Eşimin whatsapp grubu

Eşimin arkadaşlarıyla olan mesajlarına hiç bakmadım.
Çünkü onların erkekler arası özeli.
Ben okursam yanlış anlarım,belki bu ne be nasıl konuşma derim.
Aynı şekilde benim arkadaşlarımla olan yazışmalarımı eşimin bakmasını asla ama asla kabul etmem.
O benim arkadaşlarımla özelim.

Okumayın bu sizi üzebilir.
Biz kadınlar yeri geliyor neler konuşuyoruz.
Belki küfür etmiyoruz ama başka şeyler.
Eşlerimizin de hoşuna gitmeyebilir yani.

O yüzden eşlerin arasında bir çizgi olmalı.
Herkesin bir özeli olmalı ve özel olarak kalmalı.
Diye düşünüyorum :)

Bu iğrenç söz örneğin. Asla anlamam hangi kafayla yazılıyor te allam.
Eşime gösterdim çok ergen bilmiyorum hakaret sayarım herkesle aranda mesafe olacak. Dedi :))
Amannn hiç arkadaşlarıyla mesajlarına bakmadım.
Şunları gördükten sonra da bakacağım varsa da asla bakmam. İğrenç

Eşlerinizin whatsapp gruplarını neden okuyor sunuz? Ne bekliyor sunuz bilmiyorum.. "Ali Veli Beyciğim, bugün nasılsınız İnşallah" falan mı? Biri de oram da buram da çiban çıktı dostlar bu nedir diye fotoğraf atsa adamın heryerini görecek siniz yani.. Yapmayın.

Emin olun sizin yaptığınız oradaki yazılardan daha ayıp.
Arkadaşlarıyla küfürlü konuşabilir insanlar, öyle anlaşıyordur, öyle komik buluyordur kime ne?

Eşimin lise arkadaşlarıyla wahtsap grupları var, bana bayağı önce telefonu elimdeyken o gruba girme, sana saçma gelecek erkek muhabetleeri dönüyor arada demişti ki zaten girmezdim yazışmalara kaç yıldır da hiç girmedim. Günlük hayatında en ufak bir argo söz kullanmayan insandır eşim, arkadaşlarıyla kendi aralarında ne konuştuğu beni hiç ilgilendirmiyor.

Yani okumayın adamların arkadaş muhabbetlerini, kafanız rahat olsun.

hayır eşim böyle konuşmaz
argo, geyik falan değil bence bu

iki yuzlu ahlak anlayisi yuzunden. bir kiz evladi lan dese ayip denir erkek kufretse aferin denir...

Eşimden ve karşıdaki arkadaşlarından sogumamak için o erkek gruplarına asla bakmıyorum.bir kac tane böyle grubu var.istesem sabaha kadar okurum.ama eşleriyle samimi oldugum , benim karşımda kibarca konuşan , efendi efendi çay içen adamların o grupta nasıl bir hanzoya dönüştuklerini bildigimdem gelen mesajları oku deseler okumam.size de aynısını tavsiye ederim.hem eşinizin özel alanı olsun.şahsen biz arkadaşlarımızla gruplarda dogum hikayelerinden regl günü , ağda , kayınvalide dedikodusuna kadar neler konuşuyoruz.birisinin eşi okusun istemem acıkcası.benim eşim de okumaz zaten

Bu bana göre edepsizliktir. Erkekler arasında abi tarz muhabbetler normal diye durumu normalleştirmek de bir o kadar saçma geliyor bana. Böyle bir nesil mı yetiştirmiş bizim ailelerimiz, öğretmenlerimiz. Ya bundan sonraki nesiller? Allah yardımcımız olsun. Bence nazinizin geçeceğini dusunuyorsaniz eşinizle konusun rahatsız olduğunuzu söyleyin. Benim de eşimin arkadaş grupları var ve sohbetleri de gayet seviyeli.

Lisede serseri tipler canlandı gözümde

Böyle konuşan kadınlar da var malesef. Hem kadınlarla hemde erkeklerle bu şekilde konuşanı var.

Yani hoş değil evet ama böyleler normal. Ama eşinizin telefonunu karıştırıp yazışmalarını okumanız çok ayıp

Canım çok normal sadece erkekler böyle konuşmuyor kadınlar günündeki kendi hemcinslerimizin elindeki pankartlarda bi o kadar iğrençti..

Böyle konuşan kadınlar da var malesef. Hem kadınlarla hemde erkeklerle bu şekilde konuşanı var.
Evet var maalesef.
Şimdi şöyle söyleyim..
Bn Ankara Çankaya’ya oturuyorum burada lise ye gittim okudum.
Bnm asri mezarlığında büyük dedem yatıyor.bilirsiz belki o merzarlığı ugur Mumcu’yla arasında 2 adım var ama mezarlık kötü bir sokakta çinçin de yani Ankara’nın en pis polis ile bile zor grilen en kötü sokağında.
Lise zamanımda oraya gitmiştim ve kızların okul çıkışlarına denk gelmiştim.
Abartmıyorum ağza alınmayacak küfürler söylüyorlardı birbirlerine..

Argoyu geçmiş sizdeki durum,iğrenç küfürler havada uçuşuyor.
Bu konuşmaları ne normal buluyorum,
ne de hoş karşılıyorum.
Bu tip durumları ancak ergenlik döneminde normal bulurum.

Eşimin de üç-beş watsap grubu var.
Bazen masa başında ders hazırlığı yaparken mesaj gelir, 'okusana' der,öyle görürüm,
hiç böyle çirkin bir mesaja denk gelmedim.
Eşim öğretmen ve çevresi de genellikle eğitimci insanlardan oluşuyor belki bunun etkisi vardır.
Normalde de ağzı temiz biridir.
Trafikte sinirlenince 'şerefsiz veya utanmaz herif' der en fazla.
Böylesini Duymadım,görmedim kısacası.

Can sıkıcı ama gerçekten var böyle bir muhabbet şekli erkekler arasında. Küfürden ve iğrenç sohbetlerden zevk alıyorlar.

Öncelikle eşlerin birbirinin mesajlarını okuması hiç hoş değil.Herkesin özel bir konuşması ve mesajı olabilir.Mesela benim gruplarımda kadınsal yazışmalar yada kapalı arkadaşlarımının açık fotosu olabiliyor Allah tan eşim bakmaz baksa o eşe ben iyi gözle bakmam.Burda sizin yaptığınız da okadar yanlış.Erkekler malesef kendi aralarında küfürlü konuşuyorlar hoş değil ama sizin yanınızda da bu şekilde konuşmuyorsa yapacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…