- 2 Şubat 2014
- 1.734
- 3.813
- 333
- Konu Sahibi Beybilibili
-
Hiç hitap görmedim ama sizli bizli değil sen ben şeklinde olmuş konulmalarBirbirlerine ne diye hitap etmisler. Hani dediniz ya esim is yerinde hep bey hanim diye hitap etmek gerektigini bana da siyler diye. Birbirlerine isimleriyle mi hitap ediyorlar?
Hayır hiçbiriyle tanışıklığım yokBen size hak verdim ama diğer arkadaşları hiç emoji kullanmıyorsa bu arkadaş kullanıyorsa nezaketen de cevaba ekliyor olabilir. Yüzyüze tanışıyor musunuz siz bu kadınla
Evet tam olarak durum bu. Bu yüzden zaten diğer konuşmaları inceledim“Sinek küçük ama mide bulandırır” durumu olmuş. Normalde kimseyle bu şekilde konuşmayıp emoji ile bile olsa gülücükler havada uçuşuyorsa ben olsam takipte kalırdım. Ne olur ne olmaz
Kesinlikle rahatsız olur ve bu kavga konusu olurdu...Ben olsam ben de rahatsız olurdum. Ama böyle meselelerde hep şunu düşünürüm “bunu ben yapsam o nasıl hissederdi?”. Siz de bunu düşünün iş arkadaşınız olan bir adamla :) lı konuşsaydınız eşiniz rahatsız olur muydu? Cevabınız evetse tepkiniz normal.
emoje konusunda miOha cim emojilerde dilimizi kullanamadiğimiz icin konusuyor zaten
Ama sende skntılar cektin bi ara sanirim. Insallah tekrarlamaz.
Kalbinizi ferah tutun. Bir sey olursa onunuze gelir. Esinizin size tavirlarinda degisimi gozlemleyin. Ben birsey olacaginj dusunmuyorum. Is arkadasidir muhtemelen.Hiç hitap görmedim ama sizli bizli değil sen ben şeklinde olmuş konulmalar
Herşeyden nem kapar olduk bu nedir ya..çok fazla doldurmayın kendinizi efeniiim fakat takipte kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?