• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptığı normal mi

Benim arkadaşım yok burada arkadaşlarım olsa ben de çıkar buluşurum.

O zaman yaptığın çıkmasına saygı duymamak değil. Bu güzel.

Bence arkadaş edinmeye bak, o zamana kadar da o çıktığı akşamlar için de kendine meşgale bul.

Yani ne bileyim film izle, en olmadı ütü yap. (Ben akşam ütü yaparım diye düşündüğümden o geldi aklıma) hem ortak zamandan çalmamış olurum sanıyorum ki.

Ama başkasının evinde eşini bekleme. Hoş değil o.

Konuşarak anlaşın, ne hep arkadaşlarla tek takılmak doğru, ne de sürekli dip dibe vakit geçirmek...
Bir gün tek takılın, arkadaş edinin, bir gün birlikte takılın. Sadece AVM gezmek, sinemaya gitmek de değil olay, kaliteli zaman geçirmek.
Evde koca bi çanak mısır patlatıp, battaniyenin altında film izleyin, birlikte ortak izleyebileceğiniz bir tv dizisine başlayın ve onu bitirin, bir haftasonu dört dörtlük bir kahvaltıyı birlikte hazırlayın ve yayıla yayıla yiyin, giyin eşofmanları yollar boyu sohbet ederek yürüyün, bi kafede kahve için-tavla oynayın vs vs... Yapacak çok şey var.
Yürüyüş saçma geliyor adama konuştum. Her zaman da cafeye mi gidilirmis oyle diyor.

11-12 bana göre geç bi saat değil.
eşin çıkabilir. bende arkadaşlarımı çağırırım otururuz ya da ben arkadaşıma giderim heralde.

olurda bir gün evlenirsem sürekli dip dibe olmak istemem eşimle. kişisel alanlarımız olsun

O zaman yaptığın çıkmasına saygı duymamak değil. Bu güzel.

Bence arkadaş edinmeye bak, o zamana kadar da o çıktığı akşamlar için de kendine meşgale bul.

Yani ne bileyim film izle, en olmadı ütü yap. (Ben akşam ütü yaparım diye düşündüğümden o geldi aklıma) hem ortak zamandan çalmamış olurum sanıyorum ki.

Ama başkasının evinde eşini bekleme. Hoş değil o.
Evlenmeden once nasıl seni bırakabilirim diyordu çünkü yaşadığımız yer küçük herkes herkesi tanır tekin bi yer de değil. Ailem de istemez yalnız durmamı 12 ye kadar. Kendi de yalnız kalmamı istemiyor başkasında bekle diyor mesela.

Yürüyüş saçma geliyor adama konuştum. Her zaman da cafeye mi gidilirmis oyle diyor.

Sizin ona uyduğunuz kadar o da size uyacak. Bunlar konuşularak, planlanarak aşılacak şeyler. "Ben teklif ettim, bana böyle dedi" deyip bırakmayın, "Yürüyüşten sonra manzaraya karşı oturup çay içelim, fotoğraf çekelim" filan deyin aktiviteleri çeşitlendirin. Termosa doldurun çayı, yanınıza alın, gidin bi bankta geleni geçeni izleyerek için. Bu kadar çok şey varken hala daha "Senle ne yapılır ki" diyebiliyorsa zaten, o ilişkiyi bi gözden geçirmeniz ve tepkinizi koymanız gerekir.

Benim arkadaşım yok burada arkadaşlarım olsa ben de çıkar buluşurum.

O bi günü arkadaşsız da idare edebilirsiniz.
Kitap, pasta börek, tv film vs.
Herneyse.
Yani eşiniz olmadan bi kaç saat yalnız vakit geçirememeniz tuhaf.
İnsan yalnız da mutlu olabilmeli.
Bağımlı bi ilişki geliştirirseniz siz zararlı çıkarsınız.

Biri 12ye kadar dışarıda birini evde. ben haftanın 7 günü evde olmuş oluyorum. is ariyorum ve arkadaşım yok burada.

İş çıkışı 12ye kadar takılıyor diye düşünmüştüm.
Haklısınız, hele ki eşiniz çevreniz olmadığı halde böyle davranıyorsa çok haklısınız.

Seninle ne yapabiliriz diye bir şey yok, yapacak şey bulunur.
En kötü beraber sıkılmak bile yalnız sıkılmaktan iyidir.

Haklı aslında haftada birgün çıkıyor demişsiniz. Arkadaşlarıyla görüşüyor diyorsunuz. Bana gayet normal geldi evde yokken alın kitabınızı kahvenizi tadını çıkarın. Eşinize bağımlı kalmayın. Arkadaşlarınız yokmu onlara gidin onlar size gelsin ya da ailenizden biriyle zaman geçirin. Sürekli dipdipe olmak sıkar bisüre sonra.

Sen benimkini gorsen kirbaclardin adam surekli disardaydi haftada 1 gayet iyi yani ben bunalirim surekli evde olsa

Kocam hergün evde olsa, haftada bir gün evde yalnız kalmazsam patlardım. Ben severim yalnız kalmayı ondan belki de. Ama seninle de çıkması gerekiyor

Bence normal. sabaha kadar yalniz kalamam ama sizin dediginiz saat gec degil
Evde bekleyebilirsin...her hafta baska yere giidp beklenmesi olmaz...esin bunu yillar boyunca yapacak olsa cocukla kalkip giidip gelcek misin zor olur senin icin...alismaya calismalasin bence

Eşim haftada 1 gün dışarı çıkıp gece 11 12 de geliyor. Ben de yalnız oturuyorum evde. Yalnız oturmak istemediğimi belirtiyorum o zaman teyzenlere bırakayım beni orda bekle diyor. Gidecegi yere ikimiz de gidebiliyoruz. Ama o arkadaşlarıyla gitmeyi istiyor beni her zaman goturemezmis arasıra cıkabilirmisiz. Arkadaşları çağırınca ne dermis..

Ben gece evde yalnız oturmak istemiyorum. Haksız mıyım ? Çıksın ama erken gelsin istiyorum. Arkadaşları erkek gittigi yer belli diğer günler evde. Haksız mıyım ? Çocuk yok yeniyiz.

Edit : bir gününü bana ayir dedigimdeyse seninle ne yapabiliriz ki diyip küçük yerde yaşamanızı bahane ediyor.
Haftada bir eşim dışarı çıkar 12-1 aradı gelir. Çıkamadığı zaman ben teşvik ederim. Sosyal ortam çok önemli. Bende gündüz yada akşamları görüşürüm arkadaşlarımla

Sizde o gün arkadaşlarınızla neden program yapmıyorsunuz?
Kesinlikle kesinlikleeee.... Bu islerin cozumu bu... Yanlis anlamayin ama kocasinin olculu sosyal hayatini bencillik ederek burda sikayetlenen hanimlara uzuluyorum. Siz de bireysiniz. Yapin her hafta bir program. Oh iyi oluyor gittigin izlenimini yasatin artik su adamlara. Senle napabilirim ne demek ya? Yasadgnz yeri bahane ediyor . Sorunu sizde goruyor cnku ona cok bagli oldgnzu dusunuyor bence. Arkadaslarnz yoksa bile es dost hobi mobi bsey ayarlayin kendnze. Hatta o gunler gitmesini 4 gozle bekler davranin. Geldgnde yorgun ama cok mutlu olun. Adam desin yahu bu kadininda bir hayati var. ... Saygi duysun.

Evli bir eşin bekar arkadaşlarla takılması bana göre normal değil.Beraber gezmeniz ve ya bir aile dostuna gidersiniz onlar ayrı konuşur siz ayrı konuşursunuz.Demek duyulmasını istemedikleri şeyler var ki ayrı takılıyorlar.Gidecekseniz her yere beraber gidin.Haftada 1 bile olsa gezen erkeği kimi kabul eder kimi kabul etmez.Ben de hergün iş çıkışı koşa koşa bana gelmeyi sabırsızlıkla bekleyen eş isterim.:) Konuşursun sen de hallolur inşallah.

Evli bir eşin bekar arkadaşlarla takılması bana göre normal değil.Beraber gezmeniz ve ya bir aile dostuna gidersiniz onlar ayrı konuşur siz ayrı konuşursunuz.Demek duyulmasını istemedikleri şeyler var ki ayrı takılıyorlar.Gidecekseniz her yere beraber gidin.Haftada 1 bile olsa gezen erkeği kimi kabul eder kimi kabul etmez.Ben de hergün iş çıkışı koşa koşa bana gelmeyi sabırsızlıkla bekleyen eş isterim.:) Konuşursun sen de hallolur inşallah.
Aynen madem bekar hayatı yaşıycan evlenme ya da bazı şeyleri göze al

Eşim haftada 1 gün dışarı çıkıp gece 11 12 de geliyor. Ben de yalnız oturuyorum evde. Yalnız oturmak istemediğimi belirtiyorum o zaman teyzenlere bırakayım beni orda bekle diyor. Gidecegi yere ikimiz de gidebiliyoruz. Ama o arkadaşlarıyla gitmeyi istiyor beni her zaman goturemezmis arasıra cıkabilirmisiz. Arkadaşları çağırınca ne dermis..

Ben gece evde yalnız oturmak istemiyorum. Haksız mıyım ? Çıksın ama erken gelsin istiyorum. Arkadaşları erkek gittigi yer belli diğer günler evde. Haksız mıyım ? Çocuk yok yeniyiz.

Edit : bir gününü bana ayir dedigimdeyse seninle ne yapabiliriz ki diyip küçük yerde yaşamanızı bahane ediyor.
Gayet hakli bence sende onun gittigi aksamlar icin kuz arkadaslarinla plan yap erkek arkds ile gorusmesinde ne var. Sen acilen kendi sosyal cevrenle programlar yap esin disardayken yalniz kalmazsin

Back
X