• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptığı hiç aklımdan çıkmıyor

ÖNceki konulardan alıntı okudum siz kocanıza güvenmiyorsunuz ne olduğunu bildiğinizden !!! önce instagramdan arandığını bildiğiniz halde yutmuşsunuz bunu da yutarsınız burada sadece deşarj oluyorsunuz.

Konu sahibi, eşiniz gerçekten masum olabilir. Belki çok kıskanç olduğunuz için eskisi kadar sizinle muhabbet etmek istemiyor bile olabilir. Hamilelik insanı ekstra gergin ve paranoyak yapabiliyor, sizi anlıyorum. Ben anlattığınız konuda çok bir terslik göremedim. Bir süre akışına bıraksanız, eşinize ekstra yumuşak ve iyi davransanız? İçinde bir suçluluk duygusu varsa zaten o şekilde daha kolay ortaya çıkacaktır. Bence eşinizle konuşun. Hamilelik beni çok gergin yapıyor, seni kırdıysam özür dilerim, yaptığım şeyden sonradan çok utandım gibi… Tepkilerine bakarsınız hem. Ne dersiniz?

O kadın kocanı niye arıyor ya geç kalıcak sun falan onane .
Bu ne saçmalık.
Evli barklı adam aranmaz.
İş için ararsın oda mesai saatleri içinde.
Yok servisi kaçırıcan yok bilmem ne bu ne laubalilik.
Başka bir ülkede olsak ne var ya derim de bu ülkede medeniyet yoksunu olduğu için insanlar bir kadınla bir adamın böyle muhabbetlerini hoş karşılamam.
Bazı kadınlarda çok Arsız ama herkes kendine gelsin.

O kadın kocanı niye arıyor ya geç kalıcak sun falan onane .
Bu ne saçmalık.
Evli barklı adam aranmaz.
İş için ararsın oda mesai saatleri içinde.
Yok servisi kaçırıcan yok bilmem ne bu ne laubalilik.
Başka bir ülkede olsak ne var ya derim de bu ülkede medeniyet yoksunu olduğu için insanlar bir kadınla bir adamın böyle muhabbetlerini hoş karşılamam.
Bazı kadınlarda çok Arsız ama herkes kendine gelsin.
Aynı şeyleri düşünüyorum ama bu kadınlar mi arsız yoksa yüz veren bı eşim mi var bilmiyorum

Aynı şeyleri düşünüyorum ama bu kadınlar mi arsız yoksa yüz veren bı eşim mi var bilmiyorum
Eşinde yanlış davranıyor.
Ama kadınlarda bir tuhaf .
Evli bir iş arkadasımı mesai saatleri dışında aramam gerçi bekar olsada aramam.
Kaldı ki bunlar aynu bölümde bile değilmiş.
Tavrını koy .

Araması normal değil, ama sürekli aynı servisle işe gidip gelen insanlar selamlaşabiliriz ayak üstü sohbette edebilir. Ama devir kötü siz de hamilesiniz eşiniz o tarafa yönelmiş olmasın takipte kalın

Kamu spotu ➡️ kocalarınızın iş arkadaşları kocalarınıza meraklı değil. Aynı duraktan biniyorlar ve işe gelmiyor musun diye sormuş kadın alt tarafı ay. Nerden ne uydurdunuz anlamadım.
Hiç normal değil bence. Ona neymiş işe gelip gelmeyeceğini soruyor babasının oğlu mu sanki?

İyi akşamlar eşimi tüm işyerinin nerdeyse hepsinin izinli olduğu bir sabah aynı duraktan binen o gün de mesaiye giden bir kadın aradı işe gitmio musun servisi kaçırma diye numara telefona kayıtlı değildi telefon çalınca eşim de balkona gidip aşağı durağa baktı ve telefonu kapattı sonra da durumu bana anlattı numaranı nerden buldu dediğinde işyerinde ortak bı gruba ekli olduklarını ordan almış olabileceğini söyledi öyle bir grubta da ekliler gerçekten ama kadınla aynı bölümde bile değiller ortak alanlarda bı kaç kere karşılaştık falan dedi geçen gün de oğlum aşağı fırına inicekti eşimi ise gecirdim arkasından oğlum fırına iniodu balkondan baktım ve aynı kadınla gülerek konusuo olduklarını gördüm sonra oğlumla konuştular yukarı bana bakıp el salladı kadın bı adım one doğru çıktı.Bilmiyorum napio ama hiç gözümün önünden gitmio kendime de yediremiyorum.Aradi diye de çok kızmıştım bunun üzerine hala gülerek konuşması...
Canım yerinde olsam o kadının numarasını eşimin telefonundan engellerdim. Ve bi daha asla görsen de konuşmayacaksın derdim. Aynı işyerinde olup olmaması hiç beni bağlamaz. Ayrıca kadın evli mi bekar mı? Gerçi bazıları için farketmiyor.

Kadınlar sanıyor ki ben adamın sözünü dinler hayatımın her alanında söz sahibi edersem adam da her şeyine karışmama izin verir. O işler bazen öyle olmuyor işte. Koca buldum diye bu kadar taviz verirsen sonu bu olur. Adam senin her mokuna karışır, sen de onun yaptığı haltları yakalar durursun. Ve ne olmuş ki der normal der. Haklı da. Haklı olmadığı tek yer onun normalini senin de normalin olarak görmediğidir.

Canım yerinde olsam o kadının numarasını eşimin telefonundan engellerdim. Ve bi daha asla görsen de konuşmayacaksın derdim. Aynı işyerinde olup olmaması hiç beni bağlamaz. Ayrıca kadın evli mi bekar mı? Gerçi bazıları için farketmiyor.
Evli iki tane çocuğu varmış

Back
X