Eşimin whatsapp konuşması

Deeprise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
128
67
48
34
Merhaba iyi geceler herkese.

Eşimin iş yerinden bayan bi iş arkadaşıyla konuşmasına denk geldim.

Pazartesi (bu sabah)ofiste kahvaltı olacakmış, sıra eşimdeymiş, bayan arkadaşı whatsapp tan yazıyor işte sıra sizde unutmayın vs gibisinden, eşim de cevaben, tamamdır bro (gözlüklü emoji var burda) ayarlarız yazmış. Sizce yanlış anlaşılacak bir durum var mı ? Ben de çok erkekli bi ofiste çalışıyorum ama kimse bana bro demez, demedi de garip geldi..Farklı bakış açılarını merak ediyorum.

Pazartesi (bu sabah)ofiste kahvaltı olacakmış, sıra eşimdeymiş, bayan arkadaşı whatsapp tan yazıyor işte sıra sizde unutmayın vs gibisinden, eşim de cevaben, tamamdır bro (gözlüklü emoji var burda) ayarlarız yazmış. Sizce yanlış anlaşılacak bir durum var mı ? Ben de çok erkekli bi ofiste çalışıyorum ama kimse bana bro demez, demedi de garip geldi..Farklı bakış açılarını merak ediyorum.
Bir durum yok gayet normal.

Yanlış anlaşılacak birşey yok da niye okuyorsunuz bu adamların mesajlarını gerçekten merak ediyorum, hiç hoş değil, olamadık şeyleri kafaya takmaktan başka da bir işe yaramıyor.
Okudum demedimki denk geldim dedim, o sırada onun telefonundan kendi telefonuma video gönderiyordum.

Kıskanç olsam bro dediği birini kıskanır mıyım bilmiyorum ama ben genel olarak karşı cinslerin her zaman mesafeli olmasından yanayım. Bugün kanka muhabbeti yarın senin muhabbetin çok güzel diye diye gider ama kanka muhabbeti yaparken bu ne diye sorsanız saçma olur eşinizle de gerilirsiniz gereksiz başka çözümü olanlar yazsın bende yok

Back
X