Eşimin yalanları,sanırım boşanıyorum.

umutsuz23

İstediğim bir parça huzur..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
868
155
73
32
Herkese Merhaba,
Yeni üyelik diye fake konu olduğunu düşünmeyin, başka bir hesabım var ondan açmak istemedim.
1 yıllık evliyim. Eşimle 8 yıl flört ederek evlendim. Ama gün geçmiyor ki evlenmeden önceki sakladığı şeyleri öğreneyim. 2 gün önce hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Eşim benimle nişanlıyken, aile dostumuzun eşiyle (aynı işyerinde çalışıyorlar ) , işyerinde çalışan daha önce hiç kız arkadaşı olmamış diğer bir arkadaşlarını genel eve götürmüşler. Arkadaşı girmiş onlar kapıda beklemiş bunu bi şekilde kanıtladım girmediklerine eminim, fakat benim kafamı kurcalayan böyle mide bulandırıcı bir olayın hiç ummadığım bir yerde patlak vermesi. Böyle yalanlar olacağını bilseydim evlenmezdim dediğimde ise özür dileyeceğine annenin evine git o zaman dedi. Her kavgamızda bunu söylüyor ve ben bu lafları duymaktan yoruldum.Sağlık sorunu yüzünden epey kilo aldım, cinsel hayatımız yok denecek kadar az, bana sevgiyle bakmıyor görüyorum ona sorsan çok aşık ama.. Sabah evden gitmeyi düşünüyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız.

Not : Gün geçmiyor yeni birşeyini öğreniyorm deme sebebim ,flört dönemimizde defalarca tek gecelik kız arkadaşları olmuş, ben o uyuyor zannederken hiç haberim olmadan tatile gitmiş vs. ben hep evlendikten sonra öğrendim. Evlendiğimizden beri hiç dışarı çıkmıyor hep birlikteyiz ama yine de güvenim çok sarsıldı.

En ufak bi pismanlik yokmu yani?
Sen tek gecelik iliski yasadin benle sevgiliyken bu aldatmaktir demedinmi?

En ufak bi pismanlik yokmu yani?
Sen tek gecelik iliski yasadin benle sevgiliyken bu aldatmaktir demedinmi?
Söyledim söylemem mi . Çok yıl geçmiş üstünden ihanet sayılmazmış.Ben eskileri açıp huzursuzluk çıkarıyormuşum

Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor, güvenin kırılması cok kötü ya gerçekten bu konuyu tamamen kapatacan yada boşanacaksın yalan ve ihanet var bu senin tartında ağır geliyorum onu düşün

Söyledim söylemem mi . Çok yıl geçmiş üstünden ihanet sayılmazmış.Ben eskileri açıp huzursuzluk çıkarıyormuşum

Diyoki taktik gizlemekte, hmm.
Sor bakalim nasil gizleye bilmis bunca zaman. O taktigi sende kullan, bi guzel kacamak yap. Seneler sonra yakalandiginda " cok yil gecmis aradan' diyebilesin.

Zaten ben her zaman konuşmaya çalıştım , ama üste çıkıp suçu bana atmak. Utanmasa bir de senin yüzünden aldattım diyecek. Zaten son noktayı her zaman olduğu gibi annenlerin evine git demesi koydu

Diyoki taktik gizlemekte, hmm.
Sor bakalim nasil gizleye bilmis bunca zaman. O taktigi sende kullan, bi guzel kacamak yap. Seneler sonra yakalandiginda " cok yil gecmis aradan' diyebilesin.
Çok profesyonel saklamış, ben hep uyuyor yorgun diye rahatsız etmezken, barlarda hayat kadınlarıyla gezmiş tozmuş.

Bu pislik şeyleri evlendikten sonra yapmadığı ne malum hala devam ediyor olabilir...
Onun dışında üslubu çok yanlış eşinin ya boşan,ya da güzelce bir konuş

Bu pislik şeyleri evlendikten sonra yapmadığı ne malum hala devam ediyor olabilir...
Onun dışında üslubu çok yanlış eşinin ya boşan,ya da güzelce bir konuş
İş saatlerinin dışında hiç dışarıya çıkmadı ama işe gidiyorum diye de yapar yapacak olan. Kafam cok karışık bilmiyorum

Geçmiste seni aldattığımı bilmene rağmen bana güvenebilir miydin diye sor. Sana yaptıklarını bu kadar hafife alması korkutucu gerçekten. Bir de kovuyor üstelik. Bu şekilde devam edebileceğine inanıyor musun?

O kadar üzgünüm ki, suanda mantıklı düşünemiyorum. Sanırım sabah erkenden evi terkedeceğim

Bence doktora gidin ne olur ne olmaz.kocan hastalık falan kapıp size bulastirmasin !

Cok sinir bozucu bir durum. Sineye cekebiliyorsaniz devam edersiniz. Ama belkide su an da bi olaylar olup bitmekte siz bi 8yil sonra ogreniceksiniz....
Zayiflamaya calisin sagliginiz elverdikce.
Alimli suslu makyajli bi bayan olun. Hah size diyoruz da biz oylemiyiz yoo,belki ise yarar diye diyorum.
Gorsun ne kacrdigini beyfendi. Bu erkeklere sinir oluyorum iyice..
Valla annenizin evine de sevginiz de bittiyse gidin. Biraz ayri kalin,ozleyecek misinz bakalim birbirinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…