eşimin yalanı

Eski sevgilisinin ekli olması yetmiyor mu canımm????

Ayrıca ilerki sayfaları okursan ne türlü yorumlar yaptıgıda yazıyorr

sana bişey diyimmi?
umarım birgün bu duruma düşmezsin.eğer düşersen beni çok iyi anlayacaksın.sol tarafının uyuşması,yüreğinin yanması ne demek bilirmisin?yüreğimden beynime kadar alew içindeyim.günlerdir uyku uyuyamıyorum.we bu gece rüyamda adamın biri kocan yalan söylüyor hemde çok byük yalan diyip sırtını döndü gitii...Allah kimseye yaşatmasın bunları ne diyim...

Yerinde uyari icin tesekkur ederim !

Bu forumun dili TURKCE'DIR ! w Turkce'de yer almamaktadir ! w kullanilmamasi icin yerinde bir uyari yapilmistir. Bence sansimizi zorlamayalim !

formun dilinin türkçe olduğunu biliyorum ama bu yılların alışkanlığını değiştiremem ki.şimdi çözüm w yerine v kullanmakmı?

Evde gül gibi bekleyen kendini ona adayan eşleri varken nette ;tel de ya da birebir sadece konuşan da; olsa hadım edeceksin böyle erkekleri ; bak özgüvenleri kalıyor mu sonra!!!!!!!!!!47:

pardon da arkadaşım dikkat çekmeyemi çalışıyosun anlamadım.kadın durup dururken denememiş adamı yani daha önceden 3 hesabını yakalamış inkar etmiş üstelik eski sevgiliside varmış o hesapta şimdi bu yaptığımı ayıp ooohhh ozaman bizde kendi egomuzu tatmın edelim die bi adamla sadece konuşalım nie adam yakışıklı benım egomu tatmın etsinb bende saf olayım sonra bırak allah aşkına yaaaa böyle saçma sapan yorumlar yapıp insanın sinirini bozmayın bu arkadaşımız biiz tanımıyor ama en azından sorununu anlatıyor eşi gibi onla bunla kırıştırmıyorrr sen git mükemmel hayatını yaşaaa fikrınıde kendine saklaaa

siz olsanız yani böyle bi beğeni karşısında kocanızı aldatırdınız bumu yani hayat arkadaşını seçtiyseniz onu aldatmaya hakkınız yok neden bi eş karısına söylemesi gereken güzel sözleri bi başkasına söylesin ki böyle gözü dışardaki erkekler evdekini hizmetçi görür dışardakileri ise gezip eğlenmelik madem böyle beğenilmek hoşuna gidiyo bazı kişilerin ozaman evlenmesinler hiç evlilik kurumunda sadakat olmalı yoksa zaten evlilik sadece kağıt üzerindedir konu sahibi bi karar vermeli belliki bu adam değişmez ya onun bu ilişkilerine göz yumup oturucak ki bi kadın için oldukça zor hatta imkansız yada derhal dahada uzatmadan ayrılıcak istediği kadar karşı taraf ikna etmeye çalışsın sonuçta konu sahibi onun yalan söylediğini pek ala bilmekte bu hayat böyle geçmez ama bunuda bilsin

ne yani o zaman bizde bizi beğenen birileri olduğunda sırf özgüvenimiz artsın diye sohbet mi edelim.
böyle bir durumda çok mu masum olurduk ?

sağol canım.inanın burda bunları konuşmasam kendime zarar wericem.çok ciddi anlamda yalnızım.etrafımda bir tane arkadaşım yok.aileme ya da ailesine bişey anlatamıyorum.mutluymuşum gibi yapıyorum.bütün arkadaşlarımla irtibatı kesmemi istedi bende kestim....ne yanlış yapmışım!!!

sorduğumda bana da arkadaşımın dedi.hangi arkadaşının diyorum sırıtıyor adını wermiyor....
o kullandığı profillerde falan kendi fotoğrafını mı kullanıyor? eğer kullanmıyorsa onunla sahte hesabınızla konuşurken fotoğrafını falan isteyin ..bakalım ne yapacak..

belden asagi vurdun ama neyse ben anlatamadim herhalde sekerim; ilk olarak kocani ha burada masaya yatirip tartismissin ha etrafinda olan insanlarla konusmussun ikisi de BU DURUMDAYKEN bence yanlis, cunku adamin yaptigi birsey yok seninle face ten konusmaktan baska, ayrica calisiyor musun yoksa ev hanimi misin bilemiyorum ama yaptigin seyler takdir edilmesi gereken seyler bunu anlamayan kocan eger isten eve evden ise yasiyorsa aptal olmasina ragmen hic degilse kiymet bilen bir insanmis diyebilirim, ayrica seni ben gormedim guzelligin hakkinda pek birsey diyemem ama denilebilcek olan seyi kocan demis zaten, seni begenmis sevmis ve guvenmis ki seni karisi yapmis, o yuzden kocanin etrafinda oyunlar oynayacagina kocanla birlikte oyunlar oyna demek istedim ben, onun eksikleri varsa emin ol sende vardir birseyler, iki tarafta ipin ucunu birakmazsa o ip asla tam olarak yere dusmez, ayrica ben sana saldirmiyorum beni sakin yanlis anlama; dertlesiyoruz iste..

sohbeti ilerletceksıb ve randevu ayaralıyacaksın ya da web cam acmasını ısteyeceksin sonra ıspat edıp ıcabına bakıcaksın baska çözümü yok bu işin çok sınırm oluyorum karaktersız insanlar ya gözleri ac doyumsuz yaratıklar

gorusme istediginde bulundugunuzda birbirinize tel.no. larini da vermeniz gerekecek?
o zaman ne yapacaksiniz?
cok iyi bi plan yapin.
guvenebileceginiz yakin bi arkadasiniz size yardimci olabilir bu konuda.
hakkinizda hayirlisi olur insallah.

ameliepoulain haklısınz size katılıyorum erkeklerde bu hastalık durumunu alabiliyo malesef bicok erkekte rastladım belkide bi sedrom adı her neyse bazen net in hayatımzda ki kötü yanları die düşünmeden kendimi alamıyorum bu konusa bence erkekler bi psikolok/psikiyatri uzmanından yardım almalı
cilveli kardes eşini suc üstü yapsan bile o seni sucluycaktır eminol kendini tabiri caizse zeytin yagı gibi üste cıkaracaktır bence olgun bi şekilde karsılıklı konusmanzda fayda var

allahım yaaa halen diyorsun adam ne yapmışşş arkadaşım senın anlayışınmı kıttt söyle lütfen kadın onun hatalarını görmüş diğer hesapları varken buluşmadığını hatta eski sevgilisiyle bile 14 aydır halen görüşmediğini ne bilsin olay başçka kadınmış gibi konuşması değil saptırma lütfen ve bir kadının ne kadar eksiklerı olursa olsun bunu yapmasını gerektrımez aldatma ihanet beyınde bitereşin yanındayken bile ortamdaki biriyle bakışlarıyla beynıyle bile aldatabilir istedikten sonra insan nerde kaldı içteki sadakat sen halen adam işten eve evden işe gidiyo diyosun ve ANLAMIYORSUNNN senın yaptığın empati değil ne yazıkki dikkat çekmek buarada git başka işlerle uğraş bence bizde istemeyız kimsenın evliliği bitsin bende buna benzer bi olay yaşadım umarım sende yaşamazsın gerçi se yaşasan bile dersin kocamı güzel bi kadın beyenmiş duyguları okşanmış ne varkiiiiiiiiiiii

Evde gül gibi bekleyen kendini ona adayan eşleri varken nette ;tel de ya da birebir sadece konuşan da; olsa hadım edeceksin böyle erkekleri ; bak özgüvenleri kalıyor mu sonra!!!!!!!!!!47:

canım haklısın da şimdi bakıyorum kitle iletişim organlarına sanki özendirilmeler var gibime gelio neden dersenz biz türk toplumu olarak ataerkil bi yapımz var bazi ahlakımza ve aile yapımza uymayan davranısı bizleree empoze etmeye calısıyorlar gecen bi tv de bi msj gördüm(evliyim mutsuzum tecrübeli ve olgunm hoslanan kadınlar arasın dul&evli&bekar fark etmez) okadar igrendimki acık acık yazılıyo ve görsel alanlarda kerkese sunuluyo bi anlık boşluga düşenler kapılıp gidito bi bakmısın ne aile var ne yuva önce bunların kaldırılması veya türk toplumu iice bilinçlendirilmesi gerek nacizane düşüncem

erkekler bunları, eşlerinde gördükleri eksiklikler sebebiyle yapmıyorlar..eğer bu olaylara kadınların eksikliği dolayısıyla giriyorlarsa;

benim 3 yıllık erkek arkadaşım da beni aldattı farklı hesaplardan, sebebi de kızların parasını kullanmak (kendi ağzıyla söyledi), benim eksiğim para oldu sanırım:)

eski sevgilisinin oldugunu 3. ayda fark etmis aradan gecmis 11ay 11 ay sonra cani mi sikildi acaba da bu eski sevgili konusunu acma istegi geldi???? biz kadinlar bu konularda daha bilincliyiz ama biliyoruz ki erkekler degil guzel bir kizin selam veripte yuzu gulmeyecek adam taniyan var mi? ben gormedim!!! o yuzden yakisikli adamin muhabbeti bizim egomuzu tatmin etmez tatlim, bizim daha farkli zevklerimiz var hayatta. etrafimda yeterince ilgi cekiyorum zaten dusundugun icin sagol ayrica herkesin fikrini ortaya koyma sansi bulabilecegi bir plarform burasi, sen oyle dusunursun bense boyle, saygi duyarim tatlim ne yapayim!!

canım ben elimden geleni yapıyorum eksik ya da yanlış ne yapıyorum bilmiyorum.gece kıyafetleri makyaj ya da ne bilim anla işte.o face de konuştuğu kadınlara 1000 çekerim emin ol.daha ne yapmam lazım bu adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…