eşimin yaptığı?

ağzına sağlık canemss

bende aynı şeyi soracaktım

nedir o alttan çıkanlar?

ağzına sağlık canemss

bende aynı şeyi soracaktım

AZ ÖNCE BUNUN CEVINI VERMİŞTİM

yok canım neden kusura bakayım ki onalrın hasatneelri çok rahat ve vardiyalı çalışıyorlar normalde mesaileri 8-4 hemşire dr memurlar herkezin ama benim eşim hiç birzaman o hasataneden 4te çıkmıyor akşam 7 ye kadar orda çalışıyor ve cmtsi pazarlarıda gidip geliyor bence sahabın karanlığında çıkanlara bu durumda haksızlık olmuyor hatta benim eşime oluyor sanırım dime?

sizi uyandırmak istememiş, düşünceli davranmış diyelim...ama siz sabah kalktığınızda eşinizi görmeyince tedirgin olmayacakmısınız? bunu düşünmedimi ?

arkadaşını evine kadar getiriyorsa pekala kendi evine gelebilirdi.. anahtarı yoksa sizi uyandırır.. ucunda ölüm yokya... uyanır geri birlikte uyurdunuz..

bana pek masum gelmedi... acaba, işyerinde sohbet muhabbet vardıda, hoşuna gitti, gelmek mi istemedi? ilk defa gece gitti diyorsunuz çünkü... ilk defa sohbete dahil olmuş olabilir..

Canım benim eşimde itfaiyede amir bu şekilde gece falan çok çağırıyorlar, sık sık orda yattığı oluyor mesafe baya uzak çünkü...Eşim gider bende arkasından bir iki saat sonra ararım nasılsın diye gelip gelmiyeceğini sorarım.Bence kuruntu yapmışsın büyütme ve eşinede belli etme derim ben:)

yani bunda darılacak bişey yok bence...o zaman eşiniz de size kızmalı sonuçta yolunu gözlemeyip uyuyakalmışsınız gelse de değişen bişey olmayacakmış öyle değil mi.. :) abartmamak lazım bence..

arabasinin anahtariyla evin anahtari ayni anahtarlikta degilmi, ayri ayrimi tasiyor..
bundan once aldatma olayi oldumu ki nisanliyken ne zaman suphe duysam altindan biseyler cikti filan demissiniz..eger oyleyse sanirim bu defada altindan biseyler cikacak..kusura bakmayin ama hic bi erkek anahtari yaninda yok diye aman karicim uyanmasin diye usenmeden arabaya binip hastaneye geri donp yatacak yer aramaz..mantiklimi..kendinizi bi onun yerine koyun..ta evin kapisina gelmissiniz anahtar yok..ay gdim barimi dersiniz sanki 1 saat sonra ise baslayacak gibi..aksine esinizi yanliz birakmamak icin o zile basarsinizki uyansada yanliz kalmasindan iyidir diye.. hadi bi 5 defa zile basar sizin uykunuzda agir olurda bastim zile duymadin napim sokaktami kalsaydim der..mantikli..
bilmiyorumda..disardan biri olsa isiniz kolay..insallah calisma ortamindan filan bi bayanla samimiyet kurmamistir..hastaneye gidiyorum der ve gercekten oraya gider biseyde sezemessiniz yani..insallah oyle bisey yoktur..ama bakin eger onumuzdeki zaman icinde cok faza denetim ihtiyaci duyarsa suphe etmeye baslayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…