• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptığı normal mi

Ha size sen çıkamazsın mı diyor?
Evet bekar arkadaşlarla ve ya sevmediği kişilerle görüşmemi istemez hele ki akşamları zaten görüşemem onu bırakın gemiden arkadaşları ve eşleriyle bile benim zorumla görüşür biyerlere gideriz hep Başbaşa olmak veya yanında olmamı istiyor hep.Ben senden başkasını görmek istemiyorum zaten uzak kalıyorum sana seyirdeyken diyor.Ben de alıştım pek yadırgamıyorum.Ama böyle davranmayan gemi arkadaşlarının çoğu eşini aldatıyor onlarda sürekli eşi olmadan yalnız takılan yaşları 30 35 arası 2 çocuklu subaylar

Eşinizin yaptığı normal değil çünkü...
Kendisi arkadaşlarıyla görüşürken size teklifi 'teyzene bırakayım bekle' şeklinde.
Yani kendiniz istediğiniz gibi bir program yapamıyorsunuz, arkadaşlarınızla o saatte dışarda olamıyorsunuz.
Kendine tanıdığı özgürlük alanını, size tanımıyor.
Eşler dip dibe olmaz ama aynı şartlara sahip olmalıdırlar.
Denge yoksa, temel sarsılır.
Dışarıda 12 ye kadar çıkacağım bi yer yok ki. Cok küçük bi yerdeyiz. Dedikodusu cahil insanı bol bi yer. Eve kızları cagirsam yok demez tabi ama arkadaşım yok hic burada sadece ailem akrabam var.

Haksızsınız bence de. Sürekli birlikte olmak sıkar insanı. Kendinize eşiniz dışında uğraşlar bulun. İlle de sosyal olmak zorunda da değilsiniz. Oturun kitap okuyun, film izleyin, müzik dinleyin, vs.

Haksızsınız bence de. Sürekli birlikte olmak sıkar insanı. Kendinize eşiniz dışında uğraşlar bulun. İlle de sosyal olmak zorunda da değilsiniz. Oturun kitap okuyun, film izleyin, müzik dinleyin, vs.
Bütün bi günüm oyle geçiyor zaten..

Sen de bir gününü arkadşlarınla geçirecek etkinlikler planlasan ya da kursa falan gitsen ?

Back
X