Eşimin yaptığına şok oldum

öylesine ankara travesti yada hatunları diye bakmıştım yalan değil manken aslı diye travesti vardı on numaraydı ben bir bayan olarak bunu diyorsam ve erkekler başka şeylere ve olaylara nasıl bakmasın o değilde tek taşı bile vardı

Ya zaten telefon internet elimizin altında. Ben internette sadece haber okuyorum diyenlere inanmıyorum ben şahsen insan hiç mi bişi merak etmez.

Ya zaten telefon internet elimizin altında. Ben internette sadece haber okuyorum diyenlere inanmıyorum ben şahsen insan hiç mi bişi merak etmez.

ben meraklıyımdır o yüzden dilimde durmaz
masum göstermek için haber okuyorum deriz canım
böyle dediğime bakma şişme bebek olayını görsem çıldırırım
Dur dur sakin olayım yada ver bakayim birde ben deneyeyim derim

Siteye girdim ve şoktayım onlar şişmeliği haketmiyor ..ben gercek kadınmıyım sorguladım inan..off ne hatunlar var şoktayım.erkeklerin aklını başından alır.
Şişme diye hakaret etmeyin şunlara..bana diyin şişme ama onlara demeyin

Hhahhahhahhahhahhahaha aynı fikirdeyim. Hazır konu açılmışken hani eşimin sevgilimin doğum gününe çok uç, uçuk kaçık hediye arıyorum hediye aklını başından alsın diyenlere süper tavsiye olur bence. Burdan duyurmak lazım

Bir reklam vardı tam hatırlamıyorum. .... geriye neyi kalır gibi bişeydi. Erkeğin elinden fantazilerinide alırsan geriye neyi kalır. Bence posası...

keske sitenin icerigini de yazsaydınız da girip bakmak zorunda kalmasaydık simdi birileri de bizim gecmisimizi karıstırıyorsa cok yanlıs anlayacak

Tabii ki söylemeyecek arkadaşının kim olduğunu, size ne gerçekten. Siz kız arkadaşlarınızın size anlattığı özel şeyleri paylaşıyor musunuz eşinizle? Eşleriniz bir yana artık başkalarının hayatlarına da müdahale etmeye çalışıyorsunuz eşinin bilmesi gerekmez mi diye.

Öğrenmek istediğiniz eşinizin alıp almadığıydı, öğrenmişsiniz. Cevapla tatmin olmadıysanız, eşinizin aldığını düşünüyorsanz bu yönde hareket edersiniz ama eşinizin almadığına inanıyorsanız daha da sizi ilgilendiren bir şey yok.

Her zaman etrafta guzel kadinlar ya da yakisikli erkekler olabilir.
Ancak evli insanlar, evlendikten sonra gozlerini disariya kapamalidirlar.
Guzel bir insan onunuzden, yaninizdan gecer gorursunuz ister istemez.
Ancak bir sefer gordukten sonra defalarca donup bakmak cok yanlis.
Esinizle ciddi ciddi bu durumu konusup, sinirlari cizin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…