Eşimin Whatsappi Acil

İnanma evine bakılacak kadına kim var diyemi sorulur hem ne bü samimiyet daha öncede yapmış işte hep bir bahane sende hem inanmissin

Daha şu adamın yolunu mu beklicen acaba neyi sorguluyorsun herşey ayan beyan ortada. Bu bahanelere inanmak için bayağı saf olmak lazım. Adamım hamuru bozuk maalesef ki hep böyle gider bu bir ömür çekmeye razıysan sen bilirsin benim midem kaldırmadı.

Çok yazık ediyorsun kendine ya bu adam hep böyle gidecek sen bütün ömrünü ya dönerse diye ya o kadınları bırakırsa diye mi geçireceksin ? Bir de seni salak yerine koyuyor gururunu kırıyor hak etmiyorsun.

Az önce baktım o yokken telefona değiştirmiş şifreyi ben şimdi nasıl konuşmalara bakacam öf yaa
Eski konularınızı da düşününce daha neye bakacaksınız? Hiç acımıyor musunuz kendinize? Bir ömrü böyle mi geçirmek istiyorsunuz?

ya bekleyip kanıt elde etmeye çalışacaksın; ki eşin olayın farkında açık vermesi zor olacak.

ya da anında koyacaksın tekmeyi.

herşeye kılıf uydurulur da "kimse yok evde çocuklarlayım" cümlesine uydurulmaz kardeş. Allah yardımcın olsun.

daha önce eskorta geleyim mi yazmış daha ne şüphe duyuyosunuz, her şey ortada. neden namuslu, eşine sadık adamlar eskorta geleyim mi diye şaka yapmıyor da sizin eşiniz yapıyor?

konu sahibi sen ne bir adım atarsın ne boşanırsın bu yüzden eşinin telefonunu falan karıştırma daha fazla ne kendini üz ne gururun kırılsın ne kocanla yüz göz ol

konularına göre yeni evli sayılırsın daha sana ne ara doydu da bu adam aranıp duruyo

Şahsi fikrim bir evlilikte şiddet bile çözülebilir öfke kontrolü yok dersiniz doktora gidilir terapi ilaç vs derken o bile düzelir yani, ama bir adam harama uçkur çözmeye alışmıssa gözü fel fecir okuyosa o düzelmez, hani köpeğe de çiğ et vermeyin insana da saldırabilir derler ya, hovardalık da öyle, hiçbir zaman emin olamazsın samimi bi kız arkadaşın olur eve çağıramazsın bi yere gidelim diyemezsin, kardeşinden bile kıskanırsın yahu var mı ötesi

Bunun çözümü yok, en azından kısa vadede çözümü yok, ha adam 60 yaşına gelir prostat başlar cinsel uzvu sadece çiş yapmaya yarar o zaman durulabilir tabi göz aldatmasını saymıyorum

İnternetten online işlemlere gireceksin,ama online işlemlerin şifresini bilmiyorsan eşinin telefonundan şifre yazıp operatörün belirlediği yere göndereceksin şifre gelir

onu terkedin. yormayın kendinizi ortada herşey, şüphe iğrenç bir duygudur. o sizi çoktan terketmiş.

Siz daha yeni evli sayılırsınız o kadar sorun yaşamışsınız ki eşinizle daha önce de hep telefonlarına bakmışsınız birşeyler görmüşsünüz, ailesi yüzünden kavga etmişsiniz baba evine gidip boşanmayı bile düşünmüşsünüz ve umrunda bile olmamış adamın neden geri döndünüz? bu kadar sorun varken güvenmediğiniz için bakıyorsunuz ve görüyorsunuz hala ne yapayım diyorsunuz çok açık değil mi hala bu adamdan umudunuz var mı? sizi ailesi yüzünden hiçe sayan bir adam akşam akşam ne ev göstermesi çocukları varsa evli demek ki kocasına göstersin neden kadına ve siz nasıl bu kadar sakinsiniz?

Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama eğer yoksa hiç içinizde şüpheniz acabanız kalmadan boşanın bu adamdan. Yatıp kalkma olayı olmasa bile ihaneti sindirmesi yeterince zorken kendinize bunu yapmayın. İlkinde kaçmışsınız gerçeklerden ama kaçılabilecek gibi değil bulunduğunuz durum. Eşiniz düzelmez.

Kiralık eve bakmaya gelecek biri neden evinde sadece çocuklarınn olduğunu söylüyor anlamadım birde yabancı değilmi bu insanlar insan bey hanım diye hitap etmez mi?

konularına göre yeni evli sayılırsın daha sana ne ara doydu da bu adam aranıp duruyo
onu terkedin. yormayın kendinizi ortada herşey, şüphe iğrenç bir duygudur. o sizi çoktan terketmiş.
İnternetten online işlemlere gireceksin,ama online işlemlerin şifresini bilmiyorsan eşinin telefonundan şifre yazıp operatörün belirlediği yere göndereceksin şifre gelir

korunarak hamile kal bu durumda bi tüyü eksik çünkü

evet daha 1 sene olmadı evleneli. çocuk yok

online işlemlerden bakamam şifresini bilmiyorum. allahından bulsun

bana neler yaptı neler yaşattı üstüne bir de bu psikolojim hiç iyi değil darmadağın etti beni

boşanmak kaçınılmaz son zaten biliyorum istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…