- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Çok abartılı bir tepki vermiş eşinizEşim polis
Bulundugumuz ilde malesef evli bayanlar cok sık kaçtıgı için aklına direk o gelmiş
Evet o an ürkütücüydü
Ecel terleri döktüm
Ama gecti gitti
Yıllar gecti üstünden
Şimdi aklımıza gelince gülüyoruz
Eşim zaten tedavide gördü,öfke kontrolu için
İlk defa buraya yazdıgım bişey için pişman oldum
Agız kapatan benim eşim degilÇok abartılı bir tepki vermiş eşinizKorktum okurken Aklına ilk kaçtığınız gelmiş gğvenmiyormuş size demekki o sorun inşallah bitmiştir yıllar içinde Ben şakadan hiç hoşlanmam açıkçası hele ağzını burnunu kapatarak şaka yapmadı biraz sadistce geldi kusura bakmayın Eşinizi en iyi siz tanırsınız ne desek boş
Az şeye sapıkça derim ama bu sapıkça bir şey bence ve tehlikeli. Psikiyatriste başvurun.İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Bosanmayin bence zaten. Bu adam bosancam dediniz mi de sizi öldürür gibi duruyor. Simdilerde o basiniza silah dayamasina guluyorsunuz (hayret) ama adam ayni adam. Ciddi bi konuda veya bir skintida yapacagi seyi bizzat size yasatmis gormussunuz. Ne diyim, Allah kurtarsinEwet evliyim
Dokuzuncu yıla giricez
Arada aile yüzünden gelgitlerimiz oluyo ,bi boşanma noktasına geliyoruz ama özünde iyi bir insan
Ama işte sinirlenince gözü dönüyo
Burasi oyle bi yer:) bisey yazinca sittin sene pesini birakmaz:) golge gibidir burdaki hatunlar:))Eşim polis
Bulundugumuz ilde malesef evli bayanlar cok sık kaçtıgı için aklına direk o gelmiş
Evet o an ürkütücüydü
Ecel terleri döktüm
Ama gecti gitti
Yıllar gecti üstünden
Şimdi aklımıza gelince gülüyoruz
Eşim zaten tedavide gördü,öfke kontrolu için
İlk defa buraya yazdıgım bişey için pişman oldum
Benim derdim sizi germesin yaBosanmayin bence zaten. Bu adam bosancam dediniz mi de sizi öldürür gibi duruyor. Simdilerde o basiniza silah dayamasina guluyorsunuz (hayret) ama adam ayni adam. Ciddi bi konuda veya bir skintida yapacagi seyi bizzat size yasatmis gormussunuz. Ne diyim, Allah kurtarsin
Evet şükür düzeldiPardon Canım karıştırmışımSizin eşinizin de güvensizlik sorunu korkuttu beni ama yıllar içinde düzelmiştir diye umuyorum
Bir derdim var’a acilan her konu, yapilan her yorum her dert beni gerebilir. Buranin amaci o. Terbiyenizi takinin lutfen. Sizin icin endiselenen insanlara biraz daha nezaket gosterebilirsiniz. Neyse. Iyi gunlerBenim derdim sizi germesin ya
İyi günlerBir derdim var’a acilan her konu, yapilan her yorum her dert beni gerebilir. Buranin amaci o. Terbiyenizi takinin lutfen. Sizin icin endiselenen insanlara biraz daha nezaket gosterebilirsiniz. Neyse. Iyi gunler
Kitaptaki karakterlerden birisi yumuşak şeyleri severken öldürüyorduO kitabı okumadım böyle benzer bir konumu vardı?
İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Çocukken abimde bana yapardı yorganı ustume kapatır cıkarmazdı onun yuzunden klostrofobik oldumİyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Ayy siz de beni güldürdünüz.Adam çocuk gibi ona gülüyorum evlenmiş ama hala çocuk komik bir hareket eşim bana yapsa şeyine okkalı bir tekme atar al bende şaka yaptım der konuyu noktalardım .
İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var
Şakanın bir dozu olur ama, konu sahibesinin eşi kadın çırpınana kadar nefessiz bırakıyormuş, böyle şaka olmaz, çocukken kuytu köşelere saklanıp kardeşimi korkutmaya bayılırdım ama adı üstünde çocuktum, buna çocukça bir şaka diyebiliriz fakat kocaman bir adamın nefessiz bırakıp çırpındırmaktan zevk almasına şaka diyemiyorum ne yazık ki.sadece ilk sayfayı okudum ve "höööh yok artık" dedim.
abartmayalım ya, bana gayet şaka gibi geldi. sanki daha önce bu hareketi yüzünden ölüm tehlikesi filan atlatmış gibi anlatmışsınız. annenize şikayet etmeniz ayrı komik. o sizin yüzünüzü kapatıyorsa siz de farklı şekilde karşılık verin ne olacak ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?