Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Çok abartılı bir tepki vermiş eşiniz Korktum okurken Aklına ilk kaçtığınız gelmiş gğvenmiyormuş size demekki o sorun inşallah bitmiştir yıllar içinde Ben şakadan hiç hoşlanmam açıkçası hele ağzını burnunu kapatarak şaka yapmadı biraz sadistce geldi kusura bakmayın Eşinizi en iyi siz tanırsınız ne desek boş

Agız kapatan benim eşim degil
Konu sahibinin eşi

Pardon Canım karıştırmışım Sizin eşinizin de güvensizlik sorunu korkuttu beni ama yıllar içinde düzelmiştir diye umuyorum

Az şeye sapıkça derim ama bu sapıkça bir şey bence ve tehlikeli. Psikiyatriste başvurun.

Ewet evliyim
Dokuzuncu yıla giricez
Arada aile yüzünden gelgitlerimiz oluyo ,bi boşanma noktasına geliyoruz ama özünde iyi bir insan
Ama işte sinirlenince gözü dönüyo
Bosanmayin bence zaten. Bu adam bosancam dediniz mi de sizi öldürür gibi duruyor. Simdilerde o basiniza silah dayamasina guluyorsunuz (hayret) ama adam ayni adam. Ciddi bi konuda veya bir skintida yapacagi seyi bizzat size yasatmis gormussunuz. Ne diyim, Allah kurtarsin

Burasi oyle bi yer:) bisey yazinca sittin sene pesini birakmaz:) golge gibidir burdaki hatunlar:))

Bende dicektim bi sorunu mu var esinin diye, tedavi gormus zaten. Bunla gecmis olsun

Benim derdim sizi germesin ya

Pardon Canım karıştırmışım Sizin eşinizin de güvensizlik sorunu korkuttu beni ama yıllar içinde düzelmiştir diye umuyorum
Evet şükür düzeldi
Normal bir insan gibi siniri
Köpürüyo sonra sönüyo
Bana zarar vermiyo en azından

Eşiniz belli ki dürtülerine hakim olamıyor ve sadistçe eğilimleri var. Hepimizin içinde bu tarz dürtüler var ancak bu kontrol edilemez bir duruma geliyorsa, aşırı boyutlara ulaşıyorsa ve başkasına zarar veriyorsa bu durumda ortaya patoloji çıkar ve tedavi edilmesi gerekir. Bu denli dürtüsel davranmak hayvani bir şeydir eşinizin bunu anlaması gerekiyor. İnsan olmanın özü zaten bu dürtüleri dengelemekten geçer.

Ay bu ne ya korku filmi gibi. Nasıl onunla aynı evde kalabiliyorsun? Ben olsam heralde pılımı pırtımı toplar basıp giderdim. Can güvenliğin yok resmen.
Evlenmeden önce de var mıydı böyle sapkınlıkları?? Ayrıce evlisiniz diye de katlanmak zorunda değilsin. Boşanmalısın en kısa sürede!!

Üzgünüm eşinizin ciddi psikolojik problemi var.Bunun şakası olmaz, şiddete yatkın. Bu örneği verdiğim için beni bağışlayin ama çoğu katil önce çocukken civciv boğmakla sonra daha büyük hayvan, sonra, çocuk, sonra kadın, sonra yetişkin insan diye devam eder.Can yapmaktan, o çırpınısi görmekten haz alan birini şakacı diye hafifletmek haksızlık olur.

Çocukken abimde bana yapardı yorganı ustume kapatır cıkarmazdı onun yuzunden klostrofobik oldum

Adam çocuk gibi ona gülüyorum evlenmiş ama hala çocuk komik bir hareket eşim bana yapsa şeyine okkalı bir tekme atar al bende şaka yaptım der konuyu noktalardım .
Ayy siz de beni güldürdünüz.
Okurken,ayni şeyi düşünüyordum.tekmeyi yani.
Ama hiç normal değil yaptiği.
Eş iriyari,konu sahibi minyon ve bebek yüzlu gibi canlandi gözümde.severken oyuncağini kiran çocuklar canlandi gözümde.
vuuuuuuu...

Ne zamandan beri böyle, ilk evlendiğinizden beri mi? Flört, nişan dönemlerinde de benzer şeyler var mıydı? Böyle "fantezileri" olan erkekler oluyor, nefessiz bırakma fantezisi cinsel olarak bundan uyarılıyorlar. Cinsel sapkınlık olarak ele alınır. "Erotik asfiksi" olarak biliniyor, kimisi seks sırasında kendi kendini nefessiz bırakarak cinsel haz duymaya çalışıyor buna da "Otoerotik asfiksi" deniyor. Sonu ölüme kadar gidebiliyor. Acilen yardım almalısınız.

Şakanın bir dozu olur ama, konu sahibesinin eşi kadın çırpınana kadar nefessiz bırakıyormuş, böyle şaka olmaz, çocukken kuytu köşelere saklanıp kardeşimi korkutmaya bayılırdım ama adı üstünde çocuktum, buna çocukça bir şaka diyebiliriz fakat kocaman bir adamın nefessiz bırakıp çırpındırmaktan zevk almasına şaka diyemiyorum ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…