Eşimin whatsapp konuşması

Çok haklısınız. eşim yapmaz demiyorum ama böyle birşey yaparsa da eminim delil bırakmaz. Adam Google aramalarını bile daima gizli sekmeyle yapar geçmiş silmekle uğraşmamak adına. Hiç bir şey olmasa bile gülen suratlar için açıklama beklediğimde ne cevap verecek merak ediyorum

Evet direk sorabilirsiniz ilk fırsatta, konuşmasından anlarsınız zaten ne amaçla o şekilde konuştuğunu.

Neden gizli sekme

İş konulurken mevzu nasıl gülücük atılmasını gerektiyor anlamadım...sadece iş değildir o...

bence biraz gözlemleyin,herkesle yazıştığı gibi yazışmamışsa altından bişey çıkar diye düşünüyorum ben genelde.

Eşinize sorun bukadar gülücük Samimiyetten rahatsız oldum diyin. Bilse yapmaz belki

Yani ben olsam bende rahatsız olurdum ve içime dert olurdu o yüzden sorardım iş konuşurken seni bu kadar güldüren şey ne diye baktım ama yazışmalarınızdan pek bir şey bulamadım sana sorayım dedim derdim

Benim eşimde farklı bir firmayla iş yapıyordu kadına gulen surat fln göndermiş bende kızmıştım tabi ona bişey demedım sonra devamını görmediğim için ustunde durmadım sizde takipte kalın konuşmaları.Hatta sonra kendimi düşündüm bende gülen surat gönderiyorum sonucta :)

aaa nasıl gülen yüz koyabilir ne kadar ayıp.

bende kullanıyorum .. iş arkadaslarımn cogu erkek hepsi muhendis ve nişanlıyım ve işim gereği hep whatsapp telefon konusması olur.. yazısırz bir şey olur komik bir şey olur emojiler koyuluyor yani.. çok takılmayın bnce....

Çok rahatsız olduysanız eşinizi uyarın, hoşunuza gitmediğini bu bayanla arasına mesafe koyması gerektiğini söyleyin olsun bitsin.

konuşmaların içeriği önemli. Anladığım kadarıyla sadece iş için görüşme olmuş, siz :)lerden rahatsız olmuşsunuz. Belki kadının tarzıdır sürekli :) ile mesaj atmak bazı insanlar öyle sürekli :) kullanır. Öyleyse eşiniz de onun tarzı öyle diye :) koymuş olabilir. Benim bir hocam yapardı bunu mesela her lafından sonra bir :). Ben de bir ara yapar oldum hani "emir vermiyorum kibarca rica ediyorum, gülümseyerek söylüyorum, her şey yolunda", mesajını vermek için. Ama yanlış anlaşılmaya müsait bi yandan.

Tamamennn kuruntu kendiniz yazmışsınız hep iş konuşulmuş diye ne gerek var gerginlik yaratmaya. İş arkadaşlarımla watsapp grubumuz var her konuşma sonrası emojidir ama hep iş konuşulur. Sıkıntı yok yani

Karşı taraf sık sık emoji kullanıyorsa eşiniz de kullanma gereği duymuş olabilir. Bazen karşı taraf kaynaklı zorunlu hissedilip yapılıyor. Yazışmanın içeriği düzgünse sorun yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…