• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yakınlarının nazar imasında bulunması

ne zaman eşimin kuzenleriyle görüşsek yılan nazar imaları yapmaları canımı sıkmaya başladı.sosyal anlamda çok uyumlu değilim depresyon hastası olduğum için de yüzüm sık sık düşer sessizleşirim. bu yüzden yapıyor olabilirler anlamaya çalışıyorum ama ben onlara güzelsin diyorsam morallerini düzeltmek için, her insanda güzellik görmeye çalıştığım için, yoksa çok güzel manken gibi insanlar oldukları için değil. yanımda fal bakarlar yok yılan var çevrende isminde şu şu harfler var ( benim ismimin harflerini çıkarmalar falan).işin ilginci ise eşimle aramız çok iyi çok aşığız. sürekli en güzel yerlerde gezer tozar resim çektiririz maddi durumumuz da çevremize oranla oldukça iyi çirkin bir kız da değilim ve depresyonda olan benim .sizin nazarınız bana değiyor olmasın sakın diyorum içimden. ama gülüp geçemiyorum üzülüyorum bunu yaşayan arkadaşlar var mı?önerileriniz neler?nasıl davranmalıyım.ha bir de şu var görümceme kayınvalideme de çok sık yaparlarmış çok görüşmüyorlar bu yüzden.
Herşey bir kenara ben neden depresyonda olduğunuzu merak ettim 🤔

geçmiş tramvalar evlilik öncesi yaşadığım bazı olaylar da var bir de depresyon yas gibi bir şey değil beyin kimyasındaki bozulmalardan oluyor.şeker hastası nasıl insülin salgılayamazsa depresyon hastası da beyindeki bazı hormonları salgılayamıyor.illa bir şey yaşamış olması gerekmez.
Tedavi oluyor musunuz? İlaç kullanıyor musunuz? Size bunları kim söyledi mesela. Doktor tanılı mısınız?

ne zaman eşimin kuzenleriyle görüşsek yılan nazar imaları yapmaları canımı sıkmaya başladı.sosyal anlamda çok uyumlu değilim depresyon hastası olduğum için de yüzüm sık sık düşer sessizleşirim. bu yüzden yapıyor olabilirler anlamaya çalışıyorum ama ben onlara güzelsin diyorsam morallerini düzeltmek için, her insanda güzellik görmeye çalıştığım için, yoksa çok güzel manken gibi insanlar oldukları için değil. yanımda fal bakarlar yok yılan var çevrende isminde şu şu harfler var ( benim ismimin harflerini çıkarmalar falan).işin ilginci ise eşimle aramız çok iyi çok aşığız. sürekli en güzel yerlerde gezer tozar resim çektiririz maddi durumumuz da çevremize oranla oldukça iyi çirkin bir kız da değilim ve depresyonda olan benim .sizin nazarınız bana değiyor olmasın sakın diyorum içimden. ama gülüp geçemiyorum üzülüyorum bunu yaşayan arkadaşlar var mı?önerileriniz neler?nasıl davranmalıyım.ha bir de şu var görümceme kayınvalideme de çok sık yaparlarmış çok görüşmüyorlar bu yüzden.
Ben de çok ağır bir depresyon geçirdim. Hayatımın zehir olduğu yıllardı. Çok ağır ilaçlar kullandım. Şimdi çok şükür iyiyim. İnsan böyle zamanlarda çevresinden biraz anlayış ve sevgi istiyor çok bir şey değil. Ama tam tersi ''deli'' muamelesi yapıp dışlandım hep. Şimdi bakıyorum da beni sevmeyen, dışlayan insanların aslında acınacak durumda olması. Kendileri nazar değdiriyordur, kendileri kötüdür siz değil inanın.Hiç üzülmeyin, mesafe koyun. Sorarlarsa açıkça söyleyin.
teşekkür ederim.yaşamayan bilmiyor.size de geçmiş olsun

Kimse kimse ile görüşmek zorunda değiller bu eşinizin ailesi de dahil saygı göstersin eşiniz sizi huzursuz eden ortamlardan kaçının ve kendi içinizi onlarla meşgul edip karartmayin

biride bana nazar ettin kiz dedi bir ortamda cayi kendi sakarligindan dokup
nazari senin nerene etmisimdir mesela dedim kendi bile bulamadi yani nazarlik yanini
sizde bakiyorumda nazar degecek pek bi tarafinizda yok ama neyse diyin mesela.

evet doktorum var ilaç da kullanıyorum.tanılıyım yani.
Ben de doktor tanısı alıp ilaç kullanmıştım ama cidden insanın yapısı ile alakalı bu durum bence. Yani en mutlu anımda bile yaa ben neyi dert ediyordum, dur onu bulup dert etmeye devam edeyim diyen biriyim. Çok mutlu iken birden mutsuz oluyorum haliyle.

Bende derdim ki tam o anda geçende benim falımda çıktı kocaman çirkin Bişey yanında da şu harf kem gözleri çıksın inşallah diye 😂😂 onlar eğleniyorsa sende eğlen kuzum hayatı niye kendine zehir ediyorsun şu tipler yüzünden:super:
Bana da mavi gözlüyüm diye insanlar hep öyle der.Bebeğini göstermeyen bile oldu nazar değermiş gözümden.Üniversiteden erkek bir sınıf arkadaşım bile kenafir gözlü tarifi sen bence demişti.Başka bir kız arkadaşım da elini düzleştirici kullanırken yanlışlıkla yaktığında 10 15 kişinin arasında "kimse o kenafir nazarı değdi Allah o mavi gözlerini eline düşürsün demişti ve tek mavi gözlü bendim.

geçmiş tramvalar evlilik öncesi yaşadığım bazı olaylar da var bir de depresyon yas gibi bir şey değil beyin kimyasındaki bozulmalardan oluyor.şeker hastası nasıl insülin salgılayamazsa depresyon hastası da beyindeki bazı hormonları salgılayamıyor.illa bir şey yaşamış olması gerekmez.
çok güzel açıkladınız. insanlar maddi durumunuz iyi eşinizle aranız iyi güzelsiniz neden depresyondasınız diye sığ yorumlar yapıyor çünkü.

Back
X