- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Sizce nasıl davranmalıyım ,açık açık konuşsam üzüldüğümü sen benim telefonumu karıştırıyorsuna getirip beni suçlu çıkaracak.ne yapacağımı şaşırdımErgenlikten çıkamamış eşin.
Biraz olgun olsa o gruptan çok önce çıkardı.
Üzgünüm ama buradan bakınca mutlu olmanız zor görünüyor.
Kesinlikle seviyesizlik .iğrenç bir muhabbet ama gel de anlat bu erkeklereŞu beğendikleri kızları (muhtemelen açık saçık) birbirine atan erkeklerden asla haz etmiyorum, tam aksine sapık gibi görüyorum. Hayır kız fotoğrafı atıp onu yorumlamak ne demek, seviyesizlik geliyor bana.
Ama onlar erkek..onların onuru gururu var,bizim yokBazen düşünüyorum kadınlar bu kadar erkek düşkünü olsaydı wp gruplarında evliyken erkek resimleri atsalardı birbirlerine ve eşlerin sessiz kalmalarını bekleselerdi neler olurdu..
Siz suçlu değilsiniz, eşiniz hatalı.Sizce nasıl davranmalıyım ,açık açık konuşsam üzüldüğümü sen benim telefonumu karıştırıyorsuna getirip beni suçlu çıkaracak.ne yapacağımı şaşırdım
Yapmayan erkekler var aslında.Kesinlikle seviyesizlik .iğrenç bir muhabbet ama gel de anlat bu erkeklere
Bide böyle sorguladığımız için feminist ilan ediliyoruz işin garibine bakın çükleri kopasıcılar.Ama onlar erkek..onların onuru gururu var,bizim yok
Ben eşimin böyle bir grupta durmasına asla müsaade etmezdim, terbiyesiz herifler4 buçuk aylık evliyim .eşimin wp de çocukluğundan beri görüştüğü arkadaşlarıyla erkek grubu var .4 -5 erkek .Ve arada çok afedersiniz erkek jargonuyla karı kız muhabbeti yapılıyor .ve bu erkeklerin de hepsi evli .bir kaç defa denk geldim sağdan soldan buldukları güzel kız resimlerini paylaşıyorlar .eşim yorum yapmamış genelde neyse dedim görmezlikten geldim .Ama son gördüğüm sinirlendirdi beni saatlerdir kendime gelemedim .Konuşmanın başını silmiş eşim .Ama büyük ihtimalle kendisi Rus kızlarıyla ilgili bişey atmış .silinen kısımdan sonra arkadaşı mesaj atmış .Ben evliyken Kıbrıs yaptım sen de Rusya yaparsın X’cim diye . Gerisini okuyamadım bile eşim tedirgin oldu ben senin telini karıştırıyor muyum sen neden karıştırıyorsun dedi .Kendimi çok kötü hissettim ,sizce konuşup sormak mı mantıklı yoksa tetikte bekleyip arada telini mı kurcalasam
Elalemin kadınlarının fotoğraflarına bakmak normal de senin telefon karıştırman mı suç?Sizce nasıl davranmalıyım ,açık açık konuşsam üzüldüğümü sen benim telefonumu karıştırıyorsuna getirip beni suçlu çıkaracak.ne yapacağımı şaşırdım
Bence konuşun hatasını anlasın. Eğer utanmayıp zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışırsa bu adamdan bir cacık olmaz zatenSizce nasıl davranmalıyım ,açık açık konuşsam üzüldüğümü sen benim telefonumu karıştırıyorsuna getirip beni suçlu çıkaracak.ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?