Söyledim söylemem mi . Çok yıl geçmiş üstünden ihanet sayılmazmış.Ben eskileri açıp huzursuzluk çıkarıyormuşumEn ufak bi pismanlik yokmu yani?
Sen tek gecelik iliski yasadin benle sevgiliyken bu aldatmaktir demedinmi?
Söyledim söylemem mi . Çok yıl geçmiş üstünden ihanet sayılmazmış.Ben eskileri açıp huzursuzluk çıkarıyormuşum
Zaten ben her zaman konuşmaya çalıştım , ama üste çıkıp suçu bana atmak. Utanmasa bir de senin yüzünden aldattım diyecek. Zaten son noktayı her zaman olduğu gibi annenlerin evine git demesi koyduZeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor, güvenin kırılması cok kötü ya gerçekten bu konuyu tamamen kapatacan yada boşanacaksın yalan ve ihanet var bu senin tartında ağır geliyorum onu düşün
Çok profesyonel saklamış, ben hep uyuyor yorgun diye rahatsız etmezken, barlarda hayat kadınlarıyla gezmiş tozmuş.Diyoki taktik gizlemekte, hmm.
Sor bakalim nasil gizleye bilmis bunca zaman. O taktigi sende kullan, bi guzel kacamak yap. Seneler sonra yakalandiginda " cok yil gecmis aradan' diyebilesin.
İş saatlerinin dışında hiç dışarıya çıkmadı ama işe gidiyorum diye de yapar yapacak olan. Kafam cok karışık bilmiyorumBu pislik şeyleri evlendikten sonra yapmadığı ne malum hala devam ediyor olabilir...
Onun dışında üslubu çok yanlış eşinin ya boşan,ya da güzelce bir konuş
İlişki de önemli olan 3 öğe vardır kanımcaİş saatlerinin dışında hiç dışarıya çıkmadı ama işe gidiyorum diye de yapar yapacak olan. Kafam cok karışık bilmiyorum
Haklısınız sanırımİlişki de önemli olan 3 öğe vardır kanımca
1-Sadakat
2-Fedakarlık
3-Güven
Artık bunlar yoksa bir şeyleri değiştirmen gerekli.
Umarım kendince iyi olanı seçersin dostum.Haklısınız sanırım
İnşallah, çok teşekkür ederim canım :)Umarım kendince iyi olanı seçersin dostum.
O kadar üzgünüm ki, suanda mantıklı düşünemiyorum. Sanırım sabah erkenden evi terkedeceğimGeçmiste seni aldattığımı bilmene rağmen bana güvenebilir miydin diye sor. Sana yaptıklarını bu kadar hafife alması korkutucu gerçekten. Bir de kovuyor üstelik. Bu şekilde devam edebileceğine inanıyor musun?
O kadar üzgünüm ki, suanda mantıklı düşünemiyorum. Sanırım sabah erkenden evi terkedeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?