• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptığı:(((

Meraba kızlar gerçekten çok canım sıkkın. Dün eşimin arkadaşları bebeğimizi görmeye geldiler oturdular gittiler eşim duşa girdi bende telefonu yakinimdaydi bebeği emziriyodum aldım Google girer girmez Facebook çıktı. Eşim bana çok kızar kesinlikle acmami istemez kendide açmaz di. Merak edip geçmişine baktım. Eski sevgililerini aratmis baya baya. Çok üzüldüm görünce normalde takmam ama hep onlar yüzünden zamanında çok tartıştık . O tartışma sebebi kızlara bakıyor utanmadan çok üzüldüm.

Esimin yanına gittim telefonu gösterdim . Hemen duştan çıktı. Hiç kavga etmedim susup bebekle ilgilendim geldi özür diledi ama ben çok kırıldım. Uzatmadim baristim ama canım çok sıkkın napcamj bilmiyorum. Sevgiliyken tartıştık onlar yüzünden kaç kere. Sizce ne yapmalıyım :KK43:((

Not: iki ay öncede bakmisti

Not2: sonradan aklıma geldi kafam dalgın kusura bakmayın uzak durmasaydin benden dedi neden baktığını sorunca sonra çok özür diledi . Uzak durma dedigide bazen çocuk çok yoruyor saat 2 3de çocuk uyuyunca kendimi zor yatağa atıyorum :KK43:
Sadece arayıp baktiysa sorun degil de bahanesi iğrenç bence! Uzak durmasaydin ne demek. Rezilce bir cümle. Yani diyor ki ne halde olursan ol benim isteklerime cevap vermek zorundasin, yoksa gözüm dışarıya kayar. Eşinizin sizi sevdiğinden emin misiniz?

Ben kıskancımdır öyle şuna baktım meraktan filan ben kabul edemem .

Ama burdan anladığım kadarıyla bir çok bayan bunu sorun yapmıyor.

Eşin böyle bir açıklama yapmasaydı sen de belki sorun yapmazdın.

Ama şimdi o lafı ona yedirtmem lazım .

Bu laf resmen sapıklık...

Sen en iyisi kesin yedirt hem de 3 öğün :silah:

Annelik gorevini yerine getirirken esini biraz ihmal etmis olabilirmisin aceba? bagzi erkeklerin bu konuda ne kdr bencil olduklarini biliyoruz!
BOS BIRAKILMAYA GELMIYORLAR!!! :KK12:

Merakından bakıyordur abartma bence.
Sorunlarınızı çözdüyseniz şahsen bunları kafana takıp huzursuz olmayın daha fazla. Bebeğin de var ne gerek var kendini strese sokuyorsun? Ben de eski sevgilime bakmıştım geçenlerde tamamen merakımdan herhangi bir duygu veya bir iç çekişle bakmadım :)

Meraktandır ya.Geçmişini insan merak edebilir bir mana çıkarmamak lazım.Valla ben baktım hala da aklıma geliyor bakıyorum.Ama gram sevgi veya özlemek yok.Ne haldeler diye bir merak oluyor.

benimki de aramız limoni olduğunda uykusunda eski sevgilisinin adını sayikliyordu bi ara :kızgın::kızgın::kızgın:

çok kötü olmuştum. bütün telefon geçmişine, pc'den facebook geçmiş ve mesajlarına, gmail'den bütün mail geçmişine kadar araştırmıştım :halay::halay:
ona rağmen hiç bir şey bulamamıştım. inşan kendini kötü hissediyor böyle bir durumda ama yapacak bisey yok. sadece meraktandır. belki de unutamamıştır. arada aklina geliyordur.

Sadece meraktan bakmis olabilir hemen akliniza kotu seyler getirmeyin. Insanohlu gecmisine karsi merakli oluyor malesef. Bu illa eski sevgililerini ozluyor seviyor o yuzden bakti anlamina gelmiyor. Birdaha yapmamasi konusunda ciddi bir uyari yapin ama. Cok hafife aldiniz sanip tekrar yapmak icin yuz bulamasin. Ben bakmasina degil de sen bana karsi uzak durdun o yuzden yaptim diye sucu size yuklemesine takildim. Baktiginiz bebek onun da bebegi. Siz ne buyuk fedakarlik yapiyorsunuz bir evlat yetistirerek uykusuz kalarak. Tabi ki esinizide cok ihmal etmeyin ama uykusuz yorgun kalan kadina boyle bir ithamda bulunmasi hos degil. Kendi hatasini anlamasini saglayin tekrar konusun sakince

Şimdi ilk yorumum olabilir bazen hiç olmadık kimseleri merak edip bakıyoruz kötü bir niyetimiz olmadan fakat eşiniz sen de benden uzak durmasaydın demiş.Bu şu demek sen benden uzak durunca aklıma iyi şeyler gelmedi ve eski sevgililerimi aradım.Dikkatli olun eşiniz ufak bir boşlukta kaymasın

Meraba kızlar gerçekten çok canım sıkkın. Dün eşimin arkadaşları bebeğimizi görmeye geldiler oturdular gittiler eşim duşa girdi bende telefonu yakinimdaydi bebeği emziriyodum aldım Google girer girmez Facebook çıktı. Eşim bana çok kızar kesinlikle acmami istemez kendide açmaz di. Merak edip geçmişine baktım. Eski sevgililerini aratmis baya baya. Çok üzüldüm görünce normalde takmam ama hep onlar yüzünden zamanında çok tartıştık . O tartışma sebebi kızlara bakıyor utanmadan çok üzüldüm.

Esimin yanına gittim telefonu gösterdim . Hemen duştan çıktı. Hiç kavga etmedim susup bebekle ilgilendim geldi özür diledi ama ben çok kırıldım. Uzatmadim baristim ama canım çok sıkkın napcamj bilmiyorum. Sevgiliyken tartıştık onlar yüzünden kaç kere. Sizce ne yapmalıyım :KK43:((

Not2: sonradan aklıma geldi kafam dalgın kusura bakmayın uzak durmasaydin benden dedi neden baktığını sorunca sonra çok özür diledi . Uzak durma dedigide bazen çocuk çok yoruyor saat 2 3de çocuk uyuyunca kendimi zor yatağa atıyorum :KK43:

Ay ne saçma bir sebep
YANİ ALLAH KORUSUN ciddi bir rahatsızlığınız olsa ALDATMA yolları mı arayacak!
Nasıl bir nefistir bu !!!!!

Gerekçe yanlış !!!bakmış olabilir meraktan diye göz ardı edilebilir bir konu konuşarak rahatsızlığınızı dile getirip birdaha tekrar etmemesini söylersiniz olur biter....Ama ilk yazdığım hoş olmayan bir gerekçe!

kusura bakmayın uzak durmasaydin benden demiş.bu niyetni ortaya koyuyor.tamam bakmak normal belki ama.her uzak durulduğunda böyle o da mı uzaklaaşcak

Yuh yani özrü kabahatinden büyük olmuş. Tatlım aklıma geldi öylesine merak ettim baktım özür dilerim dese affedilir belki.
Fakat seninkinin savunması olayı büyütmeyi gerektiriyor.

Beni ihmal etmeseydin ne demek ya. O zaman bir art niyetle bakmış. Sen ihmal ettin diye bakıp onlardan mı ilgi görmüş. Karım beni ihmal ediyor bende şunlara bakayım onlar benimle ilgilenir mantığı mıdır bu yani.

Back
X