Eşimin Whatsappi Acil

Bence kocanız çok net yalan söylüyor, arkadaşların dediği gibi ev gösterme / görme mesajlaşmasının bir üslubu vardır:merhaba xx bey, müsaitseniz evi görebilir miyim? Hayır ya da evet. Peki, iyi günler.” Ve kapanış. Ki daha önceden de bu haltı yemiş kocanız belli.

Sizi üzmek istemiyorum ama benim bir arkadaşımın aynı böyle kocası var, adamı bir sürü kez bir sürü kadınla gördüm ama genelde evinde falan takılan bir adam. En son artık dayanamadım arkadaşıma dedim böyle böyle kadınla gördüm diye (ki kendi parasını kazanan, anında boşanırım falan diyen bir kadın) , kadın gitti adama hesap sordu, adam aynı sizinki gibi görsen dersin ki hayatta yalan söylemiyor o kadar rahat, sıfır panik.. çünkü sürekli yapıyor bu işi.. alttan girdi üsten çıktı kadın en sonunda susup oturdu. Halbuki mesela dedim ona git turkcellden telefon arama kayıtlarını falan çıkarttır zorla, o zaman çıkacak zaten piyasaya durum, ilk önceler adama biraz ısrar etti, sonra onu bile diretemedi.

Sizde de bir evlilik birliği içindesiniz, ne demek ayıp olurmuş bu saatte yazmak, yazıcaksın gerekirse arıcaksın, yarın sabah gidip kayıtları çıkarttıracağız diye kararlı olmak neden bu kadar zor? Erkeklere olsa cinayet çıkardı ama bu muhabbetlerden..

Ev gösterme işi için “kimse yok,çocuklarla evdeyim” mi denir? Ne alaka?

Eşin bence doğru söylemiyor. Ev gösterme işi için, öyle bir mesajlaşma olmaz, kimse yemez bunu.

Arkadaşın dinleme cihazından sonra eşini bastı boşanma aşamasına geldiler sonra eşi bi şekilde barışmaya ikna etti barıştılar

Az önce baktım o yokken telefona değiştirmiş şifreyi ben şimdi nasıl konuşmalara bakacam öf yaa

Ay bi de iki arada bir derede şifre mi değiştirmiş? Gerçekten meraktan soruyorum; niye adamı karşınıza alıp “neden şifreni değiştiriyorsun, hemen açıyorsun bakıyoruz ve kadına yazıyorsun “ diyemiyorsunuz? Evlenmişsiniz ya ötesi mi var (bu tabii ki sürekli evlendin diye birbirinin telini karıştır demek değil ama sizin eşiniz bir haltlar yiyor belli ve bunu bilmek hakkınız) ? Şiddet uygulama huyu mu vardır? Olası bir boşanmayla mı karşı karşıya gelmek istemiyorsunuz?

Arkadaşın dinleme cihazından sonra eşini bastı boşanma aşamasına geldiler sonra eşi bi şekilde barışmaya ikna etti barıştılar

bazen anlamiyorum su kadinlari, bosanma kararliliginiz yoksa neden sirf SES GURULTU olsun diye bu kadar aksiyona eksina ne gerek duyulursa.......

Eski konularına da baktım, eşin seni pek ciddiye alıyor gibi gelmedi.
Kuran iptal falan.
Şimdi de şifre olayı, bu mesajlar.
Aldatıldığın ortada, tabi inanmak istemiyorsan bilemem

inanmayın bence evle alakalı olsa arada bir mesafe olur biri bana böyle yazsa hayırdır ne münasebet mesafeyi koruyun derim bozarım eşin basbaya kaçamak yapıyor kaldı ki daha önce de yakalamışsın işte kılıf bulma onun bulduklarına da inanma

Var bişeyler belli. Neden bu kadar pasifsiniz. Şimdiye kadar cıngar çıkması lazımdı. O şifreli telefonu alır duvara çarparım.

bir eve bakacak kadin emlakciya veya ev sahibine kimse yok evde cocuklarlayim der mi? Yani kendinizi dusunun. Bir baska eve bakacak olsaniz evde kimse yok mu dersiniz yoksa musaitim ben gelebilirim mi dersiniz? Zaten evde kimse olmayip cocuklarlaysa disari cikamayacak ve musait degildir demi? Yani kimseye bu kadar net yazmadim ama sizinki gun gibi ortada kocaniz sizi aldatiyor. Yani daha öncekini yemis gibi yaptiginiz icin bunu da yer nasil olsa diye dusundu muhtemelen. Bence o kadin sizin eve musteri olmamis kocaniz o kadina musteri olmus maalesef.

Eşim emlak Danışmanı ve kendisine sordum böyle bir mesajlaşma olayını kadının birini müşteri için arasan veya mesaj atsan kadın da evde kimse yok, çocuklarlayım derse dedim müsait olduğunuzda dönüş yaparsınız derim dedi. Eşi olduğu zaman için randevulaşırız dedi. Hiçbir şekilde normal değil diyor yani. Arkadaşlar söylemişler ama yazayım dedim

Safın adı artık " iyi niyet " oldu .
Hadi yedin bunu nasıl hazmettin bunu merak ettim.

Resmen aldatıyor sizi . Ve siz hala sorgulamakta ısrarcısınız . Yakında yatakta basarsınz buraya da yatakta yakaladım ama bısey yapmıyorlardı dersınız

Eski konunuza da baktim da...
Siz esiniz her gun annesinin evine gidiyor saniyorken o baska eve gidiyor olmasin. Benim aklima direkt bu geldi.
Ve asla kocaniz durust degil. Zaten durust olsaydi al karicigim telefonumu istersen yarin gun boyu sende dursun sabah da ilk uygun saatte bayani arayip konusursun der vurup kafayi yatardi.
Bu olay ustune sifre degistirmek de katmerli yuzsuzluk yani.

Üzgünüm ama gerçeklerle yüzleşmeniz lazım, eşiniz düpedüz sizi aldatıyor. Daha önceki yalanına da inandığınızı sanmıyorum ama evet insan böyle bir şeyi eşine kondurmak istemiyor. Ya aldatılmaya devam edeceksiniz, ya da tavrınızı ortaya koyacaksınız.

Elin kadını ise kadın neden tanımadığı bi adama samimi bi şekilde çocuklarlayım desin. Geleyim mi de ilginç eve bakacaksanız gelip gösterebililirim gibi ciddi bi üslup varken Geleyim mi demek ayrıca whatsap dq yazışmak nedr aaranır yqni madem müşteri .
Bana hiç inandırıcı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…