Eşimin whatsapp konuşması

Beybilibili

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
343
336
103
Merhaba bayanlar,

Forumu uzun süredir takip ediyorum. Sabah sabah içimi kemiren bir mesele yüzünden üye oldum.

Eşimin telefonunda whatsapp yazışmalarına bakarken iş yerinden bir bayanla konuşmalarını okudum. Belirli aralıklarla konuşmalar var hepsinde işle alakalı şeyler konuşulmuş fakat sık sık gülen surat kullanılmış hem karşı taraf hem kendisi tarafından. Gerekli gereksiz olur olmaz saçma sapan gülen suratlar. Başka bayan arkadaşlarıyla konuşmalarına baktım hiç birinde böyle bişey yok. Eşim normalde iş yerinde mesafeli olunmasından söz eden, kim olursa olsun bey ve hanım olarak hitap edilmesi gerektiğini söyleyen biridir. Benim gördüğüm kadarıyla kendisi de böyle yapar, mesafelidir. Hatta fazlasıyla nemruttur bile diyebilirim. Bu konuda beni de çok uyardığı olmuştu. Tabi bunda aşırı kıskançlığının da etkisi vardı.

Şimdi ben bu konuşmaları gördüm ve bi sinir oldum. Normalde kıskanç biri değilim ama yalnızca bir kişiyle bu şekilde farklı konuşması beni rahatsız etti. Kızlar ben mi boş yere kuruntu yapıyorum? Siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?

Konumu okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Bence boşuna endişeleniyon canim ondan bir şey olmaz ki

Kuruntu yapmayin emoji uzerinden.
Konuşmalarin içerigi önemli
Belli başka süpheleriniz yoksa gereksiz durum.
Dediğim gibi iş konuşulmuş ama hem bu konuda beni uyarıp hem de sürekli “:) “ kullanmaları sinirlerimi bozdu. Soru sorduysa cevap ver geç, diğerlerine yaptığın gibi. Benimle bile konuşurken rastlamadım böyle bişey kullandığına.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Ben de normalde emoji kullanmam ama karşı taraf kullanınca (kadın/erkek veya yakınlık/uzaklık fark etmiyor) benim de kullanmam gerek diye düşünüyorum. Başka bir durum yoksa eşinizinki de benim olayım gibidir.
Bir de emoji olarak sadece gülücüklerden bahsediyoruz sanırım? Gülücük emojisi geldiği zaman ben de atıyorum yani, kalpsiz ve öpücüksüz olanından :)

Son düzenleme:
Benm eşimde iş icin konuşsa kullanmaz emoji filan konuyu istisare edilir biter.
Hic kullanmasa bana da garip gelirdi ssnirim :) ama birsey cikmaz bu işten

Eğer sizi çok rahatsız ettiyse bu durum şu an hiçbirşey belli etmeyin. Kim ne derse desin o sizin içinizi kemirecek belli. Ama kalkıp adama bu ne diye sormayın, çünkü ortada net birşey yok. Olmadık yere huzursuzluk çıkarmayın. Bir de haksız konuma düşmeyin artı saklanan birşey varsa karşı tarafın daha temkinli davranmasına sebep vermeyin. Zamana bırakıp takipte olun, bişey yoksada çok kurcalamayın. Yüz göz olmayın.

Aslında su an bişey farkettim. Mailleri yok. Yani o klasör telefonda görünmüyor. Daha önce maillerine bakarken ekran deseninden farklı bir desen girip açtığını çok kez görmüştüm ama klasörün gizli olduğunu tahmin etmemiştim. Biraz kurcaladım fakat bulamadım mailleri. Sadece benden gizlese yanımda deseni girmezdi heralde. Biraz da bu düşündürdü şu an. Sanırım söylediğiniz gibi takipte olacağım.

Samsung telefonlarda böyle birşey var mıdır klasör gizleme gizli sayfa gibi birşey bilgisi olan var mı acaba

Olabiliyor ama hiç kullanmadım pratikte bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…