- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Bu msjı üzerime alındım silah deyince
Lafınızı bilipte konusun lütfen
Dangoz ne ya
Sen benim eşimi nerden tanıyosunki böyle bi ithamda bulunuyosun
Kimsenin ithamda bulunduğu falan yok eşinizin yaptığı şeyin kanunda cinayete teşebbüs olarak tanımı ve cezası bulunmakta. İşe bak ya savunuyor bir de daha neler okuyacağım acaba burada.Bu msjı üzerime alındım silah deyince
Dangoz ne ya
Sizin yaptığınız ne peki?Zaten ben sewimli diye belirtmemiştim
Sırf yorum yazmak için yazmasak ne de güzel olur degilmi
Anlattığınız hikayeden böyle bi karakter çıkıyor. Silahı başınıza dayamış bi adama ne denir? Siz o an ne dediniz ay aşkım benm silahı başıma dayadn demek beni çok seviosun falanmi ?Bu msjı üzerime alındım silah deyince
Dangoz ne ya
Bu adamın akıl sağlığı yerinde değil, 3. sayfa haberi olma....İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Zaten ben sewimli diye belirtmemiştim
Sırf yorum yazmak için yazmasak ne de güzel olur degilmi
Ne diyelim şimdi biz senin eşine mahmut mu diyelim?Bu msjı üzerime alındım silah deyince
Dangoz ne ya
Kusura bakma ama eşin dengesiz.Hafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyo
Insan canini herseyden once tutmali bence.. ama tabi saglik olmayinca dusunemiyorsun bunu..Herkese tesekkürler yorumları için
sizede mi tesekkür etmemi istiyosunuzInsan canini herseyden once tutmali bence.. ama tabi saglik olmayinca dusunemiyorsun bunu..
Silahi nerden almis esin? Birde evde bulamayinca esinin aklina biriyle kacti fikrini gelmesi neden olmus? Normal insanlar basina bisey mi geldi diye telas eder. Urkutucu degil mi?Bende ewden gittim diye şaka yapmıştım
Balkona saklanmıştım
Akşam saatinde otobüs bulamaz bu kesin bi adamla kaçtı düşüncesi oluşmuş sewgili eşimde
Ewe gelip beni bulamayınca bagırdı cagırdı
Bende balkondan cıktım sewimli bi sekilde askım burdayıııım dedim,demez olaydım
Şuan gülüyorum ama o an ruhumu teslim etmek üzereydim cünkü sacımdan tutup beni yere yatırdı ve silahı başıma dayadı
Neyse gerisini anlatmıyım uzun hikaye
Bi daha şaka yapmamaya yemin ettim
Neresi komik anlamadımsadece ilk sayfayı okudum ve "höööh yok artık" dedim.
abartmayalım ya, bana gayet şaka gibi geldi. sanki daha önce bu hareketi yüzünden ölüm tehlikesi filan atlatmış gibi anlatmışsınız. annenize şikayet etmeniz ayrı komik. o sizin yüzünüzü kapatıyorsa siz de farklı şekilde karşılık verin ne olacak ki?
Neresi komik anlamadım
Eşim polisSilahi nerden almis esin? Birde evde bulamayinca esinin aklina biriyle kacti fikrini gelmesi neden olmus? Normal insanlar basina bisey mi geldi diye telas eder. Urkutucu degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?