- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Biran bende urperdim bence psikolojik sorunu var gibi normal hayat konuşma tarzı iletişim başka sorun varmı normal değil bu kac senelik evlosoniz ve epeydir yapıyor .muİyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Şakanın bir dozu olur ama, konu sahibesinin eşi kadın çırpınana kadar nefessiz bırakıyormuş, böyle şaka olmaz, çocukken kuytu köşelere saklanıp kardeşimi korkutmaya bayılırdım ama adı üstünde çocuktum, buna çocukça bir şaka diyebiliriz fakat kocaman bir adamın nefessiz bırakıp çırpındırmaktan zevk almasına şaka diyemiyorum ne yazık ki.
Can havliyle tam olması gereken yerine tekme atın bakalım biraz da o kivransin ://İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Şaka olarak kabul etsek bile, ki bence şakanın bir dozu olur, konu sahibesinin nefessiz kalıp çırpınması adama zevk veriyor bana kalırsa bu da korkutucu, bugün anlık nefessiz bırakır yarın şaka yapıyorum adı altında öldürür, maksadı şakaysa dahi ya konu sahibesinin aniden kalbi dursa, severken öldürdü olur adıadamın konu sahibine bir garezi olsa çırpındırmaz direkt işini hallederdi diye düşünüyorum bilemedim. hala biraz yersiz bir şaka olduğunu düşünüyorum yapılan şeyin.
Abla ben erkek arkadaşımla beraber yaşıyorum o da bazen beni korkuturdu. Bir gece tuvaletin yanına saklanmış bööö diye korkutunca çığlık çığlığa ağladım bir daha yapmadı ama hala tuvaletten çıkarken sağa sola bakınıp duruyorumŞaka olarak kabul etsek bile, ki bence şakanın bir dozu olur, konu sahibesinin nefessiz kalıp çırpınması adama zevk veriyor bana kalırsa bu da korkutucu, bugün anlık nefessiz bırakır yarın şaka yapıyorum adı altında öldürür, maksadı şakaysa dahi ya konu sahibesinin aniden kalbi dursa, severken öldürdü olur adı
Çocukken kardeşime yaptığım korkutmalar bile çok tehlikeli aslında, ani korkular kalp ritmini bozup ölüme bile sebebiyet verebiliyor lakin ilkokul çağında bir çocuğun bunu düşünmesi pek mümkün değil ama erişkin bir insan şakalarının sonuçlarını düşünebilecek akla sahip.
Kardeşimde benim korkutmalarıma çok maruz kaldı, o zamanlar bunu oyun sanıyordum ama büyüyünce aslında kardeşime ne kadar kötülük ettiğimi fark ettim, Quasimodo taklidi yaparak çıkıyordum saklandığım yerden, çocuğum işte komik geliyordu gülüyordum lakin kardeşim hala ama hala Quasimodo'dan korkar.Abla ben erkek arkadaşımla beraber yaşıyorum o da bazen beni korkuturdu. Bir gece tuvaletin yanına saklanmış bööö diye korkutunca çığlık çığlığa ağladım bir daha yapmadı ama hala tuvaletten çıkarken sağa sola bakınıp duruyorumciddi psikoloji bozuyor bu şakalar
Yaşı ilerledikçe olgunlaşır daha iyi olur inşallahEvet şükür düzeldi
Normal bir insan gibi siniri
Köpürüyo sonra sönüyo
Bana zarar vermiyo en azından
B buzkutlesi Lütfen günde birkaç kere KK'ya gir de hala hayatta olduğunu bilelim...İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Bu nedir yahu? Esinizin piskolojik sorunlari var belli ki cünkü bu davranis sekli normalden epey uzakta. Ayrica cok tehlikeli bir davranis. Siz yapma, hoslanmiyorum demenize ragmen hala yapiyorsa bu düpe düz siddettir.İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?