Pardon, evinizdeki misafirin hangi sitelere girdiğini takip edip sonra da kızına ve eşine söylemek ve onu rezil etmek, eşiyle kavga etmesine sebep olmak "sabır" mı?
Sonra da başka yerde yemek yedi, alınganlık yaptı diye tabakları kırıp, kriz geçirip evden kovmak? Türkiye standartlarını bilmiyorum ama bana hiç normal gözükmedi.
Kendi babası o sitelere girseymiş gidip annesine ve kardeşlerine söyleyecek miymiş? Hiç ama hiç sanmam. Eşiniz bunu pekala ortaya çıkarmayabilirdi, sizi de annenizi de babanızı da utandırmayabilirdi. Fırsatı kaçırmamış gibi geldi bana. Ona ne ki adamın girdiği siteden?
Babanızın da başkasının bilgisayarını kırmasını, sonra yenisini almamasını ve hala o evde kalmasını yadırgadım. İnternet faaliyetimi denetleyip oraya buraya anons edenlerin evinde 3 dakika kalmazdım ben olsam.
Bana göre, benim adetime göre ev sahibi alttan alan olmalıdır, misafirperverlik böyle bir şeydir. Senin insanlığına güvenip evine gelen misafirle de kavga, atışma, laf sokma olmaz. Hele anne babayla... Allah korusun diyeyim yani.
Sorunuza gelince, ben olsam evet boşanırdım ya da artık onunla yaşayamayacağım için boşanırdım demek daha doğru.
Benim anne babam dışında gövde gösterisi yapacak yerler bulmalı insanlar... Özür dilerse, gönüllerini alırsa o ayrı.
Keşke iki taraf da bu kadar gerilmeden misafirliği kısa kesseydiniz, çok tatsız olmuş, mesafe kalmamış, herkes de birbirinden sıkılmış, bıkmış. Bundan sonra ne yapacaksınız, işte onu bilemiyorum, sizin konumunuz en zoru...