- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Bu iğrenç söz örneğin. Asla anlamam hangi kafayla yazılıyor te allam.ööögggg
hayır eşim böyle konuşmazMerhaba hanımlar yazacaklarım için baştan özür diliyorum olabildiğince sansürleyeceğim. Benim eşimin arkadaşlarıyla whatsap grubu var bir tane. Bu gruptaki yazısmalara denk geldim. Söyleki lan i.ne napıyon. Ya..mı ye yok sen ye. Yık ben bamya sevmem. Lan g.tler napıyonuz. Vs. Daha bunu gibi ihrençlikler 2 laflarında biri böyle. Ben çevremdw böyle birşey görmedim. Acaba ben mi çok büyütüyorum erkek muhabbeti bu mu oluyo. Sizin eşiniz bu tarz konusur mu arkadaşlarıyla rahatsız olacak bir şey var mı yok mu bilemiyorum. Eşime de birşey diyemiyorum konusmalarını okudum bunlar ne biçim diyalog diyemediğim için size sormak istedim. Tesekkürler yorum yapanlara.
ailemin
iki yuzlu ahlak anlayisi yuzunden. bir kiz evladi lan dese ayip denir erkek kufretse aferin denir...Biz bayanlar olarak kendi aramız da konuşurken birbirimize oramızı buramızı yedirmiyoruz.
Ya da afedersiniz napıon lan o.. gibi cümlelerle giriş yapmıyoruz da erkekler yapınca neden normal konuşma şekilleriymiş gibi olur ki
Lisede serseri tipler canlandı gözümdeMerhaba hanımlar yazacaklarım için baştan özür diliyorum olabildiğince sansürleyeceğim. Benim eşimin arkadaşlarıyla whatsap grubu var bir tane. Bu gruptaki yazısmalara denk geldim. Söyleki lan i.ne napıyon. Ya..mı ye yok sen ye. Yık ben bamya sevmem. Lan g.tler napıyonuz. Vs. Daha bunu gibi ihrençlikler 2 laflarında biri böyle. Ben çevremdw böyle birşey görmedim. Acaba ben mi çok büyütüyorum erkek muhabbeti bu mu oluyo. Sizin eşiniz bu tarz konusur mu arkadaşlarıyla rahatsız olacak bir şey var mı yok mu bilemiyorum. Eşime de birşey diyemiyorum konusmalarını okudum bunlar ne biçim diyalog diyemediğim için size sormak istedim. Tesekkürler yorum yapanlara.
Biz bayanlar olarak kendi aramız da konuşurken birbirimize oramızı buramızı yedirmiyoruz.
Ya da afedersiniz napıon lan o.. gibi cümlelerle giriş yapmıyoruz da erkekler yapınca neden normal konuşma şekilleriymiş gibi olur ki
Canım çok normal sadece erkekler böyle konuşmuyor kadınlar günündeki kendi hemcinslerimizin elindeki pankartlarda bi o kadar iğrençti..Merhaba hanımlar yazacaklarım için baştan özür diliyorum olabildiğince sansürleyeceğim. Benim eşimin arkadaşlarıyla whatsap grubu var bir tane. Bu gruptaki yazısmalara denk geldim. Söyleki lan i.ne napıyon. Ya..mı ye yok sen ye. Yık ben bamya sevmem. Lan g.tler napıyonuz. Vs. Daha bunu gibi ihrençlikler 2 laflarında biri böyle. Ben çevremdw böyle birşey görmedim. Acaba ben mi çok büyütüyorum erkek muhabbeti bu mu oluyo. Sizin eşiniz bu tarz konusur mu arkadaşlarıyla rahatsız olacak bir şey var mı yok mu bilemiyorum. Eşime de birşey diyemiyorum konusmalarını okudum bunlar ne biçim diyalog diyemediğim için size sormak istedim. Tesekkürler yorum yapanlara.
Evet var maalesef.Böyle konuşan kadınlar da var malesef. Hem kadınlarla hemde erkeklerle bu şekilde konuşanı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?