Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Eşim canim benim kiymetlim,şuan uyuyor.ben koltukta sadece tel.in ekran işiginda bu konuyu okuyor eşimin nefesini dinliyorum.
İki kızım var."ilerde onlarin başina gelirse ya"diye dusunuyor,urperiyorum.
Yaa uykuda yapsa ayni şeyi.bence konu sahibi cook cesur.onun yerine benim uykum kaçti.

Biran bende urperdim bence psikolojik sorunu var gibi normal hayat konuşma tarzı iletişim başka sorun varmı normal değil bu kac senelik evlosoniz ve epeydir yapıyor .mu

adamın konu sahibine bir garezi olsa çırpındırmaz direkt işini hallederdi diye düşünüyorum bilemedim. hala biraz yersiz bir şaka olduğunu düşünüyorum yapılan şeyin.

Can havliyle tam olması gereken yerine tekme atın bakalım biraz da o kivransin ://

adamın konu sahibine bir garezi olsa çırpındırmaz direkt işini hallederdi diye düşünüyorum bilemedim. hala biraz yersiz bir şaka olduğunu düşünüyorum yapılan şeyin.
Şaka olarak kabul etsek bile, ki bence şakanın bir dozu olur, konu sahibesinin nefessiz kalıp çırpınması adama zevk veriyor bana kalırsa bu da korkutucu, bugün anlık nefessiz bırakır yarın şaka yapıyorum adı altında öldürür, maksadı şakaysa dahi ya konu sahibesinin aniden kalbi dursa, severken öldürdü olur adı
Çocukken kardeşime yaptığım korkutmalar bile çok tehlikeli aslında, ani korkular kalp ritmini bozup ölüme bile sebebiyet verebiliyor lakin ilkokul çağında bir çocuğun bunu düşünmesi pek mümkün değil ama erişkin bir insan şakalarının sonuçlarını düşünebilecek akla sahip.

Son düzenleme:
Abla ben erkek arkadaşımla beraber yaşıyorum o da bazen beni korkuturdu. Bir gece tuvaletin yanına saklanmış bööö diye korkutunca çığlık çığlığa ağladım bir daha yapmadı ama hala tuvaletten çıkarken sağa sola bakınıp duruyorum ciddi psikoloji bozuyor bu şakalar

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşimde benim korkutmalarıma çok maruz kaldı, o zamanlar bunu oyun sanıyordum ama büyüyünce aslında kardeşime ne kadar kötülük ettiğimi fark ettim, Quasimodo taklidi yaparak çıkıyordum saklandığım yerden, çocuğum işte komik geliyordu gülüyordum lakin kardeşim hala ama hala Quasimodo'dan korkar.

Adini siz koyun bunun daha yakınsiniz. Bu şaka veya şiddeti yaparken ki ruh hali yüz halı tavrı nasil?
Bence eşinizin kişiliği oturmamis. Şaka bile olsa tamamen iyi niyetli bile olsa hoş degil yaptiklari

B buzkutlesi Lütfen günde birkaç kere KK'ya gir de hala hayatta olduğunu bilelim...

Konun psikolojimi bozdu, günde birkaç kere KK' ya girip B buzkutlesi en son ne zaman KK'ya girmiş diye bakarak hala yaşayıp yaşamadığını anlamaya çalışıyorum...

Uyurken kapat ağzını burnunu korkudan ödü patlasın anlasın nasıl birşey. Laftan anlamıyosa ben olsam gerçekten iri bir yakının kardeşin falan varsa aynını yaptır bak nasılmış diye. Uyuz oldum

Bu nedir yahu? Esinizin piskolojik sorunlari var belli ki cünkü bu davranis sekli normalden epey uzakta. Ayrica cok tehlikeli bir davranis. Siz yapma, hoslanmiyorum demenize ragmen hala yapiyorsa bu düpe düz siddettir.
Kadinlarimizin herseyi kabullenmeleri ve herseyi normallestirmeleri beni benden aliyor.... Yanlis ve zararli seylere bir kulp takip normallestirmeyin artik.

Canım psikolojik bir sorun bu bence. En iyisini düşün ailene danış gerekeni yap. Hiç kimseye güven olmaz bu konuda. Adam içinde neler yaşıyo bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…