- 9 Aralık 2009
- 17.207
- 54.933
- 1.123
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
O muhabbeti ederse " görmüş bulundum ama önemli olan benim görmem ya da telefonunu karistirmam degil, bu muhabbetin dönüyor olmasi ve senin de bu sohbete dahil olmanSizce nasıl davranmalıyım ,açık açık konuşsam üzüldüğümü sen benim telefonumu karıştırıyorsuna getirip beni suçlu çıkaracak.ne yapacağımı şaşırdım
Aklıma şöyle bir fikir geldi, empati kurdurtun, diyalogu yazıyorum.Sizce nasıl davranmalıyım ,açık açık konuşsam üzüldüğümü sen benim telefonumu karıştırıyorsuna getirip beni suçlu çıkaracak.ne yapacağımı şaşırdım
Ben kesinlikle normalleştirmiyorum .ama kavga da etmek istemiyorumAynı şeyi siz yapsanız?Normalleştirmeyin lütfen.
Sakince konuşmayı bence haketmiyor.Ben gördüğüm an kıyameti koparırdım.Gerekirse telefonu da eline verir,hadi Ruslara der kapı önüne koyardım.Ben kesinlikle normalleştirmiyorum .ama kavga da etmek istemiyorum
Evli barklı adamsın ettiğin muhabbetlere , muhatab olduğun insanlara bak. Beni geçtim kendinden de mi utanmıyorsun deseydin.Kızlar daha önce de görmüştüm konuşmuştum,eşim yazmamıştı ama o zaman yazılanları okumuştu. Baya sinirlendi telini karıştırdığım için.onların hepsi çocukluk arkadaşım sadece erkek muhabbeti bunlar .hepsi evli .kimse eşini aldatmıyor hepsi lafta felan dedi kavga ettiğimizle kaldım
Biscolata erkeklerini falanErkektir yaparbirde savunmaları böyle olur erkek muhabbeti diye, bizde kadın muhabbeti yapalım mesela iskandinav erkeklerin fotolarını atalım birbirimize bu da kadındır yapar olsun ohh mis
Ayyy evetBiscolata erkeklerini falan
Eş aldatılıyor demedik ki.Kızlar daha önce de görmüştüm konuşmuştum,eşim yazmamıştı ama o zaman yazılanları okumuştu. Baya sinirlendi telini karıştırdığım için.onların hepsi çocukluk arkadaşım sadece erkek muhabbeti bunlar .hepsi evli .kimse eşini aldatmıyor hepsi lafta felan dedi kavga ettiğimizle kaldım
Bunları da dedim iki gün surat da astım .değişmiyor .o arkadaşlarından da nefret ediyorum tanıdığım insanlar .dışarıdan çok iyi beyefendi dediğimiz tipler hepsi evli çocuklu .omlarında eşi hiç mi farketmiyor anlamıyorum ki .çok üzülüyorum görünce ama o konuşmalarıEvli barklı adamsın ettiğin muhabbetlere , muhatab olduğun insanlara bak. Beni geçtim kendinden de mi utanmıyorsun deseydin.
Dervisin fikri zikri der ve o laflarin edilmesiyle yapilmasi arasında fark görmediğimi söylerdimKızlar daha önce de görmüştüm konuşmuştum,eşim yazmamıştı ama o zaman yazılanları okumuştu. Baya sinirlendi telini karıştırdığım için.onların hepsi çocukluk arkadaşım sadece erkek muhabbeti bunlar .hepsi evli .kimse eşini aldatmıyor hepsi lafta felan dedi kavga ettiğimizle kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?