• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptığı:(((

ben de 16'nın içindeydim evlendiğimde 8 yıllık evliyim ama hiç bu tür şeylerle karşılaşmadım daha çok kadınlar benim eşime yanaşır , erkektir tepki verir dersin ama ben öyle şeylerle hiç karşılaşmadım. Şimdi bir de bırakın orada burada sosyal medyada aratsın yanlış bir şey bu . Belli ki eşiniz erken evliliğiniz den dolayı sizi küçük görüp bastırmaya çalışıyor , buna izin vermeyin . yani gördüğüm kadarıyla zaten sizden sıkılmış durumda ve siz bu tür sadakatsizlik hatalarını yakaladığınız da size Seni seviyorum bir daha olmayacak gibi bahaneler üreterek bunu tekrarlayacak kendinize Değer verin ve evliliğinizi gözden geçirin
Emin olun iyice gözden geciricem :((

Bakmış olmasından ziyade yaptığı açıklama çok falso..
Ne demek uzak durmasaydın!!
Yani deseki "ya geçmişim de kalan insanlar merak ettim öylesine bi baktım" neyse, insan nefret ettiği kişinin de ne yaptığını merak edebilir.. Gerçi ona da defalarca bakmazsın ya neyse...

Şimdi bu adam böyle bi zihniyet taşıyorsa siz küsseniz de barışsanız da bişey ifade etmeyecek.. Oturup açık açık konuşun siz sporla üremediniz, onun çocuğunu taşıdınız, doğurdunuz, besliyor büyütüyorsunuz. "Sen doğursaydın, benim de uzaklaştın diye başka arayışlara mı girmem gerekirdi" diye sorun bakalım ne diyecek ! Sinir oluyorum bu bencil nankör insanlara !!

Anladığım kadarıyla 12 yaşında görüşmeye başladınız 16 yaşında evlendiniz. Bu adamın ne ara başka sevgilisi olmuş yahu :)
Ayrıca yaptığına birşey diyemem benim eski sevgilim geçen yıla kadar ekliydi Facede. Eşimde biliyordu bişey demezdi
Çünkü benden emin. Ama eşinizin açıklaması iğrenç. Yani ilk fırsatta gözü dışarı kayacak gibi ne o öyle :/

Meraba kızlar gerçekten çok canım sıkkın. Dün eşimin arkadaşları bebeğimizi görmeye geldiler oturdular gittiler eşim duşa girdi bende telefonu yakinimdaydi bebeği emziriyodum aldım Google girer girmez Facebook çıktı. Eşim bana çok kızar kesinlikle acmami istemez kendide açmaz di. Merak edip geçmişine baktım. Eski sevgililerini aratmis baya baya. Çok üzüldüm görünce normalde takmam ama hep onlar yüzünden zamanında çok tartıştık . O tartışma sebebi kızlara bakıyor utanmadan çok üzüldüm.

Esimin yanına gittim telefonu gösterdim . Hemen duştan çıktı. Hiç kavga etmedim susup bebekle ilgilendim geldi özür diledi ama ben çok kırıldım. Uzatmadim baristim ama canım çok sıkkın napcamj bilmiyorum. Sevgiliyken tartıştık onlar yüzünden kaç kere. Sizce ne yapmalıyım :KK43:((

Not: iki ay öncede bakmisti

Not2: sonradan aklıma geldi kafam dalgın kusura bakmayın uzak durmasaydin benden dedi neden baktığını sorunca sonra çok özür diledi . Uzak durma dedigide bazen çocuk çok yoruyor saat 2 3de çocuk uyuyunca kendimi zor yatağa atıyorum :KK43:
Ne demek uzak durmasaydın!
Yani kocanız eski sevgililerine bakıp napiyor??
Yazık siz de bu evliliğe emek veriyorsunuz,bebeğiniz var sizce eşiniz bu güzellikleri hakediyor mu?
Barismişsiniz ama bence burnundan getirin.Biraz kendine gelsin:sinirli:

Konuyu tam anlamadiniz heralde

anladim bende diyorum ki face olmasada gider bakar... googlea isim yazinca cikiyor bunu soyluyorum...aciklamasini sonra okudum siz ayni şeyi yapip ayni aciklamayi yapsaydiniz size tamam ben senle fazla ilgilemeyimmi derdi...zor valla evlilikte sevgililikte..sen yanlis anlasilmasin diye birsey yapmazsin adam yapar birde sucu sana atar...hicte suclu degilsin

Uzak durmasaydin sen de demesi hepsinden igrenc biseyi eleverio farkında mısın. Senin varliginla ayni kefeye koyabilecegi bisey yapmış demek ki. Adam eski sevgililerinin resimlerine bakip masturbasyon yapacak kadar ergen bi pislik.

Benim esimden once ciddi bir beraberligim olmadi arada bir cocukluk asklarima bile bakar silerim evlenmisler mi coluk cocuga karismislar mi merak ediyorum sadece erkek degil gecmisteki kiz arkadaslarima da bakarim tamam bozulmakta haklisiniz tepkinizi de gosterin ama cok da abartmayın derim

Canım benim merak edip herkes bakabilir gayet normal. Bazen okuldakı en gereksiz biri karsıma sayfada çıkıyor ona dahi aa nolmuş napmış acaba diye bakıyorum merak sadece. Ama bu başka bir şey. Bemimle ilgilenseydın madem ne demek ki ? İlgisizsen hemen başka yone kaymak ne alaka yani. Hadi merak ettım dese tamam dersın de bilemedim. Yani daha ilgisiz bi an olsaydı bu sefer mesaj atıp konusacak mıydı yanı. Kesınlıkle yuvanı dagıtma tabı ama esin biraz sana karsı ılgısız bence. Sen ılgısızsen o sana yanaşsın. Emin ol sen yapsan bu tavrı kadın için ayıplanacak durum oluyor nedense. Sen dikkat et derim.

Bakmış olmasından ziyade yaptığı açıklama çok falso..
Ne demek uzak durmasaydın!!
Yani deseki "ya geçmişim de kalan insanlar merak ettim öylesine bi baktım" neyse, insan nefret ettiği kişinin de ne yaptığını merak edebilir.. Gerçi ona da defalarca bakmazsın ya neyse...

Şimdi bu adam böyle bi zihniyet taşıyorsa siz küsseniz de barışsanız da bişey ifade etmeyecek.. Oturup açık açık konuşun siz sporla üremediniz, onun çocuğunu taşıdınız, doğurdunuz, besliyor büyütüyorsunuz. "Sen doğursaydın, benim de uzaklaştın diye başka arayışlara mı girmem gerekirdi" diye sorun bakalım ne diyecek ! Sinir oluyorum bu bencil nankör insanlara !!

Bende sinir oldum yüzüne bakasim gelmiyor dün olayım şokuyla pek bir şey diyemedim bu gün biraz düşündüm aksam gelince konusucam herşeyi :( başka türlü benim içim sogumicak. Benim inanın yıkanmaya vaktim yok hiç durmuyor çocuk sürekli bağırma ağlama kendide görüyor

Anladığım kadarıyla 12 yaşında görüşmeye başladınız 16 yaşında evlendiniz. Bu adamın ne ara başka sevgilisi olmuş yahu :)
Ayrıca yaptığına birşey diyemem benim eski sevgilim geçen yıla kadar ekliydi Facede. Eşimde biliyordu bişey demezdi
Çünkü benden emin. Ama eşinizin açıklaması iğrenç. Yani ilk fırsatta gözü dışarı kayacak gibi ne o öyle :/
Evet 12 13 yaşında ilk lise zamanı ayrılmıştık o zamandan kala kızlar kendisi benden iki yaş büyük :)) aynen bende buna canım sıkıldı her ona yanasmadigimda hep böyle yapacak demek zaten güven kalmadı

anladim bende diyorum ki face olmasada gider bakar... googlea isim yazinca cikiyor bunu soyluyorum...aciklamasini sonra okudum siz ayni şeyi yapip ayni aciklamayi yapsaydiniz size tamam ben senle fazla ilgilemeyimmi derdi...zor valla evlilikte sevgililikte..sen yanlis anlasilmasin diye birsey yapmazsin adam yapar birde sucu sana atar...hicte suclu degilsin
:( Aynen öyle yapıyor ben her hareketime dikkat ediyorum :( dedim ilgilenmiyosun diye bendemi yapiyim deyince kızıyor . Düşün diye dün baristim ama hiç konuşmadım muhattap olmadım :( sağolsun mahvetti moralimi

Uzak durmasaydin sen de demesi hepsinden igrenc biseyi eleverio farkında mısın. Senin varliginla ayni kefeye koyabilecegi bisey yapmış demek ki. Adam eski sevgililerinin resimlerine bakip masturbasyon yapacak kadar ergen bi pislik.

Dün bende dedim ergenmisin diye :) bakalım nolcak.

:KK43: Aynen öyle yapıyor ben her hareketime dikkat ediyorum :KK43: dedim ilgilenmiyosun diye bendemi yapiyim deyince kızıyor . Düşün diye dün baristim ama hiç konuşmadım muhattap olmadım :KK43: sağolsun mahvetti moralimi

bakmasi neyse hadi engel olamadi ama bana o cumleyi kursa ortaligi ayaga kaldiririm ... resmen ş..... kocaniz ...oldu sen her daim hazir mi bekleyceksin ...her istedigini yapan kadinlarda bu durumda kalabilit ...soyeldigi şey bahane

Canım benim merak edip herkes bakabilir gayet normal. Bazen okuldakı en gereksiz biri karsıma sayfada çıkıyor ona dahi aa nolmuş napmış acaba diye bakıyorum merak sadece. Ama bu başka bir şey. Bemimle ilgilenseydın madem ne demek ki ? İlgisizsen hemen başka yone kaymak ne alaka yani. Hadi merak ettım dese tamam dersın de bilemedim. Yani daha ilgisiz bi an olsaydı bu sefer mesaj atıp konusacak mıydı yanı. Kesınlıkle yuvanı dagıtma tabı ama esin biraz sana karsı ılgısız bence. Sen ılgısızsen o sana yanaşsın. Emin ol sen yapsan bu tavrı kadın için ayıplanacak durum oluyor nedense. Sen dikkat et derim.

Bundan sonra güvenmiyorum her şeyini kontrol edicem. Casus programı arıyorum :D o kadar güvenini sarstı. Kendide görüyor boş zamanım olmadığını yorulsugumu görmese bilmese tamam dicem

Ya bunları böyle okuyunca düşünüyorum da, ben mesela yapı gereği biraz böyleyim hani merak vardır bende. Kötü bir merak değil ama bu. Benim bazen seneler önce tanıdığım insanlar aklıma gelir bakarım, bu eski sevgili de olabilir ama o kişiyi bilinçli düşünür müyüm, hislerim var Mıdır? Hayır asla. Genel bir merak sadece anlık.
ne bileyim şöyle düşünelim bi, örneğin 3 sene bir ilişkiniz vardı. Ve sonrA ayrıldınız. Siz o kişi hayatınızda hiç olmamış gibi yapamazsınız ki, uzun bir zaman geçirdiniz birlikte. Ya da eski sevgiliniz bunu yapsa. Bir zamanlar onun için dünyanın en değerli insanıydınız belki, bunu inkar etse aslında ayıp etmez mi size, emeğinize, yaşadığınız o duygulara? Sonuçta bu duygular bitti gitti ama o dönem vardı. Bence bunlarıda düşünmek lazım, illaki anlam yüklemek değil ama sonuçta hepimizin bir geçmişi var, acısıyla tatlısıyla yaşadıklarımız, bizi biz yapan, bunları hiçe saymamalıyız.

Yani özetle, geçmişini arattı diye kötü düşünme hemen.

bakmasi neyse hadi engel olamadi ama bana o cumleyi kursa ortaligi ayaga kaldiririm ... resmen ş..... kocaniz ...oldu sen her daim hazir mi bekleyceksin ...her istedigini yapan kadinlarda bu durumda kalabilit ...soyeldigi şey bahane

Her daim hazır bekleyemem valla evlenince onların malı olmuyoruz

Back
X