- Konu Sahibi evarologlu
-
Bu kadar araştırma yapmak için bir nedeniniz olmalı diye düşünüyorum. Henüz 4 aylık evlisiniz. Eğer sadece kendinizi rahatlatmak içinse çabanız, bir gerekçesi yoksa sanırım siz kıskançsınız. Bu evliliğinize zarar verebilir.
Bu kadar araştırma yapmak için bir nedeniniz olmalı diye düşünüyorum. Henüz 4 aylık evlisiniz. Eğer sadece kendinizi rahatlatmak içinse çabanız, bir gerekçesi yoksa sanırım siz kıskançsınız. Bu evliliğinize zarar verebilir.
slmmmm herkese
şu x arkadaşı eve bırakmış dönmüş diyene kadar yorum gereksimi duymadım sizde yazmıştınız ya kızlar
ama enteresan geldi aynı sitede oturuyorsunuz x eve bırakıyor ama kendizi tekrar dönüyor.
ha şölede olabilir belkide tekrar kontrol etmeye gitmişte olabilir yani
hani baskın gibi sonradan çalışanlar için
iyi düşünmeden harekete geçme yargılama sakınnnn
kızlar eşim aradı dedim sen neden gece x abiyi bıraktın da geri döndün dedim dedi tam eve geldim baktım anahtarı hasatanede unutmuşum sende erken kalkıcaksın diye uyandırmak istemedim dedi...
belki kahve icmistir, uykusu kacmistir. Hastanede kaldiysa büyütmeyin bence.
Kusura bakmazsaniz ben baska birseye takildim. Hangi devlet hastanesi bu? Esiniz kamu personeli olmuyor mu bu durumda? Yani niye herkes gibi baslamiyor mesaisine? Yaptigi dogru birseymis gibi yaziyorsunuz. 9-10 gibi kalkiyorsa ögle yemek saati de hesaba katarsak yarim gun calisiyor gibi bir sey. Acikcasi sabahin karanliginda yollara düsenlere haksizlik bu. Sizce?
bana da bir tuhaf gelirdi açıkcası, eşim böyle bişey yapsa.
Eşim bir sefer gece 4te eve geldi, gece mesaiye kalacaktı, ve çalıştığı yer 1 saat uzaklıktaydı. 3te çıkıp 4 te gelmiş. Anahtarıyla açmış gelmiş yatmış yanıma. Hiç bişe duymamışım. Sabah 7de kalkıp tekrar aynı yola gitti.
şimdi benim eşim yapsa aynısını gerçekten şüphelenirim, ama siz daha yeni evlisinz ve birbirinizi tanıma sürecindesiniz.
Her erkeğin karakteri aynı değildir.ilk defa böyle bişey yaşıyorsunuz muhtemelen. Belki uyandırmak istemedi normal, ama o abinin eşi de uyanacaktı sonuçta, anahtarı varmıymış onun?
Yine de o kadınla bi görüşseniz iyi olurdu içiniz rahatlardı.
Zaten yapacak olan adam bu kadar bariz öğrenebileceğiniz şekilde bir hata yapmaz.
O yüzden eşinize güvenmeniz gerek.
ayyy kızlar rahatlattınız beni ozaman ev çok uzak değil gelebilir diye düşünmüştüm denetime gideceğim dediği x abi bizim komşu öğleye doğru bende o x abinin eşini arıcam bakalım o gitmişmi hastaneye gece diye ?
öyle canım bir gariplik var ama güvenimde var tuhafta olsa bağırıp çağırmaıyorum kendisine ama bu konualrdada çok mu pasifim çokmu serbest bırkaıyorum diyede düşünüyorum..
yok canım ne eşimin nede benim öyle kıskançlık durumalrımız yoktur ikimizde gayet serbest bırkaırız isteğimiz yere gider istediğimiz şeyi yapabiliriz ama kadınlık hissimidir nedir bunda bir şey seziyorum flört dönemindede böyle hisettiğimde hep altından birşeyler çıktı araştırma yapayım derken hastanaden başka kimseyi tanımıyorum bu konu böyle kapanıp gider yoksa benim asıl kafama takılan gerçekten gece 2,30da eve gelip o abiyi eve bırkıp geri döndümü sonuçta o abide aynı sitede oturuyoruz onu öğrenmem lazım...
canım zaten nedeni var adam eve kadar gelio komsunu bırakıo teftişten sonra tekrar yatmaya hastaneye dönüyor ... bi gariplik yok mu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?