Eşimin yaptığı ..

Çocuğa bağırma konusunu okumuştum.
Anne babayı evden kovmak doğru olmasa da eşin sonuna kadar haklı ve sabrı için takdir ettim.

malesef kötü bi durum ve baban kesinlikle haksız
eşinin babasının aynı şeyleri yaptığını hayal edersen ne demek istediğimizi anlayacaksın
bu yüzden eşine kötü davranma bence hele boşanmayı hiç düşünme

baban hatalı fakat eşin aileni kovarak daha fazla hatalı , bunun yerine sana çıtlatıp sende uygun dille onların evlerine gitmesini sağlayabilirsin ama bu şekilde olaylar çok tatsız noktaya gelmiş

hoş bir durum değil, baban 40'ından sonra biraz sapıtmış,
eşin baya sabretmiş, ama tabiki kovmak çözüm değil hatta sorunların başlangıcı,
keşke daha önce müdahale edip aileni gönderseydin,tatsızlık çıkmazdı.
aynı evin içinde olmuyor işte, mümkünse bakıcı tutun, kafanız rahat olsun.

İnsan saygıyı hak eder, yaş baş saygı duymak için yeterli şeyler değildir.
Babanız sizden yüz bulmuş.
Keşke ilk olumsuzlukta uyarsaydınız ya da konuşsaydınız ama bunu kızı olarak siz yapsaydınız.
İnsan evladını öyle de böyle de sever ama damat/ gelin öf dese sittin sene unutmaz.
Eşinizin çok haklı olduğunu düşünüyorum.
Kendi evinde dikkat ettiği şeyleri misafiri hiçe sayıyor, çocuklara bağırıyor, olmadık sitelere giriyor, pcyi kırıyor, tepki görünce afra tafra yapıyor...
Bu konudaki en büyük hata sizin.
Anneniz kanalıyla olsa bile bunlardan rahatsız olduğunuzu, oranın kendilerinden bağımsız bir ailenin evi olduğunu hissettirmeliydiniz.
Oysa görüyorum ki siz kendinizi olayların dışında tutuyor, kendinizi sorgulamıyor, üstelik babanız gibi bir yüzünden tek suçu evindeki olumsuz tutumlara (ama doğru ama yanlış) tepki göstermek olan eşinizden boşanmayı düşünüyorsunuz.
Eşinizle babanızı karşı karşıya getiren sizsiniz.
Eşiniz hata yapmış ama siz(anneniz, babanız) buna zorlamışsınız onu.
Aynayı biraz kendinize tutun derim.

Benim babam vefat etti bende evliyim bir cocuk annesiyim benim kaynanam ve kayinpederim ayni seyi yapsalar bende cok sinirlenirdim sizin esiniz cok bile dayanmis erkek milleti iste sikintiya gelemezler biz kadinlar katlaniriz herseye babanizla ve annenizle konusun bilgisayari kirmak sofraya kusmek ne demek eminim onlarda anlayacaklardir sizi bu konuya benzer bi konu daha okumustum acqba ayni kisimisiniz

Canım eşin epey sabretmiş..bunca şeye sabreden adamdan boşanmak hiçte mantıklı olmaz..tamamen duygusal ve gereksiz bir savunmacılık olur.Çünkü baban senin huzurunu hiç düşünmemiş..kendi evinde bile yapmaması gerekenleri elin adamının evinde bu kadar rahat yapması hiç hoş değil

babanın yaptıkları yenilir yutuluru geçmiş artık.malesef..

çocuğa bağırmak,pc yi kırmak,yasaklı sitelerde cirit atmak..çok curetkar davranışlar

anne baba ve eş arasında kalmak gerçekten zor birşeydir bilirim..

inşallah herşey yoluna girerde sende arada kalmaktan kurtulursun

Canim sen daha once buraya konu acmismiydin.Babam esimin yaninda cocuguma bagirdi diye konunuz benziyor birbirine.Diger konundada konu sahibinin anne ve babasi. Hem kis donemini gecirmek hemde cocuklara bakmak icin gelmisti.Yemek yerken cocuga bagirdi diye diger konuda konu sahibinin esi kizdigini belli etmis ama cocugu birakmamis kucagindan konular birbirine cok benziyor.

Soruna gelince esin hakli ama kovmak yerine daha farkli bahaneler uretebilirdi.

ben daha yeni konu açıyorum o konuyu ben de okumuştum hatırlıyorum ama ben yeni üye oldum

Geçenlerde başka bir üye aynı sizin konunuzu anlattı, son kovma olayı dışında tıpatıp aynı. Siz o üye misiniz? 2. üyelik yasak.

benim de direkt aklıma o geldi :44:

kovma hoş olmamış ama sizin aileniz olduğu için eşinizi karıştırmadan bi dur demek gerekiyordu
ne demek damat evinde sakıncalı sitelere girmek , pc kırmak

müdahale etmediğiniz için ne yazık ki olay buralara kadar gelmiş
anne baba da olsa orası sizin eviniz ve sizin kurallarınıza uymak zorunda

ben daha yeni üye oldum arkadaşım önce sadece bu forumu takip ediyordum bu olay başıma gelince üye olmaya karar verdim.

Bu kadar birebir yaşanmış bir olay. İlginç...

Yanıldıysam özür dilerim.

KİB yaptım bişey varsa da anlarlar zaten.

bence de eşin haklı başlık eşimin yaptığı değil babamın yaptığı olmalı bence. benim kayınpeder de benzer bişey yaptı tabi ben sesimi çıkaramadım bide üstüne üstlük eşim acısını benden çıkarttı

Oturduğunuz ev kimin üstüne?
Baban neden ısrarla ve ısrarla gitmek istemiyor anlamadım...

Ayrıca senin evindeki bir mala nasıl zarar verebiliyor?
Hayır mantığı ne ?

O bilgisayarı babanın alması gerekirdi tabi evvela özrünü dileyerek.
İlaveten sizin yanınızda çocuğuna bağırması da yanlış.

O sitelere girmesi de başlı başına hata.
İnsan utanır damadının evinde öyle şeyler izlemeye.

Babanın doğru bir tarafı yok bu konularda.
En kısa zamanda gitmeleri gerek tabi hala gitmedilerse.

Buarada daha önceki gelmelerinde anlaşıyor muydunuz pederle?
Yoksa öncek gelmelernde süt limandınız da bu gelmelernde mi bozuştunuz?

Eğer önceki gelmelerinde de problemler yaşadıysanız hata sizde de ki çocuklara bakmaları için çağırmışsınız.

2 tane çocuğum var annemle babam hem kışın bizde kalmak hem de çocuklara bakmak için gelmişlerdi bu arada ben çalışıyorum.Babam bizim evdeki internette uygunsuz sitelere girmiş eşim de onu tesadüfen görmüş.sık kullanılanlar bölümünden.eşim bana söyledi ben de yanlışlıkla falan girmiştir dedim.ertesi günü bekledik.baktık yine girilmiş.Neyse eşim bişey demedi.ama yasaklı sitelere girilmesin diye biraz uğraştı.Babam anlamış herhalde bizim farkettiğimizi.Anneme söyledim ben de..o da babamı uyardı bir daha bilgisayara oturmadı.1 hafta falan sonra biz eşimle dışarı çıkmıştık.Annemle babam tartışmışlar babam bilgisayarı kırmış sinirlenince.Biz de gelinde gördük.eşim yine bişey demedi.ev borcu ödüyoruz .hiç alacak durumda olmamıza rağmen 15 gün sonra falan yeni bilgisayar aldık.Çünkü kızım oyun falan oynuyor ingilizce çalışıyor.Neyse babam da anladı hatasını .bu olay unutuldu.Ama babam bu sefer bilgi-ayar küçük çocuğuma bağırdı sofrada çocuk da ağlamaya başladı.önceden de bağırmıştı ama çocuk ağlamayınca biz de sesimizi çıkartmamıştık.bu sefer eşim babama bişey demedi ama kızdığını belli etti .ben kucağından çocuğu almak istedim vermedi ..Babamda sofradan kalktı .annemde arkasından kalktı.Ertesi gün babam dışarda yemek yemiş eşimle aynı sofraya oturmazmış.Eşimde bu sefer çok sinirlendi ve tabakları yere fırlatmaya başladı sinir krizi geçirdi adeta.babamla annem geldi gürültüye.ne oluyor diye..Babam hemen polis çağırmaya kalkıştı eşimde bunu duyunca bu evden gidin dedi... babam da ev senin mi dedi ve kavga ettiler.

canım ilk baslığı okuyunca valla o kim ki anne babanı evden kovuyor dicektim fakat açıklamını okudum :( eşin çook hakLı adam susabildiği kadar susmuş.. baban kocaman adam o sitelere okey girsin ama misafirlikte girmesin o evde bi çocuk var sonuçta... yine ailendir sen ara sor ama uzun süreli evine davet etme eşinlede kötü olma . şuan eşinle aranız peki ? o olay üzerine ne konustunuz

ben hala sorumun cevabını alamadım.iki erkek bunları yaşarken siz anne kız ne yapıyordunuz.nasıl bu kadar sessiz kalabiliyorsunuz.şayet aynı olay başıma gelse ben evde etkisiz elemanmıyım ne anne babamın üzülmesini isterim nede eşimi onlarla kötü ederim.arayı bulurum yani.

Konuyu okuyunca benim de aklıma o eski konu geldi. Hadi diyelim yaşananlar aynı, üslup da mı aynı olur be kardeşim? Anlatış tarzı, hele ki çocuğu kucaktan alma cümlesi...

Back
X