Eşimin yaptığı ..

cnm sen hiç aralarına girme zamana bırak ve asla taraf olma bundan 2 yıl önce benimde eşimle annem arasında gerginlik oldu ama ben hiç karışmadım annem bir şey söyleyince git damadına söyle dedim zamanla düzeldi araları kaldı ki benim annem çok sabit fikirlidir.sen ailenle görüşmeye devam et eşinle kavga et gerekirse göndermiyor diye bir şey yok kendi görüşmesin çünkü eşin haklı

senin konunda hatırlık saygılık bişey kalmamamışki,siz annenlerin yanında kalsanız mecburen, eşin baban kadar rahat olabilirmiydi?.ben cevap veriyimmi hayır.saygı gösterirsen saygı görürsün.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben aynı kişi değilim gerçekten eski konumu bilenler bilir diye başlardım cümleye ve herkesin yorum yapması daha kolay olurdu ben hiçbirinizi tanımıyorum ki sizden mi çekineceğim benim derdim başımdan aşkın hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için ben de ANNEMLE BABAMI HATALI BULUYORUM AMA annemler hala eşimi suçluyorlar biz misafiriz çok ayıp etti diyorlar falan filan arada kalmak kadar ok kötü bişey yok Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin düşmanımı bile o kadar kötüyüm ki ölmek istiyorum yemin ederim

Öyle başlayamazdın, hangi eski konudan bahsediyorsun ki? Yepyeni üyelik almışsın nedense...

Oraya da yazmıştım, aileniz huzurunuzu bozmakta en büyük etken bence onlarıun evden uzaklaşması hayırlı olmuş. Hadi çocuğu bilgisayardan uzak tuttun diyelim, küçücük oğluna bağıran bir baban var vicdanın nasıl elveriyor yahu? Benim babam dünyada görebileceğin en sinirli adamlardan biriydi ama çocuklara ağzını dahi açmazdı, çocuk bu ya çocuk hatta seninki küçücük bebek, ne anlar bağırmaktan, korkar yavrucak.:50:

Öyle başlayamazdın, hangi eski konudan bahsediyorsun ki? Yepyeni üyelik almışsın nedense...

Oraya da yazmıştım, aileniz huzurunuzu bozmakta en büyük etken bence onlarıun evden uzaklaşması hayırlı olmuş. Hadi çocuğu bilgisayardan uzak tuttun diyelim, küçücük oğluna bağıran bir baban var vicdanın nasıl elveriyor yahu? Benim babam dünyada görebileceğin en sinirli adamlardan biriydi ama çocuklara ağzını dahi açmazdı, çocuk bu ya çocuk hatta seninki küçücük bebek, ne anlar bağırmaktan, korkar yavrucak.:50:

eğer aynı kişiysem yakında ortaya çıkar zaten.ikinci üyelik aldıysam ceza alırım sizler de görürsünüz bunu.inanıp inanmamak size kalmış. Annemle babam eskiye göre yorum yapıyor.Annem eskiden dede babanne çocuğun terbiyesini verirdi şimdi herkesin çocuğu çok kıymetli diyor.Bağırmaktan ne olur diyorlar.Cahillik kadar kötü bir şey yok inanın.

sizin eşiniz böyle durumda kovar mıydı Allah aşkına tamam eşim haklı sabretti ama kovmayacaktı beni arada bıraktı.Bu olay hep benimbaşıma kakılacak annemle babam tarafından ömür boyu

Eşin bir şey yapmamış ki, ne yapsaydı adam? Pc kırılıyor, çocuklara bağırılıyor, erotik sitelere giriliyor..
Ve en önemlisi hatasını bilen tekrarlamayan bir adam değil karşısındaki, normal görüyor..
Yeterince sabır etmiş, o da istemezdi böyle olsun, kovmaması gerekir ama bir yandan da düşünüyorum ne kadar tahammül edebilirdi diye?
Siz hala eşimden boşanmalı mıyım diyorsunuz? Bunların hepsi normalde eşiniz mi tek hatalı yani?:ssz:

Son düzenleme:
Acil olarak Meltem Hoca'dan destek almalısınız....

yalan çok kötü bir alışkanlıktır !

Back
X