- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi Melancolik
Bosansa onlarin ekmegine yag surecek ama hayrettin bisisiniz yani![]()
Eh.. boşanmayıp boynuzlarına düzenli yağ sürsün o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosansa onlarin ekmegine yag surecek ama hayrettin bisisiniz yani![]()
Sinir oluyorum valla hem kocayı yerden yere vururlar hemde boşamazlar bosamitaxan iftara madem niye konu açıp günaha sokuyorsunYahu bosanmayacak zaten konunun girisinden belli degil mi? Bosuna ugrasiyorsun sinirlenmene degmez.
Eh.. boşanmayıp boynuzlarına düzenli yağ sürsün o zaman![]()
Sinir oluyorum valla hem kocayı yerden yere vururlar hemde boşamazlar bosamitaxan iftara madem niye konu açıp günaha sokuyorsun
Benim adil kızdığım kendilerini ezik göstermeleri
Dimdik kararlı sağlam adım atan kadınlara hayranım
Ezik ya ezildikçe eziliyor neymiş ömrümü ona verdim iyi yaptin
O zaman bugünden tezi yok sizde bir kanka edinin bakalım tepkisi ne olacak ???Haklisiniz gunlerdir aldatmadim.diyor kankaydik aradiysan soylemistir sana dedi hatta bende nerden biliorsun oyle soliceni dedim hatta kafam onkdr karisikki 9 senedir.birlikteyiz ve evliligimizin 2 . Senesi hala o kizla knusuomu.bilmiyorum kizin inst. Buldum bana onkiz o kiz degil diyor hala inkar ediyor onu.bile benden saklamaya calisiyor ben evli oldygumla alakali.bir konu gecmedi aramizda diyor ben bosansam o nlarin ekmegine bal surcem bosanmasam ayri dert yasim oldu 30 omrumu ona verdim bana yaptiklarina bak birde kiz bunun telefnunda engeli degildi buda ayri bir cesaret degilmidir sizce madem konusmayi biraktin benim.yanimda msj atmasindan korkmazmiydi demekki devam ediyorlarmiski engellememis anlasmislar beni arama dedi belkide haksizmiyim.sizce ifrtra atmakta istemiyirm kmseye
Kıracak bir şeyde yazmak istemiyorum ama ne iftirası Allah aşkınaHaklisiniz gunlerdir aldatmadim.diyor kankaydik aradiysan soylemistir sana dedi hatta bende nerden biliorsun oyle soliceni dedim hatta kafam onkdr karisikki 9 senedir.birlikteyiz ve evliligimizin 2 . Senesi hala o kizla knusuomu.bilmiyorum kizin inst. Buldum bana onkiz o kiz degil diyor hala inkar ediyor onu.bile benden saklamaya calisiyor ben evli oldygumla alakali.bir konu gecmedi aramizda diyor ben bosansam o nlarin ekmegine bal surcem bosanmasam ayri dert yasim oldu 30 omrumu ona verdim bana yaptiklarina bak birde kiz bunun telefnunda engeli degildi buda ayri bir cesaret degilmidir sizce madem konusmayi biraktin benim.yanimda msj atmasindan korkmazmiydi demekki devam ediyorlarmiski engellememis anlasmislar beni arama dedi belkide haksizmiyim.sizce ifrtra atmakta istemiyirm kmseye
Bide diyor ki acaba iftira mi biz nerden bilelim ayol ne olduğunuValla canim ben artik hic sinirlenmiyorum bile. 2 gun sonra biz kotu oluyoruz. Gerek yok. Belli ki sinirini atmak icin yazmis.
Ne yapsın sizce boşanmayıp peki bu adamla?Arkadaşlar kadın derdini açmış. Acısını paylaşmış. Ne yapacağımı bilemiyorum demiş. Herkesin şartları ayni değil, tak diye bosansin. Psikolojik olarak şokta şuan. Allah yardımcısı olsun. Çok zor.
Ne yapsın sizce boşanmayıp peki bu adamla?
Ben dedim madem iftira madem eşine ömrünü verdin madem onsuz yapamazsın neden konuyu açtın o zaman dedimFikriniz buysa elbette söylenmeli. Ama niye konu açtım yada boynuzları yağla gibi yaklaşımların onundaha uzecegini dusunuyorum. Oda sogudukca kinlenecek zaten. Umarım iyi olur. Oda sizde bizde
Sizde karşı cinsten kanka bulsanız normal karşılar o zamandiyor kankaydik aradiysan soylemistir
Sen oyunda tanışıp biri ile konuşsan fotoğraf falan göndersen eşin sana ne tepki verirdi. ? Ben olsam vereceği tepkinin aynısını yapardım alttan almak zorunda değilsin aldatmış resmenKizlar merhaba esimle meslegi geregi 1 yila yakin gorusemedik yanima geldignde bir tuaflik felan hissetmedim aksine cok iyi vakit geciriyor geziyor tozuyorduk birgun esimin telefonunu alip guncel fatura detaylarina girdim ne gorim bir numarayla benim.yanima gelmeden 1 ay oncesine kdr msjlasmis 1 ay boyunca sabab gece surekli bu kim dedim bilmiorm dedi ise gitti ben bu numarayi aradim ve ses kaydini esime attim bu binkadin sesi kim die gene bilmiorum dedi bana isim var snra arar bakarm fln gecisstirdi bende kizi arayip tekrar esimle ne knstugunh sordum kiz bana oyun uzerinden tanistiklarini numarasini verdiginu kankali knustuk fln dedi esinin profl resmini bile gormedim evli oldugunda solemedi dedi esimde ayni sekilde bunlari soyledi ben tabi ailemin yanina gittim toparlanip aradan 2 gun gecti esimi arayip agzindan laf almak icin o kiz sana resim atmis sende ona atmissin dedim evet attm 1 tane dedi snra hemn kizida knf.alip kiza dedim hani esimin resmini gormemistin kiz evet gordum.bnde ona attm resm hatta esin beni grntlu aradi ama ben acmadim musait deildim fln dedi aramizda bise gecmedi fln dediler kafam cok karisik esim.geldigi gunden beride cocuk istiyordu neden bole bise yapti anlamis deilim ben seni aldatmadim diyor mdem aldatmadin resmini bile gormedim dedn yalan soledin numarayi tanimiorm.adini bile hatitlamiom kizin dedi ama ben inanmiorm bence agizbirligi yapiyorlar sizce ne yapmaliyim hergun dusunmekten aglamaktan bihal oldum
B3n onsuz yapamam diye birsey yazmadim zten ayriyiz suan sadece fikir danismak icin yazdm burayada dava icinde gun alindi zten bilip.bilmeeen yorum yapmayin bana sadece iftira atiyorsun bize yazik ediyorsun diyor hersey cikicak meydana onla arkadas otesi deildik diyor kafamda arkama bakinca keske kalmasini istemedigim icin sizlerede danismak istedimBen dedim madem iftira madem eşine ömrünü verdin madem onsuz yapamazsın neden konuyu açtın o zaman dedim
Bu konun amacı ne şimdi aynısını kadın yapsa ne olur
Kendini niye bu kadar ezik duruma getiriyor eşi ben pişmanım dese bide çocuk olucak adamda nasılsa af ediyor diye devam edicek
Herkesin şartları tabiki aynı değil ama konu açıp eşine verip veristirip sonrada acaba iftira mi diyorsa bende madem öyle niye açtın konuyu derim herşey güllük gülistanlık demekki
Ben fikrimi dedim kendini ezdirme dimdik dur kararın net olsunB3n onsuz yapamam diye birsey yazmadim zten ayriyiz suan sadece fikir danismak icin yazdm burayada dava icinde gun alindi zten bilip.bilmeeen yorum yapmayin bana sadece iftira atiyorsun bize yazik ediyorsun diyor hersey cikicak meydana onla arkadas otesi deildik diyor kafamda arkama bakinca keske kalmasini istemedigim icin sizlerede danismak istedim
Hep aynı laflar.Ben adamın cüzdanında prezervatif bulmuş biriyim ve iftira attığımı soyledi yeminler etti.. prezervatifi de iki sene önce cüzdanda unutmuş,oysaki o cüzdanı ona ben almıştım olaydan 6 ay önce..İnsana aklından şüphe ettirirlerB3n onsuz yapamam diye birsey yazmadim zten ayriyiz suan sadece fikir danismak icin yazdm burayada dava icinde gun alindi zten bilip.bilmeeen yorum yapmayin bana sadece iftira atiyorsun bize yazik ediyorsun diyor hersey cikicak meydana onla arkadas otesi deildik diyor kafamda arkama bakinca keske kalmasini istemedigim icin sizlerede danismak istedim
Ayol sanane seni mi aldattılarNe diyosun sen ya
Açmasaydın konuyu o zaman biz nerden bilelim kocanın ne halt ettiğini hayret ya
Senin telinden kocan bulsa aynı şeyleri esin ne yapar
Iftira mi diyor bide
orası biz ne bilelim o zaman sen yalan söylüyorsun bütün bunlar yalan o zaman
30 yaşına gelmiş ömrünü ona vermiş pehh esininde çok umrundaydi senin ömrün
Neden bu kadar eziksiniz hem eşim aldatmış deyip hem bu laflar ne ya sus otur
Eziksiniz ezik
Dünyanın sonu değil mi öldün bitti ahhh başka hayat yok başka dünya yok dimi kocada yok
Koca giderse sen ne yapican
Kocan seni aldatsın sende sesini keS o zaman
O adamda ömrünü yesin bitirsin bide çocuk yap
Oldumu çocuğunda birlikte eşinle mutlu mesut yaşayın esin kimbilir hangi oyundan bulduğu sevgiliyle birlikte bir dünyada
Kız sallamıyor demek ki konu sahibinin eşiniBen hiç anlamıyorum bu adamlarla görüşen kadınlar neden inkar eder ?
Benim eş kişisi de bir kadını erkek adıyla kaydetmişti,kadını aradım sordum,öyle birini tanımıyorum ben dedi,ben olsam ne var ne yok ortaya dökerim ki adam tarafını seçsin..