Çok yazık ediyorsun kendine ya bu adam hep böyle gidecek sen bütün ömrünü ya dönerse diye ya o kadınları bırakırsa diye mi geçireceksin ? Bir de seni salak yerine koyuyor gururunu kırıyor hak etmiyorsun.gece hiç uyumadım sinirden sıkıntıdan .işe zor geldim
oda normalde yattığı gibi uyur bayağı bir döndü durdu uyuyamadı sıcak oldu filan dedi. artık korkudan mı uyuyamadı bilemiyorum
numarayı almak aklıma gelmedi. sonra telefona baktığımda şifreyi değiştirmişti. açıklaması da çok karıştırıyorsun kafanı dolduruyorsun saçmalıyorsun kızdırıyosun beni o yüzden değiştirdim dedi.
hattı kontörlü faturalı değil dökümüne nereden ulaşabilirim ?
keşke yazışmayı çekip kendime atsaydım .konuşmanın öncesi olduğu belliydi bence de
onca şey yaşadık kaç kere kırdı üzdü beni rezil etti . üzerine bide şimdi yaptığına bak. çok kötüyüm
Eski konularınızı da düşününce daha neye bakacaksınız? Hiç acımıyor musunuz kendinize? Bir ömrü böyle mi geçirmek istiyorsunuz?Az önce baktım o yokken telefona değiştirmiş şifreyi ben şimdi nasıl konuşmalara bakacam öf yaa
Az önce baktım o yokken telefona değiştirmiş şifreyi ben şimdi nasıl konuşmalara bakacam öf yaa
İnternetten online işlemlere gireceksin,ama online işlemlerin şifresini bilmiyorsan eşinin telefonundan şifre yazıp operatörün belirlediği yere göndereceksin şifre gelirgece hiç uyumadım sinirden sıkıntıdan .işe zor geldim
oda normalde yattığı gibi uyur bayağı bir döndü durdu uyuyamadı sıcak oldu filan dedi. artık korkudan mı uyuyamadı bilemiyorum
numarayı almak aklıma gelmedi. sonra telefona baktığımda şifreyi değiştirmişti. açıklaması da çok karıştırıyorsun kafanı dolduruyorsun saçmalıyorsun kızdırıyosun beni o yüzden değiştirdim dedi.
hattı kontörlü faturalı değil dökümüne nereden ulaşabilirim ?
keşke yazışmayı çekip kendime atsaydım .konuşmanın öncesi olduğu belliydi bence de
onca şey yaşadık kaç kere kırdı üzdü beni rezil etti . üzerine bide şimdi yaptığına bak. çok kötüyüm
konularına göre yeni evli sayılırsın daha sana ne ara doydu da bu adam aranıp duruyo
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama eğer yoksa hiç içinizde şüpheniz acabanız kalmadan boşanın bu adamdan. Yatıp kalkma olayı olmasa bile ihaneti sindirmesi yeterince zorken kendinize bunu yapmayın. İlkinde kaçmışsınız gerçeklerden ama kaçılabilecek gibi değil bulunduğunuz durum. Eşiniz düzelmez.
Siz daha yeni evli sayılırsınız o kadar sorun yaşamışsınız ki eşinizle daha önce de hep telefonlarına bakmışsınız birşeyler görmüşsünüz, ailesi yüzünden kavga etmişsiniz baba evine gidip boşanmayı bile düşünmüşsünüz ve umrunda bile olmamış adamın neden geri döndünüz? bu kadar sorun varken güvenmediğiniz için bakıyorsunuz ve görüyorsunuz hala ne yapayım diyorsunuz çok açık değil mi hala bu adamdan umudunuz var mı? sizi ailesi yüzünden hiçe sayan bir adam akşam akşam ne ev göstermesi çocukları varsa evli demek ki kocasına göstersin neden kadına ve siz nasıl bu kadar sakinsiniz?
onu terkedin. yormayın kendinizi ortada herşey, şüphe iğrenç bir duygudur. o sizi çoktan terketmiş.
İnternetten online işlemlere gireceksin,ama online işlemlerin şifresini bilmiyorsan eşinin telefonundan şifre yazıp operatörün belirlediği yere göndereceksin şifre gelir
korunarak hamile kal bu durumda bi tüyü eksik çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?