Eşimin yaptığı:(((

Ragve_anyela

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
315
469
18
30
Meraba kızlar gerçekten çok canım sıkkın. Dün eşimin arkadaşları bebeğimizi görmeye geldiler oturdular gittiler eşim duşa girdi bende telefonu yakinimdaydi bebeği emziriyodum aldım Google girer girmez Facebook çıktı. Eşim bana çok kızar kesinlikle acmami istemez kendide açmaz di. Merak edip geçmişine baktım. Eski sevgililerini aratmis baya baya. Çok üzüldüm görünce normalde takmam ama hep onlar yüzünden zamanında çok tartıştık . O tartışma sebebi kızlara bakıyor utanmadan çok üzüldüm.

Esimin yanına gittim telefonu gösterdim . Hemen duştan çıktı. Hiç kavga etmedim susup bebekle ilgilendim geldi özür diledi ama ben çok kırıldım. Uzatmadim baristim ama canım çok sıkkın napcamj bilmiyorum. Sevgiliyken tartıştık onlar yüzünden kaç kere. Sizce ne yapmalıyım :KK43:((

Not: iki ay öncede bakmisti

Not2: sonradan aklıma geldi kafam dalgın kusura bakmayın uzak durmasaydin benden dedi neden baktığını sorunca sonra çok özür diledi . Uzak durma dedigide bazen çocuk çok yoruyor saat 2 3de çocuk uyuyunca kendimi zor yatağa atıyorum :(

Son düzenleme:
Merak edip bakmıştır çok abartmayın bence. Kimleri kimleri merak edip bakıyoruz. Sosyal medya böyle bir şey. Siz hiç eski sevgilinizi merak edip bakmadınız mı yani?
Ben de mesajlaşma vs gördünüz sandım.
Abatiyorum bencede bende baktım. Ama çok çok önceden bu arada bu ikinci bakması oluyo

Neden eski sevgililerine bakma ihtiyacı duyduğu konusunda sakince konuşun. Bunun sizi ne kadar incittiğini, biraz empati yaparsa bunun hiç hoş bir duygu olmadığını söyleyin. Şuan için bu konuyu uzatmayacağınızı ama bu durumun biraz güveninizi sarstığını ve herzaman böyle sakin tepkiler veremeyeceğinizi anlatın. Yani bu konuyu sakince konuşmadan ve karşılıklı duygu paylaşımı yapmadan kapatmayın. Sonra içinizde büyümesin.

Neden eski sevgililerine bakma ihtiyacı duyduğu konusunda sakince konuşun. Bunun sizi ne kadar incittiğini, biraz empati yaparsa bunun hiç hoş bir duygu olmadığını söyleyin. Şuan için bu konuyu uzatmayacağınızı ama bu durumun biraz güveninizi sarstığını ve herzaman böyle sakin tepkiler veremeyeceğinizi anlatın. Yani bu konuyu sakince konuşmadan ve karşılıklı duygu paylaşımı yapmadan kapatmayın. Sonra içinizde büyümesin.

Evet daha düzgün konuşmadaki içimde çok büyücek :((( tesekkur ederim

Keşke hemen barışmasayDN. .. Belki sadece öylesine meraktan bakmistir biraz trip yapp burnunu sürtebilirsin canım... eşinİ en iyi sen tanirsin ne amaçla baktığını bilirsin istersen biraz daha çaktırmadan ara sıra takip et bakalım. ..

Ya bence burada soyle bir fark var. Normalde ikiniz de sosyal medyayi kullanıyor olsaniz, birbirinize karismasaniz, o zaman bakmis olmasi sorun degil derdim. Herkes bakar çünkü. Ama hem size fb kullandirtmayıp hem kendi açtığını hesabi soylemeyip hem de orda eski sevgililerine bakmasi bence hic masum bir mesele degil. Niye gizli sakli yapıyorsun diye sorardim ben? Niye benim haberim yok fb kullandigindan derdim. Bu yuzden yerinizde olsam daha büyük bir tepki verirdim. Bence abartmiyorsunuz yani.

Esin açıklama olarak ne yaptı? Yani neyi merak ediyor,resmini mi görmek istiyor,evlenip evlenmedigini mi merakediyor eski sevgilisinin?

Keşke hemen barışmasayDN. .. Belki sadece öylesine meraktan bakmistir biraz trip yapp burnunu sürtebilirsin canım... eşinİ en iyi sen tanirsin ne amaçla baktığını bilirsin istersen biraz daha çaktırmadan ara sıra takip et bakalım. ..

Yılan uyandı hesabı artık baksada siler :( :)) keşke barismasaydim. Sözel olarak baristim davranışların çok soğuk ve uzak oda farkinda

Esin açıklama olarak ne yaptı? Yani neyi merak ediyor,resmini mi görmek istiyor,evlenip evlenmedigini mi merakediyor eski sevgilisinin?
İlk başta merak dedi sonra ee sende uzak durmasaydin benden dedi ne için uzak duruyorum çocuk rahatmisin veriyo sen biliyosun dedim pişman oldu bir sürü özür diledi açıklaması ayrı bı sinirimi bozdu başta

Abartmayin bence. Merak etmeyen mi var gercekci olalim. Bu onlari hala sevdigi anlamina gelmiyor. Son durumlarini bilmek istemis sadece.

Ama kendi kiziyorsa bunu siz yaparsaniz verecegi tepkiye gore diz de tepki verin madem.

Ya bence burada soyle bir fark var. Normalde ikiniz de sosyal medyayi kullanıyor olsaniz, birbirinize karismasaniz, o zaman bakmis olmasi sorun degil derdim. Herkes bakar çünkü. Ama hem size fb kullandirtmayıp hem kendi açtığını hesabi soylemeyip hem de orda eski sevgililerine bakmasi bence hic masum bir mesele degil. Niye gizli sakli yapıyorsun diye sorardim ben? Niye benim haberim yok fb kullandigindan derdim. Bu yuzden yerinizde olsam daha büyük bir tepki verirdim. Bence abartmiyorsunuz yani.

Evet gizli saklı bakmasida ayrı bişey iskillendiriyo insanı. Face yi görünce meraklandim kullanmıyoruz burda ne geziyo diye :((( kızları görünce o aklımdan cikti

İlk başta merak dedi sonra ee sende uzak durmasaydin benden dedi ne için uzak duruyorum çocuk rahatmisin veriyo sen biliyosun dedim pişman oldu bir sürü özür diledi açıklaması ayrı bı sinirimi bozdu başta

:KK57::KK57: a aaa biz burda adami aklamaya çalışıyoruz adamin zihniyetine bak. Aldatsa kılıfı hazir resmen. Pis herif. :bicak:

Sen uzak durunca eski sevgiliye mi sardiracakmis? Açıklaması da ayrı güzel.

Evet kendi çok kızar . Kesinlikle kabul etmez
Abartmayin bence. Merak etmeyen mi var gercekci olalim. Bu onlari hala sevdigi anlamina gelmiyor. Son durumlarini bilmek istemis sadece.

Ama kendi kiziyorsa bunu siz yaparsaniz verecegi tepkiye gore diz de tepki verin madem.

Back
X