Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Bu msjı üzerime alındım silah deyince
Lafınızı bilipte konusun lütfen
Dangoz ne ya
Sen benim eşimi nerden tanıyosunki böyle bi ithamda bulunuyosun

İyiki kocişin bar yahu adam kafama silah dayadı beni tartakladı diyen sensin dikkat et kocişin bigün gerçekten sıkmasın kafana

Dangoz ne ya
Kimsenin ithamda bulunduğu falan yok eşinizin yaptığı şeyin kanunda cinayete teşebbüs olarak tanımı ve cezası bulunmakta. İşe bak ya savunuyor bir de daha neler okuyacağım acaba burada.

Zaten ben sewimli diye belirtmemiştim
Sırf yorum yazmak için yazmasak ne de güzel olur degilmi
Sizin yaptığınız ne peki?
Siz de yazmış olmak için yazmışsınız.
Bu saçma hikayenin bize ne katmasını beklediniz de yazdınız? Ben anlayamadım doğrusu.
Tuhaf ilişkiler yaşıyor olabilirsiniz,bizi ilgilendirmez ama insan bu tuhaflıkları anlatmaya çekinir.
'Kocam başka adamla kaçtığımı düşünmüş, başıma silah dayadı' nedir?

Dangoz ne ya
Anlattığınız hikayeden böyle bi karakter çıkıyor. Silahı başınıza dayamış bi adama ne denir? Siz o an ne dediniz ay aşkım benm silahı başıma dayadn demek beni çok seviosun falanmi ?

Bu adamın akıl sağlığı yerinde değil, 3. sayfa haberi olma....

İnternetten yada farklı sekilde "nasıl cinayet islenir" gibi araştırmalar yapıp yavaş yavaş uygulayanlar var, sizinki de deneme yapıyor gibi geldi bana...

Insan canini herseyden once tutmali bence.. ama tabi saglik olmayinca dusunemiyorsun bunu..
sizede mi tesekkür etmemi istiyosunuz
İyi peki edelim o zaman
Tesekkür ediyorum güzel yorumun için
Rabbim olmayanlara saglık versin inş

Silahi nerden almis esin? Birde evde bulamayinca esinin aklina biriyle kacti fikrini gelmesi neden olmus? Normal insanlar basina bisey mi geldi diye telas eder. Urkutucu degil mi?

O adamla ayni yataga girmeye korkarim. Arkama bakmada kosar guvenlu bir yere siginirim.canuma kasteden adamla guven icinde kalamam

sadece ilk sayfayı okudum ve "höööh yok artık" dedim.

abartmayalım ya, bana gayet şaka gibi geldi. sanki daha önce bu hareketi yüzünden ölüm tehlikesi filan atlatmış gibi anlatmışsınız. annenize şikayet etmeniz ayrı komik. o sizin yüzünüzü kapatıyorsa siz de farklı şekilde karşılık verin ne olacak ki?

Allah akıl versin. başka birisine yapıyor mu. birgün canınızı alır Allah korusun . Şaka yapayım derken yaralayan öldürenler var..

Neresi komik anlamadım

Silahi nerden almis esin? Birde evde bulamayinca esinin aklina biriyle kacti fikrini gelmesi neden olmus? Normal insanlar basina bisey mi geldi diye telas eder. Urkutucu degil mi?
Eşim polis
Bulundugumuz ilde malesef evli bayanlar cok sık kaçtıgı için aklına direk o gelmiş
Evet o an ürkütücüydü
Ecel terleri döktüm
Ama gecti gitti
Yıllar gecti üstünden
Şimdi aklımıza gelince gülüyoruz
Eşim zaten tedavide gördü,öfke kontrolu için
İlk defa buraya yazdıgım bişey için pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…