Eşimin wp muhabbeti

Sapıkça muhabbetler ettikleri için siz haklı görünüyorsunuz ama aslında eşiniz telinin karistirilmamasini söylemekte haklı. 4-5 erkeğin muhabbetini okumak ne bileyim. Hadi orası kalabalık özel konuşulmaz ama yakın arkadaşı ile yazışmalarını da okuyorsunuzdur. Dediğim gibi sapıkça muhabbetler yakalamissiniz eşinizin artık üste çıkamaz. Ama başka şeyler okusanız teli kapatıp hiç bahsetmezdiniz, haberi olmazdı. Dolayısıyla hicbir zaman suçlu görünme şansınız yok. Eşiniz de o gruptan böyle muhabbetler yapılacaksa çıkacağım ona göre diyebilir.

Sizce nasıl davranmalıyım ,açık açık konuşsam üzüldüğümü sen benim telefonumu karıştırıyorsuna getirip beni suçlu çıkaracak.ne yapacağımı şaşırdım
O muhabbeti ederse " görmüş bulundum ama önemli olan benim görmem ya da telefonunu karistirmam degil, bu muhabbetin dönüyor olmasi ve senin de bu sohbete dahil olman
Ne kotu bir sohbet bu, evli erkeklerin konuşacağı tek konu çapkınlık yapma hikayeleri miymiş? Aynisini biz de kızlarla yapalım o zaman ne dersin? "
Tarzi bir konusma yapılabilir
Empati kurdum ben ayni durumda olsam bunlari düşünür ve soylerdim sanirim

Susup ara ara bakmak isleri hepten zivanadan cıkarır.Takıntılı hale girersiniz.En güzeli her zaman acıklık söyleyin oldugu gibi.İstemeden de olsa gördüm ilgimi cekti sinirim bozuldu diye?? "Cok hevesin varsa bekar da gidebilirsin diye" eklersiniz olmadı

Kızlar daha önce de görmüştüm konuşmuştum,eşim yazmamıştı ama o zaman yazılanları okumuştu. Baya sinirlendi telini karıştırdığım için.onların hepsi çocukluk arkadaşım sadece erkek muhabbeti bunlar .hepsi evli .kimse eşini aldatmıyor hepsi lafta felan dedi kavga ettiğimizle kaldım

Sizce nasıl davranmalıyım ,açık açık konuşsam üzüldüğümü sen benim telefonumu karıştırıyorsuna getirip beni suçlu çıkaracak.ne yapacağımı şaşırdım
Aklıma şöyle bir fikir geldi, empati kurdurtun, diyalogu yazıyorum.
-Canımın içi, çok merak ettim sana bir şey sormak istiyorum.
-Düşün ki benim kız arkadaşlarımla bir grubum var. Bu grupta kaslı, yakışıklı erkeklerin resimleri atılıyor, kızlar yorumlarda ooff taş gibi erkek, niye rastlamıyoruz biz böyle erkeklere ya, Rus olanları da ayrı boylu poslu vs. muhabbetleri oluyor. Ama biliyorsun seviyorum yani seni, sen bunları görsen dert eder miydin? sonuçta arkadaşlar ya keyifli oluyor grupta muhabbet ara sıra ben de beğendiğim erkek resimleri araştırıyorum alınmazsın dimi?
Ya arkadaş sonuçta gülüyoruz geçiyoruz. Aklım kaymaz ama aklı kayan kızlar varmış grupta muhabbeti döndü.

Neyse canım sadece bil istedim senden neden gizleyeyim ki sonuçta senin de buna benzer grubun var. Birbirimizi anlarız bence :)

Bu muhabbetlerı yapabılen adamlara ''empati'' tekniği işlemez.
Empatiyi kurabilecek yapıda olan insan zaten bu muhabbeti yapmaz.
İki gün surat asın.
3. gun devam ettıremeyecegınızı bu muhabbetten dolayı ayrılmak ıstedıgınızı soyleyın. (BLÖF)

Evli barklı adamsın ettiğin muhabbetlere , muhatab olduğun insanlara bak. Beni geçtim kendinden de mi utanmıyorsun deseydin.

Eş aldatılıyor demedik ki.
Konuşmalar, fotoğraf göndermeler çok çirkin diye düşündüm şahsen.
Senin de eşin bu konuşmalara katılmasa da şahit olması çok rahatsız edici bence.
Bekarken adamın bu yönünü farketmemişsin, ama artık gördün.
Kendini toparlamayacaksa ya yolunu çizersin ya da kabullenip devam edersin.

Evli barklı adamsın ettiğin muhabbetlere , muhatab olduğun insanlara bak. Beni geçtim kendinden de mi utanmıyorsun deseydin.
Bunları da dedim iki gün surat da astım .değişmiyor .o arkadaşlarından da nefret ediyorum tanıdığım insanlar .dışarıdan çok iyi beyefendi dediğimiz tipler hepsi evli çocuklu .omlarında eşi hiç mi farketmiyor anlamıyorum ki .çok üzülüyorum görünce ama o konuşmaları

Dervisin fikri zikri der ve o laflarin edilmesiyle yapilmasi arasında fark görmediğimi söylerdim
Bunlar yazili kanit aslinda is bosanmaya gitse, yani hic oyle havada aman boşver diye kalacak seyler degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…