Arkadaşım yok burada. Esimin 2 tatil günü var digerini de bana ayir diyorum seninle ne yapabiliriz ki diyor küçük yerde yaşıyoruz sinema AVM yok
Şu mesaja kadar normal diyecektim.
Ama yok, normal değil.
Nasıl geçiriyor tatil günlerini?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım yok burada. Esimin 2 tatil günü var digerini de bana ayir diyorum seninle ne yapabiliriz ki diyor küçük yerde yaşıyoruz sinema AVM yok
Benim arkadaşım yok burada arkadaşlarım olsa ben de çıkar buluşurum.
Yürüyüş saçma geliyor adama konuştum. Her zaman da cafeye mi gidilirmis oyle diyor.Konuşarak anlaşın, ne hep arkadaşlarla tek takılmak doğru, ne de sürekli dip dibe vakit geçirmek...
Bir gün tek takılın, arkadaş edinin, bir gün birlikte takılın. Sadece AVM gezmek, sinemaya gitmek de değil olay, kaliteli zaman geçirmek.
Evde koca bi çanak mısır patlatıp, battaniyenin altında film izleyin, birlikte ortak izleyebileceğiniz bir tv dizisine başlayın ve onu bitirin, bir haftasonu dört dörtlük bir kahvaltıyı birlikte hazırlayın ve yayıla yayıla yiyin, giyin eşofmanları yollar boyu sohbet ederek yürüyün, bi kafede kahve için-tavla oynayın vs vs... Yapacak çok şey var.
Biri 12ye kadar dışarıda birini evde. ben haftanın 7 günü evde olmuş oluyorum. is ariyorum ve arkadaşım yok burada.Şu mesaja kadar normal diyecektim.
Ama yok, normal değil.
Nasıl geçiriyor tatil günlerini?
Evlenmeden once nasıl seni bırakabilirim diyordu çünkü yaşadığımız yer küçük herkes herkesi tanır tekin bi yer de değil. Ailem de istemez yalnız durmamı 12 ye kadar. Kendi de yalnız kalmamı istemiyor başkasında bekle diyor mesela.O zaman yaptığın çıkmasına saygı duymamak değil. Bu güzel.
Bence arkadaş edinmeye bak, o zamana kadar da o çıktığı akşamlar için de kendine meşgale bul.
Yani ne bileyim film izle, en olmadı ütü yap. (Ben akşam ütü yaparım diye düşündüğümden o geldi aklıma) hem ortak zamandan çalmamış olurum sanıyorum ki.
Ama başkasının evinde eşini bekleme. Hoş değil o.
Yürüyüş saçma geliyor adama konuştum. Her zaman da cafeye mi gidilirmis oyle diyor.
Benim arkadaşım yok burada arkadaşlarım olsa ben de çıkar buluşurum.
Biri 12ye kadar dışarıda birini evde. ben haftanın 7 günü evde olmuş oluyorum. is ariyorum ve arkadaşım yok burada.
Haftada bir eşim dışarı çıkar 12-1 aradı gelir. Çıkamadığı zaman ben teşvik ederim. Sosyal ortam çok önemli. Bende gündüz yada akşamları görüşürüm arkadaşlarımlaEşim haftada 1 gün dışarı çıkıp gece 11 12 de geliyor. Ben de yalnız oturuyorum evde. Yalnız oturmak istemediğimi belirtiyorum o zaman teyzenlere bırakayım beni orda bekle diyor. Gidecegi yere ikimiz de gidebiliyoruz. Ama o arkadaşlarıyla gitmeyi istiyor beni her zaman goturemezmis arasıra cıkabilirmisiz. Arkadaşları çağırınca ne dermis..
Ben gece evde yalnız oturmak istemiyorum. Haksız mıyım ? Çıksın ama erken gelsin istiyorum. Arkadaşları erkek gittigi yer belli diğer günler evde. Haksız mıyım ? Çocuk yok yeniyiz.
Edit : bir gününü bana ayir dedigimdeyse seninle ne yapabiliriz ki diyip küçük yerde yaşamanızı bahane ediyor.
Kesinlikle kesinlikleeee.... Bu islerin cozumu bu... Yanlis anlamayin ama kocasinin olculu sosyal hayatini bencillik ederek burda sikayetlenen hanimlara uzuluyorum. Siz de bireysiniz. Yapin her hafta bir program. Oh iyi oluyor gittigin izlenimini yasatin artik su adamlara. Senle napabilirim ne demek ya? Yasadgnz yeri bahane ediyor . Sorunu sizde goruyor cnku ona cok bagli oldgnzu dusunuyor bence. Arkadaslarnz yoksa bile es dost hobi mobi bsey ayarlayin kendnze. Hatta o gunler gitmesini 4 gozle bekler davranin. Geldgnde yorgun ama cok mutlu olun. Adam desin yahu bu kadininda bir hayati var. ... Saygi duysun.Sizde o gün arkadaşlarınızla neden program yapmıyorsunuz?
Aynen madem bekar hayatı yaşıycan evlenme ya da bazı şeyleri göze alEvli bir eşin bekar arkadaşlarla takılması bana göre normal değil.Beraber gezmeniz ve ya bir aile dostuna gidersiniz onlar ayrı konuşur siz ayrı konuşursunuz.Demek duyulmasını istemedikleri şeyler var ki ayrı takılıyorlar.Gidecekseniz her yere beraber gidin.Haftada 1 bile olsa gezen erkeği kimi kabul eder kimi kabul etmez.Ben de hergün iş çıkışı koşa koşa bana gelmeyi sabırsızlıkla bekleyen eş isterim.:) Konuşursun sen de hallolur inşallah.
Gayet hakli bence sende onun gittigi aksamlar icin kuz arkadaslarinla plan yap erkek arkds ile gorusmesinde ne var. Sen acilen kendi sosyal cevrenle programlar yap esin disardayken yalniz kalmazsinEşim haftada 1 gün dışarı çıkıp gece 11 12 de geliyor. Ben de yalnız oturuyorum evde. Yalnız oturmak istemediğimi belirtiyorum o zaman teyzenlere bırakayım beni orda bekle diyor. Gidecegi yere ikimiz de gidebiliyoruz. Ama o arkadaşlarıyla gitmeyi istiyor beni her zaman goturemezmis arasıra cıkabilirmisiz. Arkadaşları çağırınca ne dermis..
Ben gece evde yalnız oturmak istemiyorum. Haksız mıyım ? Çıksın ama erken gelsin istiyorum. Arkadaşları erkek gittigi yer belli diğer günler evde. Haksız mıyım ? Çocuk yok yeniyiz.
Edit : bir gününü bana ayir dedigimdeyse seninle ne yapabiliriz ki diyip küçük yerde yaşamanızı bahane ediyor.