- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Merhaba hanımlar yazacaklarım için baştan özür diliyorum olabildiğince sansürleyeceğim. Benim eşimin arkadaşlarıyla whatsap grubu var bir tane. Bu gruptaki yazısmalara denk geldim. Söyleki lan i.ne napıyon. Ya..mı ye yok sen ye. Yık ben bamya sevmem. Lan g.tler napıyonuz. Vs. Daha bunu gibi ihrençlikler 2 laflarında biri böyle. Ben çevremdw böyle birşey görmedim. Acaba ben mi çok büyütüyorum erkek muhabbeti bu mu oluyo. Sizin eşiniz bu tarz konusur mu arkadaşlarıyla rahatsız olacak bir şey var mı yok mu bilemiyorum. Eşime de birşey diyemiyorum konusmalarını okudum bunlar ne biçim diyalog diyemediğim için size sormak istedim. Tesekkürler yorum yapanlara.
Merhaba hanımlar yazacaklarım için baştan özür diliyorum olabildiğince sansürleyeceğim. Benim eşimin arkadaşlarıyla whatsap grubu var bir tane. Bu gruptaki yazısmalara denk geldim. Söyleki lan i.ne napıyon. Ya..mı ye yok sen ye. Yık ben bamya sevmem. Lan g.tler napıyonuz. Vs. Daha bunu gibi ihrençlikler 2 laflarında biri böyle. Ben çevremdw böyle birşey görmedim. Acaba ben mi çok büyütüyorum erkek muhabbeti bu mu oluyo. Sizin eşiniz bu tarz konusur mu arkadaşlarıyla rahatsız olacak bir şey var mı yok mu bilemiyorum. Eşime de birşey diyemiyorum konusmalarını okudum bunlar ne biçim diyalog diyemediğim için size sormak istedim. Tesekkürler yorum yapanlara.
Çorap koktu valla, yazı buram buram çorap kokuyor.
Evet erkek muhabbeti bu, cıvık ve ergence olanından.
Az önce yine erkek erkeğe yazışma okudum başka konuda smdi size denk geldim ve erkeklerden soğudum bu nedir ya
Ben de benzer muhabbetler okumuştum eşimin whatsapp grubunda. Okuduğumu da itiraf etmiştim. O da baya bir tepki gösterip telefonuna şifre koymuştu. Arkadaşlarıyla özel konuşmasını, erkek muhabbetini okumamam gerekirmiş. Sonradan şifreyi kaldırdı. Dışarıdan çok efendi duran adamların kullandığı kelimelere şaşkınlıkla bakmıştım. İğrençler kısacası.Merhaba hanımlar yazacaklarım için baştan özür diliyorum olabildiğince sansürleyeceğim. Benim eşimin arkadaşlarıyla whatsap grubu var bir tane. Bu gruptaki yazısmalara denk geldim. Söyleki lan i.ne napıyon. Ya..mı ye yok sen ye. Yık ben bamya sevmem. Lan g.tler napıyonuz. Vs. Daha bunu gibi ihrençlikler 2 laflarında biri böyle. Ben çevremdw böyle birşey görmedim. Acaba ben mi çok büyütüyorum erkek muhabbeti bu mu oluyo. Sizin eşiniz bu tarz konusur mu arkadaşlarıyla rahatsız olacak bir şey var mı yok mu bilemiyorum. Eşime de birşey diyemiyorum konusmalarını okudum bunlar ne biçim diyalog diyemediğim için size sormak istedim. Tesekkürler yorum yapanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?