarla ahbaplık dahi kurmaz ki. O gruptakiler insanlıktan çıkmış bence. Erkeklik bu demek değil, normal hiç değil.

Esiminde var grubu. 6 erkek arkadaş ve cok kufurlu konusurlar bu sekilde. Ve asla girip okumam ,cunku cosuyolar. bu aralarindaki bir samimiyete bağlı sohbet. Bunun neresini sorun ettinizde gelip konusunu actiniz

şimdi küfürlü konuşmak ayrı yolda giderken birbirleri ile "la ipne bu la" şeklinde konuşan erkek güruhu ayrı

bu şekilde konuşan adamlar duydum ama benim yakın çevremde yok

eşinizin ortamı, eğitimi, yaşam biçimi bunu belirler diye düşünüyorum

yani eşiniz salon erkeği kıvamında, eğitimli kültürlü ay nerede ne demesini, nasıl davranması gerektiğini bilen birisi ise garip

ama bu grup mahalle arkadaşları grubu ise öyle bir ortamda büyüdü ise azıcık avam bir ortamda olağan olabilir

erkekler arasinda bu cok normal inan.
kibarliktan kirilacak olan esim bile, yeri gelince arkadaslariyla argo kelime kullanarak konusur?
Bu erkeklerin ozunde var galiba
takma yani salla

sevgili GangstaWalk güldürdün beni çok yaşa sen. Çorap koktu yorumunu okuyunca kahkaha patlattım inan

Ya okurken burnuma hakikaten çorap kokusu geldi, aklımda nasıl yer ettiyse, lise beden eğitimi dersi sonrası sınıf kokusu işte, çorap-testosteron ve ergen kokusu

Eşim hiç küfür etmeyen biri değil ara sıra yoaar yani ://

4 veya 5 tane watsalp gurubun var hiç böylesine rast gelmedim :// sürekli böyle konuşmaları da normal değil Allah'ın selamini küfürle vermek de hiç hoş değil yaa

Yok terbiyeli hicbir normal erkek bu tur konusmaz .Oglumun ergen grubu bile bu kadar degil .Onu bile fircaladım .
Kişinin kendisiyle alakalı .Kendine gire arkadas buluyordur .

ama oyle ortamda bile buyumus olsa yasla birlikte bazi seylerin degismesi gerekmez mi?
aliskanliktir, arada bir insan belki bilincsiz de boyle konusur da,
iki mesajdan birisi boyle diyor konu sahibi, ben hic bir ortamda normal bulamadim ya,
konu sahibi kendi abartti ise bilemicem de,
duzenli bir sekilde su tarz sohbet eden birisinden ben baya iskillenirim.

En sondan başlayım aklımda kalanlara cevap vereyim eşim 32 yaşında. Ünide pek de iplenmeyen bir bölümü oylesine okumuş eğitimli denilebilir yani. Mahalleden arkadaşlarıyla böyle konusmuyor sadece bir grubuyya bu sekilde o da eski iş yerindendekiler. Galiba kabul görmek için onlarla samimi oldugu için onlar o şekilde konuştugu için öyle. Bana karşı tabiki bu şekilde konusmuyor. Okumamalıydın diyenlere cevabım ise inanın bunları görceğimi bişsem okumazdım. Erkek erkeğe muhabbet nasıl olur merak ettiğimden bi göz gezdireyim dedim. Cahillikten yani. Böyle seyleri normal karsılayan biri değilim. Çizgileri olan biriyim. Ama napabilirim bilmiyorum bu konuda. Ayrıca biz de kızkıza desikodu yapıyoruz diye örnek verenlere hiç dedikodu yapılan bir grupta değilim. Normalde de dedikodudan nefret ederim. Gerçek hayata hoşgeldin diyenler haklı galiba ben gerçek hayatta yaşamıyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…