Eşimin whatsapp konuşması

Esinizin fitratina ters birseymis, sanirim ben de huylanirdim. Ayrica karsi taraf emoji kullandi ben de kullanayim gibi bir dusunceyi hic anlayamayacagim. Karsi taraf kullansa bile ben kullanmak istemiyorsam kullanmam bu kadar basit. Bir kisi ile cok samimi olmaliyim ki kullanayim yoksa kullanmam. Insan kendisini kullanmak zorunda neden hissetsin ki?

Ben de çok samimi olmadığım iş arkadaşlarıma gülücük koyarım hep hatta ‘:)’bunu koyuyorsam aşırı uzağımdır o insana ayıp olmasın diye koymuşumdur çok soğuk konuşmamak için

Birbirlerine ne diye hitap etmisler. Hani dediniz ya esim is yerinde hep bey hanim diye hitap etmek gerektigini bana da siyler diye. Birbirlerine isimleriyle mi hitap ediyorlar?

Ben size hak verdim ama diğer arkadaşları hiç emoji kullanmıyorsa bu arkadaş kullanıyorsa nezaketen de cevaba ekliyor olabilir. Yüzyüze tanışıyor musunuz siz bu kadınla

“Sinek küçük ama mide bulandırır” durumu olmuş. Normalde kimseyle bu şekilde konuşmayıp emoji ile bile olsa gülücükler havada uçuşuyorsa ben olsam takipte kalırdım. Ne olur ne olmaz

Benim de erkek arkadaşım ödev grubundan bir kızla sadece ödev hakkında konuşmalarına rağmen mesajlar hep randomla (harflerin rastgele basılması, gülme anlamına gelir) bitiyordu. Tesadüfen görüp şakasına "Dikkat et kız heveslenmesin." deyip gülmüştüm. O da gülüp "Yok artık bundan da heveslenecekse... Hem seni gördü daha önce, sevgilim olduğunu biliyor." demişti. Bu olaydan on gün kadar sonra kız sarhoş olup (yersen) sevgilime olmadık mesajlar atmıştı.

Yani normalde bir emoji sadece bir emojidir, bazı insanlar herkesle sohbetlerinde bolca kullanır. Bunda anormal bir durum yok. Ama insanlar öyle şeylerden öyle anlamlar çıkarıyor ki her ihtimali düşünmeden geçemiyorsun.

Ben olsam ben de rahatsız olurdum. Ama böyle meselelerde hep şunu düşünürüm “bunu ben yapsam o nasıl hissederdi?”. Siz de bunu düşünün iş arkadaşınız olan bir adamla :) lı konuşsaydınız eşiniz rahatsız olur muydu? Cevabınız evetse tepkiniz normal.

Birbirlerine ne diye hitap etmisler. Hani dediniz ya esim is yerinde hep bey hanim diye hitap etmek gerektigini bana da siyler diye. Birbirlerine isimleriyle mi hitap ediyorlar?
Hiç hitap görmedim ama sizli bizli değil sen ben şeklinde olmuş konulmalar

“Sinek küçük ama mide bulandırır” durumu olmuş. Normalde kimseyle bu şekilde konuşmayıp emoji ile bile olsa gülücükler havada uçuşuyorsa ben olsam takipte kalırdım. Ne olur ne olmaz
Evet tam olarak durum bu. Bu yüzden zaten diğer konuşmaları inceledim

Kesinlikle rahatsız olur ve bu kavga konusu olurdu...

İş konusunda belki aralarında esprili bir şeyler olmuştur. Konuşma içeriği bence önemli olan. Ama anlattığınız şekilde de biraz şüphe duyuyor insan....

Bırakın başkalarını sizinle bile bu şekilde yazismiyorsa bi durun derim. Bikaç kere olsa hadi neyse ama sürekli olması beni suphelendirirdi. Başkalarindan ne farkı var ki kadının sadece ona karşı böyle.

Karşımdaki insan sık kullanıyorsa ben kendimi odun gibi hissettiğim için kullanıyorum
Öyle bir şeydir bence, bu kadar işkillenmezdim ben.

Herşeyden nem kapar olduk bu nedir ya.. çok fazla doldurmayın kendinizi efeniiim fakat takipte kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…