Eşimin yalanları,sanırım boşanıyorum.

Burda bir arkadaş vardı eşinden asla şüphelenmezmiş hem böyle sizin gbi yalanını da yakalamamış
evden işe işten eve gider gelirmiş
iş dışında eşi olmadan asla bir şey yapmazmış
sonra öğreniyor ki sabah işe giderken otoparkta iş yerinden bir bayanla aldatıyor
yani işten eve geliyor bir yere çıkmıyor diye güvenmeyin
yapan her zaman yapar
bu adam bana hiç güven vermedi

Kendim için zayıflayacağım o kesin. Belki de dediğiniz gibi benim ruhum duymuyor.

Haklısınız yapacak adam her yerde yapar

Ya ben bir yere takıldım..
Genelev muhabbetinde, girmediğini kanıtladım demişsiniz o nasıl oldu? Bu nasıl kanıtlanır ki?

Ya ben bir yere takıldım..
Genelev muhabbetinde, girmediğini kanıtladım demişsiniz o nasıl oldu? Bu nasıl kanıtlanır ki?
Bir tane daha arkadaşları var onun da adı geçiyor olayı öğrendiğim an onu yanımda arayıp hoparlöre verdiler hiçbirşey olmamış gibi kendileri konuşurken anlattırdılar. O şekilde. Kelimesi kelimesine tutuyor öğrendiğim şekille

Anladım.
Argo olacak ama, arkadaş arkadaşın şeyidir diye..
İyi niyetli bir kadın olduğun çok belli, ama yüzde yüz inanma derim ben.. Soru işaretin kesin kalsın.. Çünkü arkadaş tembihlemek çok zor bişey değil..

Güveninizin sarsıldığını ve tekrar guvenmeniz icin zaman istediginizi soyleyin size guven saglayabilirse duzelir ama o guveni saglayamaz bir de ustune zeytinyagi gibi tepenize binmeye calisirsa guvenmediginiz bir adamla hayatinizi gecirmek demek sinir, şeker hatta belki kalp hastasi olmaniz demek. Kendi hayatınız onemli prim vermeyin bu kadar yalana cekin restinizi o çabalasın. Çabalamazsa arkaniza bile bakmayın.

Haklısınız önceden konuşulmuş olabilir. Ben ne yapayım bilmiyorum, gitsem bir dert kalsam ayrı dert

Nedense çabalamayacağını düşünüyorum, gitmek istiyorum ama gidersem de, olur da dönersem diye laçkalaşmaktan korkuyorum. Hoş böyle bir ilişkinin daha ne kadarı laçkalaşacaksa?

Senden önceyse kurcalama.
Kilo aldim cinsel hayatimizda Pek yok diyosun.
Onu gercekten seviyorsan kendine dikkat et sevecen ol eskileri acma.
Yoksa Adam o günleri özler. Bi acildimi toplamasi zor olur.

Senden önceyse kurcalama.
Kilo aldim cinsel hayatimizda Pek yok diyosun.
Onu gercekten seviyorsan kendine dikkat et sevecen ol eskileri acma.
Yoksa Adam o günleri özler. Bi acildimi toplamasi zor olur.
Benden önce değil ben varken, o zaman da ben vardım. 9 yıldır ben varım ya da ben öyle zannediyormuşum

Evlendikten sonra sevgiliyken aldatıldığımı öğrensem boşanırdım. Net!
Yapan bir daha yapar , şuan inanamıyorum başkasının konusunu okusam direk ben de bu cümleleri yazardım. İnsanın başına gelmesi çok zor gerçekten

Şimdi geçmişte olan şeyler geçişte kalır tamam da, seninle beraberken yaşanmış. Ne biliyorsun şimdi de yapmadığını ve seni yine uyutmadığını? Aşırı güvensiz biri,cinsel hayat yok denecek kadar az, sana sevgiyle bakmıyor...Boşanmayı düşünmekte haklısın

kılonla cinsel hayatın ne alakası var,evet bende hoşlanmam kılolu adamdan,ama ne kılolu hanılar var,ve cinsel hayatlarında mutlu,ama eşinde zayıf fızığı düzgünlerden hoşanıyorsa bılmem,lakın erkek milleti değiliik,senın kılonla beğenmez,gider dışarda çok kılolu bır hanımla birlikte olur,garip bır durum bu erkekler,yaşadığın şeye gelince nasıl çakmadın,bence sneın gözün körmüş,erkekler gözümüze gözümüze sokuyor bız konduramıyoruz,halının altına süprüyoruz,çok geçmiş olsun,çok zor durum

Teşekkür ederim kendisi sürekli kilomu bahane edip çirkinleştiğimi söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…