Eşimin yalanı nasıl ortaya çıkar. Kamera kayıt

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Eşimin bir avm ye biriyle gittiğini düşünüyorum. Amma kati sürat itiraz edip bağırıp çağırıyor. Avm kaydını nasıl izleyebilirim. Yada o yetki için napabilşrim. Direk gidip sorsam izletirler mi yardım kızlar yoksa elimde kalacak

Sanırım daha önceki açılan konu da sana aitti. Eşin awm de kahve içmişti. Hatta iş yerinizin yanındakine gitmemişti. Awm ile konuşun belki yardımcı olurlar. İnşallah kötü hiç bir şey çıkmaz. Şuan başım çatlıyor elimde olmadan okudukça dertlerime inanın burdaki çoğu derdi de ekliyorum. Dualarım herkes ile... Üzülüyorum ya.Yuvalar, yuvalarımız bozulmasın.

Avm kamera kayıtlarını her isteyene izletmiyorlar. Sadakatsizlikten dolayı boşanma durumlarında o kayıtlar alınıp izlenebiliyor o da hukuk süreciyle işliyor. Yani direkt eşin için olduğunu söylersen izletmezler elbette.

Ama avm içinde hırsızlık, kayıp gibi durumlarda izletiyorlar arkadaşımdan biliyorum. Tabi insanlara da bağlı.

Iyide kocanin saat kaçta orda olduğu hangi mekanda içtiği nasil bilincek koca avm? Samanlikta igne aramak gibi. Esine yem at. Aradan 2 gun geçsin ve sey de avm ile iletisime gectim zor oldu ikna olmalari fakat kaydi izletcekler de. Beraber gidelim hatta gel de:)bakarsin dökülür

Teşekür ederim inşallah kötü bişeyler çıkmaz.
Yarın bi gideyim. Şansımı deniyeyim.
Ewet o bahsettiğiniz konu benim

Saati söyledi mekanda ama yalan kesin ben avm ye kimle giriş yapmış onu görüyüm yeter

Sonuç ne oldu

Hırsızlık diyeyim bari ama giriş kapılarını kontrol ettireceğiz için nasıl Bi senaryo yazsam.
İrtibata gececeğim merci neresi acaba kimden rica edeceğim

Fotoğrafı alın eşinize kahve yerlerine sorun bu adam tek mi geldi dye sonra kamera kaytlarını isteyin eşim parasını kaybetmiş kameradan bakmak istiyorum birimi çaldı diye

Soodum çapraz sorular sordum saçmaladı yalan yalanı doğurdu birde üstüne bağırdı çağırdı konuşmuyor benimle. Ben laf atsam tersliyor yada cvp vermiyor
Suçlu çünkü aynı şeyi benım eşimde yapar hep bi iş çevirince göz temasi kurmaz sürekli tersler azarlar uste ckmak içinde eski yaptgm hataları söyler eski yaptgımda sevgliyken yaptım evlendık sevgilikte kaldı evlendımten snra bişey yapmadıgm için ancaksevglili zamanını acıyor

Hırsızlık diyeyim bari ama giriş kapılarını kontrol ettireceğiz için nasıl Bi senaryo yazsam.
İrtibata gececeğim merci neresi acaba kimden rica edeceğim

Arkadaşımın avmde telefonu kaybolmuştu, direkt güvenlik var ya girişte. Oradaki kişilere belirttik biz. Şey diyebilirsin “eşimle şu şu saatte avmye geldik, çantamı ve cüzdanımı eşime vermiştim taşıması için. Girişte elinde olduğuna emindim cüzdanımın ama birkaç dakika sonra farkettik ki cüzdanım yok. Avmye giriş yaparken düştüğünü veya çalındığını düşünüyorum. Lütfen bakabilir miyiz” gibi bir şey diyebilirsin.

Tabi ki böyle yalan söylemek doğru ve etik değil ama.. bilemedim..

O kadar yorulmaya gerek yok taam saati sorarlar onu da tam bilemezsin oturup ta saatlerce de izletmezler...ayrıca kalabalık bi yerse seçemeyebilirsin..

Bu adam biriyle bulusuosa mutlaka ya aramış ya mesajlaşmıştır...telini gizlice al, hangi operatoru kullanıyorsa onun uygulamasını indirip arama kayıtlarına bak...mesajlaşma için de ya whats app web takibi yap, onu farkedebilecek kadar anlıyorsa bu işlerden o zaman whats app yedekleme işaretle, bikaç gün sonra da whats app kaldırıp geri yükle...tabi bunu kesin anlar...

Bunlar da olmaz dersen casus program kur yani...

Bi fikir daha eğer kahve içildiyse kredi kartıyla ödemiş olabilir, banka uygulamasını indirip ekstre ye bak..

Ama yani bu kadar güvenmiosan da ayrıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…