Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyleri düşünüyorum ama bu kadınlar mi arsız yoksa yüz veren bı eşim mi var bilmiyorumO kadın kocanı niye arıyor ya geç kalıcak sun falan onane .
Bu ne saçmalık.
Evli barklı adam aranmaz.
İş için ararsın oda mesai saatleri içinde.
Yok servisi kaçırıcan yok bilmem ne bu ne laubalilik.
Başka bir ülkede olsak ne var ya derim de bu ülkede medeniyet yoksunu olduğu için insanlar bir kadınla bir adamın böyle muhabbetlerini hoş karşılamam.
Bazı kadınlarda çok Arsız ama herkes kendine gelsin.
Eşinde yanlış davranıyor.Aynı şeyleri düşünüyorum ama bu kadınlar mi arsız yoksa yüz veren bı eşim mi var bilmiyorum
Hiç normal değil bence. Ona neymiş işe gelip gelmeyeceğini soruyor babasının oğlu mu sanki?Kamu spotukocalarınızın iş arkadaşları kocalarınıza meraklı değil. Aynı duraktan biniyorlar ve işe gelmiyor musun diye sormuş kadın alt tarafı ay. Nerden ne uydurdunuz anlamadım.
Canım yerinde olsam o kadının numarasını eşimin telefonundan engellerdim. Ve bi daha asla görsen de konuşmayacaksın derdim. Aynı işyerinde olup olmaması hiç beni bağlamaz. Ayrıca kadın evli mi bekar mı? Gerçi bazıları için farketmiyor.İyi akşamlar eşimi tüm işyerinin nerdeyse hepsinin izinli olduğu bir sabah aynı duraktan binen o gün de mesaiye giden bir kadın aradı işe gitmio musun servisi kaçırma diye numara telefona kayıtlı değildi telefon çalınca eşim de balkona gidip aşağı durağa baktı ve telefonu kapattı sonra da durumu bana anlattı numaranı nerden buldu dediğinde işyerinde ortak bı gruba ekli olduklarını ordan almış olabileceğini söyledi öyle bir grubta da ekliler gerçekten ama kadınla aynı bölümde bile değiller ortak alanlarda bı kaç kere karşılaştık falan dedi geçen gün de oğlum aşağı fırına inicekti eşimi ise gecirdim arkasından oğlum fırına iniodu balkondan baktım ve aynı kadınla gülerek konusuo olduklarını gördüm sonra oğlumla konuştular yukarı bana bakıp el salladı kadın bı adım one doğru çıktı.Bilmiyorum napio ama hiç gözümün önünden gitmio kendime de yediremiyorum.Aradi diye de çok kızmıştım bunun üzerine hala gülerek konuşması...
Öfff babasının oğlu olmasına gerek yok hanımefendi iş arkadaşı olması yeterli.Hiç normal değil bence. Ona neymiş işe gelip gelmeyeceğini soruyor babasının oğlu mu sanki?
Hiç de yeterli değil yakın arkadaşı falan da değil. Kadın aynısını yapsa adam kabul etmezmiş zaten o zaman o da yapmayacak.Öfff babasının oğlu olmasına gerek yok hanımefendi iş arkadaşı olması yeterli.
Adam da saçmalıyor. İş hayatının normali bu.Hiç de yeterli değil yakın arkadaşı falan da değil. Kadın aynısını yapsa adam kabul etmezmiş zaten o zaman o da yapmayacak.
Eşin yuz vermese kadın bence aramaz.Aynı şeyleri düşünüyorum ama bu kadınlar mi arsız yoksa yüz veren bı eşim mi var bilmiyorum
Evli iki tane çocuğu varmışCanım yerinde olsam o kadının numarasını eşimin telefonundan engellerdim. Ve bi daha asla görsen de konuşmayacaksın derdim. Aynı işyerinde olup olmaması hiç beni bağlamaz. Ayrıca kadın evli mi bekar mı? Gerçi bazıları için farketmiyor.
Eşinin üzerine gitmeden bi müddet sessizce takip et o zaman bişey bulamazsın bişey yoktur canım üzülmeEvli iki tane çocuğu varmış