Eşimin yaptığı kaçamak

Kişinin arzusu bir diğeri tarafından tamamen kontrol edilemiyor maalesef.. Arzunun tek nesnesi olmaya çalışıyoruz hepimiz ama arzunun sahibi bu oyuna gönüllü olarak katıldığı sürece bu olabiliyor.. Durum sizin yaptığınız bir yanlıştan kaynaklanmıyor. Sadece dikkatimi çeken başlığa eşimin yaptığı kaçamak yazarken olayı anlık birşey olarak sindirip mi yazdınız bunu?

N
Yani evet bende bunu düşünüyorum normal bi kadınla nasıl olacaktı diye ilişki başlatmak için asla yapmadım diyove bir sürü bişeyler. Tabiki tam anlamıyla güvenmiyorum ama evladının üzerine yeminşer ediyo. Normal biri olsaydı nasıl davranacagını bilemeyiz hatta o da bilemiyo bence. Ama allahtan böyle biri çıkmış karşısına. Zaten sen öğrenince değil o anda pişman oldum diyor.. biz mütedeyyin bi aileyiz. Eşimin ileriki boyuta taşıyacagını bende düşünmüyorum ama tabi hiç bilinmez. Belkide mütedeyyin olanlar daha düşkündür böyle şeylere açıktan yapamadıkları için.. bunu da düşünmüyo değilim
normal birini neden aradığını düşündünüz ki? Tam olarak böyle birini arayıp sonra vazgeçmiş olabilir. Zaten normal biriyle yani sizle bir düzen kurmuş, düzenini bozmadan bir heyecan yaşamak istemiş kendince muhtemelen.. düzenli birşey istese , bir sorumluluk istese sorumlu olduğu bir ilişkisi var zaten, extra sorumluluk neden istesin adam ? Bilemedim..

Yorumlara bakıyorum, sizde bir ay ayrı kalmayın, kocanızı yalnız bırakmayın falan filan, zorunlu haller olunca bir ay ayrı kalınabilir normal ama aile yanına gidip kalınamaz anormal, bu durumda kocanız sizi aldatabilir ihtiyacını giderebilir! Enteresan gerçekten. Şimdi görev icabı vs ayrı kalınca da yapacak olan yapar. Kadında yapsın o zaman kocası göreve gidince mesela, tövbe estağfurullah.
Senede bir defa bir ay ayrı kalıyor diye aldatacaksa hiç evlenmesin bu erkekler o zaman.
Konu sahibine sizde bu kadar ayrı kalmayın diye tavsiye verirken, onu yaralayıp suçlu hissettirdiğinizi de farketseniz keşke.
Konu sahibi insan yaşamadığı konuda kolay ahkam keser, ne desem bilemiyorum ama ailesine veya herhangi birine söylemeyin siz kendi aranızda çözün sorunu.

rVerdiğiniz tüm cevaplar için tesekkür ederim ancak basıma gelmeden önce bende sizler gibi böyle hikayeleri okuyup ne yorumlar yapıyordum kendi kendime. Ama şimdi öyle olmuyor en başta bi çocuğum var onu düşünüyorum. Ayrıca bazılarınıza abes gelicek ama eşimin söylediklerine inanıyorum daha önce en ufak yalan söylemiş bi adam değil ki resimleri görünce de bişey uydurmaya çalışmadı anlattı olayı. Bide iki gündür gözleri şişene kadar ağladı boşanma korkusundan bu da yalan olamaz herhalde diyorum.
Hım o zaman bize neyi soruyorsunuz, dertleşmek mi istediniz sadece?

Yorumlara bakıyorum, sizde bir ay ayrı kalmayın, kocanızı yalnız bırakmayın falan filan, zorunlu haller olunca bir ay ayrı kalınabilir normal ama aile yanına gidip kalınamaz anormal, bu durumda kocanız sizi aldatabilir ihtiyacını giderebilir! Enteresan gerçekten. Şimdi görev icabı vs ayrı kalınca da yapacak olan yapar. Kadında yapsın o zaman kocası göreve gidince mesela, tövbe estağfurullah.
Senede bir defa bir ay ayrı kalıyor diye aldatacaksa hiç evlenmesin bu erkekler o zaman.
Konu sahibine sizde bu kadar ayrı kalmayın diye tavsiye verirken, onu yaralayıp suçlu hissettirdiğinizi de farketseniz keşke.
Konu sahibi insan yaşamadığı konuda kolay ahkam keser, ne desem bilemiyorum ama ailesine veya herhangi birine söylemeyin siz kendi aranızda çözün sorunu.
Cevabınız için teşekkürler söylediklerinizin her kelimesine katılıyorum

N

normal birini neden aradığını düşündünüz ki? Tam olarak böyle birini arayıp sonra vazgeçmiş olabilir. Zaten normal biriyle yani sizle bir düzen kurmuş, düzenini bozmadan bir heyecan yaşamak istemiş kendince muhtemelen.. düzenli birşey istese , bir sorumluluk istese sorumlu olduğu bir ilişkisi var zaten, extra sorumluluk neden istesin adam ? Bilemedim..
Yok bu kadarını sanmıyorum. Asla olmaz diyemem ama sanmıyorum. Buna cesaret edemez

Haklısınız ama yine de haklı bi gerekçe olmadığını düşünüyorum. Hemen affetmeyi düşünmüyorum zaten insan hemen sindiremiyor böyle bi olayı

Bence hemen ilişkiye falan da girme.
Eğer daha çok ders vermek istiyorsan söyle gidip test yaptırsın. İlişkiye girmedim demesi bir şey ifade etmesin sana. Hem utanma duygusu varsa anlar ne derece güven kaybettiğini..

Yalnız bu testler için de bir süre var onu da gözönünde bulundur..

Her kelimenize katılıyorum.

Başlığımız bile “kaçamak”. Tatlı şirin bir kaçamak.

Aynen..
Eşim ve kaçamak kelimeleri birarada ne kadar talihsiz bir kabulleniş diye düşündürdü konuyu bile okumadan..

Konu sahibi 1 yaşındaki çocuğuna kıyamıyor ama aldatan taraf çok güzel kıyıyor..
Kadın çocuğuyla ilgilenip bilmem kaçıncı defa uykusundan uyanırken, koca müsvettesi macera peşinde..

rVerdiğiniz tüm cevaplar için tesekkür ederim ancak basıma gelmeden önce bende sizler gibi böyle hikayeleri okuyup ne yorumlar yapıyordum kendi kendime. Ama şimdi öyle olmuyor en başta bi çocuğum var onu düşünüyorum. Ayrıca bazılarınıza abes gelicek ama eşimin söylediklerine inanıyorum daha önce en ufak yalan söylemiş bi adam değil ki resimleri görünce de bişey uydurmaya çalışmadı anlattı olayı. Bide iki gündür gözleri şişene kadar ağladı boşanma korkusundan bu da yalan olamaz herhalde diyorum.

Resimleri siz görmeden önce kendisi gelip anlattı mı? :işsiz:

Aman neyse canım kaçamakmış ya size göre boşverin gerisini. Erkektir yapar..

Merhaba hanımlar olayı hemen anlatayım. Ramazan tatilinde ankaraya ailemin yanına gittim bir ay kalacaktım bir ay sonunda eşim de gelecekti. Gelmesine yakın evde kendi kendine online oyun oynarken birinin nickinde numara yazıyormuş ama oyunda cinsiyet belli olmuyor o da bu numarayı kaydetmiş sonra sadece . Nokta diye mesaj atmış. O da önce resimlerini yollamış süper mini ve bikinili resimlerini sınra gecesi bu fiyat saati bu fiyat deye ücret bildirmiş. Eşim de konuşmamış etmemiş silmiş hemen. Ama eğer öyle bi kafın olmasaydı normal biri olsaydı konuşmaya devam edecekti belki de. Ne yapmalıyım. Bagırdım çagırdım. Özür diliyor bir anlıktı can sıkıntısı diyor. Bir yaşında bi oğlum var bu arada
Konusmamıs etmemiş kısmına inanabiliyormusunuz

Dertleşmek için de olabilir neden garip geldi size. Ayrıca bazı arkadaslardan güzel fikirler aldım
Garip gelen şu eşiniz eleştirilirince savunmaya geçtiniz yoksa sadece dertleşmek içinde konu açabilirsiniz tabi ki yargılayacak değilim :)

Eşinizin aldatma potansiyeli ve isteği var.
Ayrıca ilişkinin sadece size anlattığı şekilde bittiğine inanmıyorum.
Ağlama krizlerine inanmayin çünkü düzeni bozuldu istemez erkekler.
Ama siz zaten kabullenmissiniz.
Karı koca arasına girilmez sözü doğrulanmış böylece.

Mesela benim icin asla kabul edilebilir bir şey değildir bu. 100 tane çocuğum olsa affetmem.

O kadar basit değildir o iş .
Aynı telden kadına mesaj at tekrar .
Aynı yerde aynı saatte diye bakalım ne cevap gelecek .
Bide kadın eve geliyormuş 😱

Tanımadığım bir numara bana nokta mesajı atacak da ben de hemen fotoğraf falan atacağım. Hiç inandırıcı değil. Her noktaya bir fotoğraf atsaydık fotoğraflarımız elden ele geziyor olurdu şu an.

Back
X