• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yalanı

Ya metmet asli`ya yalan soylediyse? Bir de boyle bir şey var. Yer bildirimi pek güvenilir değil. Her zaman dogru gostermiyor. Abimle konusuyorduk aksam. Bayrampasa da yaziyordu. N`apiyosun orda dedim,ben suan bakirkoydeyim dedi :KK57:

eşim aradı biraz önce uzun zamandır istediğim bir telefon vardı.fiyatından dolayı alamadık. bana telefonu aldığını söyledi.. teşekkür ederim dedim.. hey allam ya ne şimdi bu şuç bastırma mı ?

Belki o da sizin guvenmemenize kizmistir. Doğru söylediği halde guvenmediyseniz kızması normal bence. Tabi ki bu guvensizligin gecmiste yasananlardan kaynaklanan başka temeli varsa bilemem
10senedir beraberiz 5 senedir evliyiz.. güvenimi sarsan durumlar oldu daha önce. geldi geçti ama izleri kaldı galiba :(

Normalde cafeye gideceğini söylediğinde kızmayacağınızı biliyorsa, yalan söylemesinde vardır bir şey.
Ama eşinizi biraz kısıtlayan biriyseniz tatsızlık çıkartmamak için söylemiş olabilir.
Yer bildirimleri bazen hatalı çıkıyor ama arkadaşımdan da öğrendim diye yazmışsınız.
kısıtlama değilde oraya tek gitmesinden hoşnut değilim daha önce bu konu ile ilgili tartışmıştık.

O zaman sizinle tartışmamak için öyle ufak bir yalanı olmuştur. Kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum.
:)
işte o ufak yalan zaten sinir bozucu.eğer yalansa tabi.. bide gitmiş bana telefon almış şimdi aradı saol dedim. dün çok pahalı paramız yok diyodu...ama ne bu şimdi suç bastırmamı ?

sizi üzdüğü için de almış olabilir :KK64:
akşam sakince konuşun.. hakkaten yalan söylemiş de olabilir ama face.deki yer bildirimlerine de çok güvenmeyin..

Back
X