Eşimin yaptığı kaçamak

Kişinin arzusu bir diğeri tarafından tamamen kontrol edilemiyor maalesef.. Arzunun tek nesnesi olmaya çalışıyoruz hepimiz ama arzunun sahibi bu oyuna gönüllü olarak katıldığı sürece bu olabiliyor.. Durum sizin yaptığınız bir yanlıştan kaynaklanmıyor. Sadece dikkatimi çeken başlığa eşimin yaptığı kaçamak yazarken olayı anlık birşey olarak sindirip mi yazdınız bunu?

N
normal birini neden aradığını düşündünüz ki? Tam olarak böyle birini arayıp sonra vazgeçmiş olabilir. Zaten normal biriyle yani sizle bir düzen kurmuş, düzenini bozmadan bir heyecan yaşamak istemiş kendince muhtemelen.. düzenli birşey istese , bir sorumluluk istese sorumlu olduğu bir ilişkisi var zaten, extra sorumluluk neden istesin adam ? Bilemedim..

Yorumlara bakıyorum, sizde bir ay ayrı kalmayın, kocanızı yalnız bırakmayın falan filan, zorunlu haller olunca bir ay ayrı kalınabilir normal ama aile yanına gidip kalınamaz anormal, bu durumda kocanız sizi aldatabilir ihtiyacını giderebilir! Enteresan gerçekten. Şimdi görev icabı vs ayrı kalınca da yapacak olan yapar. Kadında yapsın o zaman kocası göreve gidince mesela, tövbe estağfurullah.
Senede bir defa bir ay ayrı kalıyor diye aldatacaksa hiç evlenmesin bu erkekler o zaman.
Konu sahibine sizde bu kadar ayrı kalmayın diye tavsiye verirken, onu yaralayıp suçlu hissettirdiğinizi de farketseniz keşke.
Konu sahibi insan yaşamadığı konuda kolay ahkam keser, ne desem bilemiyorum ama ailesine veya herhangi birine söylemeyin siz kendi aranızda çözün sorunu.

Hım o zaman bize neyi soruyorsunuz, dertleşmek mi istediniz sadece?

Cevabınız için teşekkürler söylediklerinizin her kelimesine katılıyorum

Yok bu kadarını sanmıyorum. Asla olmaz diyemem ama sanmıyorum. Buna cesaret edemez

Haklısınız ama yine de haklı bi gerekçe olmadığını düşünüyorum. Hemen affetmeyi düşünmüyorum zaten insan hemen sindiremiyor böyle bi olayı

Bence hemen ilişkiye falan da girme.
Eğer daha çok ders vermek istiyorsan söyle gidip test yaptırsın. İlişkiye girmedim demesi bir şey ifade etmesin sana. Hem utanma duygusu varsa anlar ne derece güven kaybettiğini..

Yalnız bu testler için de bir süre var onu da gözönünde bulundur..

Her kelimenize katılıyorum.

Başlığımız bile “kaçamak”. Tatlı şirin bir kaçamak.

Aynen..
Eşim ve kaçamak kelimeleri birarada ne kadar talihsiz bir kabulleniş diye düşündürdü konuyu bile okumadan..

Konu sahibi 1 yaşındaki çocuğuna kıyamıyor ama aldatan taraf çok güzel kıyıyor..
Kadın çocuğuyla ilgilenip bilmem kaçıncı defa uykusundan uyanırken, koca müsvettesi macera peşinde..

Resimleri siz görmeden önce kendisi gelip anlattı mı?

Aman neyse canım kaçamakmış ya size göre boşverin gerisini. Erkektir yapar..

Konusmamıs etmemiş kısmına inanabiliyormusunuz

Dertleşmek için de olabilir neden garip geldi size. Ayrıca bazı arkadaslardan güzel fikirler aldım
Garip gelen şu eşiniz eleştirilirince savunmaya geçtiniz yoksa sadece dertleşmek içinde konu açabilirsiniz tabi ki yargılayacak değilim :)

Eşinizin aldatma potansiyeli ve isteği var.
Ayrıca ilişkinin sadece size anlattığı şekilde bittiğine inanmıyorum.
Ağlama krizlerine inanmayin çünkü düzeni bozuldu istemez erkekler.
Ama siz zaten kabullenmissiniz.
Karı koca arasına girilmez sözü doğrulanmış böylece.

Mesela benim icin asla kabul edilebilir bir şey değildir bu. 100 tane çocuğum olsa affetmem.

O kadar basit değildir o iş .
Aynı telden kadına mesaj at tekrar .
Aynı yerde aynı saatte diye bakalım ne cevap gelecek .
Bide kadın eve geliyormuş

Tanımadığım bir numara bana nokta mesajı atacak da ben de hemen fotoğraf falan atacağım. Hiç inandırıcı değil. Her noktaya bir fotoğraf atsaydık fotoğraflarımız elden ele geziyor olurdu şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…