Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artık daha neler sanki pavyona gitmiş eşiniz altı üstü AVM. Abartmayın bu kadar
Bir kere bizde rica etmiştik önce olmaz dediler sonra önemli değince izlettiler. İkna etmenize bağlı.Az bile yapıyorum. Öncesini bilmiyorsunuz. Bilginiz varmı
Sanırım daha önceki açılan konu da sana aitti. Eşin awm de kahve içmişti. Hatta iş yerinizin yanındakine gitmemişti. Awm ile konuşun belki yardımcı olurlar. İnşallah kötü hiç bir şey çıkmaz. Şuan başım çatlıyor elimde olmadan okudukça dertlerime inanın burdaki çoğu derdi de ekliyorum. Dualarım herkes ile... Üzülüyorum ya.Yuvalar, yuvalarımız bozulmasın.Eşimin bir avm ye biriyle gittiğini düşünüyorum. Amma kati sürat itiraz edip bağırıp çağırıyor. Avm kaydını nasıl izleyebilirim. Yada o yetki için napabilşrim. Direk gidip sorsam izletirler mi yardım kızlar yoksa elimde kalacak
Sanırım daha önceki açılan konu da sana aitti. Eşin awm de kahve içmişti. Hatta iş yerinizin yanındakine gitmemişti. Awm ile konuşun belki yardımcı olurlar. İnşallah kötü hiç bir şey çıkmaz. Şuan başım çatlıyor elimde olmadan okudukça dertlerime inanın burdaki çoğu derdi de ekliyorum. Dualarım herkes ile... Üzülüyorum ya.Yuvalar, yuvalarımız bozulmasın.
Rabbim hakkında hayırlısını versin. Yuvan yıkılmasın. Kendine çok iyi bak.Teşekür ederim inşallah kötü bişeyler çıkmaz.
Yarın bi gideyim. Şansımı deniyeyim.
Ewet o bahsettiğiniz konu benim
Iyide kocanin saat kaçta orda olduğu hangi mekanda içtiği nasil bilincek koca avm? Samanlikta igne aramak gibi. Esine yem at. Aradan 2 gun geçsin ve sey de avm ile iletisime gectim zor oldu ikna olmalari fakat kaydi izletcekler de. Beraber gidelim hatta gel de:)bakarsin dökülür
Sonuç ne olduEşimin bir avm ye biriyle gittiğini düşünüyorum. Amma kati sürat itiraz edip bağırıp çağırıyor. Avm kaydını nasıl izleyebilirim. Yada o yetki için napabilşrim. Direk gidip sorsam izletirler mi yardım kızlar yoksa elimde kalacak
Avm kamera kayıtlarını her isteyene izletmiyorlar. Sadakatsizlikten dolayı boşanma durumlarında o kayıtlar alınıp izlenebiliyor o da hukuk süreciyle işliyor. Yani direkt eşin için olduğunu söylersen izletmezler elbette.
Ama avm içinde hırsızlık, kayıp gibi durumlarda izletiyorlar arkadaşımdan biliyorum. Tabi insanlara da bağlı.
Sonuç ne oldu
Fotoğrafı alın eşinize kahve yerlerine sorun bu adam tek mi geldi dye sonra kamera kaytlarını isteyin eşim parasını kaybetmiş kameradan bakmak istiyorum birimi çaldı diyeEşimin bir avm ye biriyle gittiğini düşünüyorum. Amma kati sürat itiraz edip bağırıp çağırıyor. Avm kaydını nasıl izleyebilirim. Yada o yetki için napabilşrim. Direk gidip sorsam izletirler mi yardım kızlar yoksa elimde kalacak
Suçlu çünkü aynı şeyi benım eşimde yapar hep bi iş çevirince göz temasi kurmaz sürekli tersler azarlar uste ckmak içinde eski yaptgm hataları söyler eski yaptgımda sevgliyken yaptım evlendık sevgilikte kaldı evlendımten snra bişey yapmadıgm için ancaksevglili zamanını acıyorSoodum çapraz sorular sordum saçmaladı yalan yalanı doğurdu birde üstüne bağırdı çağırdı konuşmuyor benimle. Ben laf atsam tersliyor yada cvp vermiyor
biriyle gitmiş diyor yani bir kadınla sizce normal mi?Yok artık daha neler sanki pavyona gitmiş eşiniz altı üstü AVM. Abartmayın bu kadar
Hırsızlık diyeyim bari ama giriş kapılarını kontrol ettireceğiz için nasıl Bi senaryo yazsam.
İrtibata gececeğim merci neresi acaba kimden rica edeceğim