Eşimin yaptığına şok oldum

Şimdi siz site adı verince, bende merak ettim neymiş ki diye ve google arattım sayfayı açtım hatta -- aaa bunların erkekleridemi varmış nasılmış diye baktım
Eşim arama geçmişime baksa hakkımda ne düşünür sizce
Bence bu konuyu uzatmayın, yine takipte olun ama sadece siteye girmiş diye olay yaratıp aradaki saygıyı tüketmeyin. bence böyle her hareketi sorgulamak, fazla yüz göz yapıyor ilişkileri

kesinlikle katılıyorum yorumunuza.

evet doğru ama geçmişte bir kere aldatıldım o zamandan beridir gizli takipteyim. çok şükür 5 yıldır birşeyini görmedim ama bu gördüğümle eski defterler beynimde şimşek gibi çaktı
Kadınlar unutmuyor ne yazik ki ne olursa aklina o geliyor eskiye donuveriyor hemen haklisin yerinde olsam bende cok uzulurdum

yahu erkek mılletı ıste 2 gun yanlız kalsın kafası baska yerınde calısmaya baslıyor bence sadece kucuk bır ımada bulunun cunku sız ne yaparsanız yapın fırsatınıbulunca yıne yapıcaktır.ustelık bunu bıldıgınızı ve goz yumdugunuzu dusundugu ıcınde daha rahat gırıp cıkmaya baslıcaktır bu sıtelere bence sadece ben yokken eglencenın dozunu kacırmadın ınsallah falan gıbı sozlerle ımada bulunabılırsınız ama ınanın kavga cıkarmak bagırmak cagırmak hıcbır ıse yaramayacaktır bence.he bunun ıcın ayrılırım bosanırım dıyorsanız o zaman her turlu kavgayı cıkarın bu tercıh meselesıdır.ancak ayrılmayacaksanız da goz yumdugunuzu farketmese ıyı olur

kızlar hepnize birden burdan yazıyorum. dün gece eşim geldi. ilk başta konuyu açmayıp bugun ıs yerını karıstırmaya gıdecektım. ıs yerı büro seklınde. yanı kalabalık degıl. kendısı harıc bır calısanı var. o yuzden oraya da bakacaktım ama o varken buroyu karıstırmam zor olacaktı. ayrıca dayanamadım ben de kendısne sordum.

eşim de onun arkasından is cevırdıgımı guvenmedıgımı vs. soyleyıp daha cok sinirlenmemi sağladı. kavga sözlü tartışma şeklinde. en son küstüm ben başka odaya geçtim. ona satın alıp almadığını ve neden baktıgını araştırdıgını sordum. cunku bırden fazla kez o siteye girmis.

eşim en son söylediği bir arkadaşı bahsetmiş diye merak edip girmiş. satın almadım sadece nasıl birşey olduguna girip baktım dedi. arkadaşı satın almış ona çok canlı gibi oldugunu söylemiş.

bu arkadaşı kim ve buna neden böyle birşeyi anlatıyor? arkadaşının kim olduğunu söylemiyor ve sanane deyip durdu. gidip adamamı soracaksın eşime sen mi söyledin diyeceksin dedi. evli mi bekar mı arkadaşı, bunu evlilerde mi satın alıyor anlamadım. çünkü neredeyse bütün arkadaşlarını biliyorum. hepsi evli eşlerini de biliyorum. eğer evliyse o kişinin eşinin de bu durumu bilmesi gerekmez mi? sonrada diyorum acaba kadın biliyorsa ya bana sanane derse...

ay benimde eşim meraktan baktıklarımı görse heralde boşar beni sapık bu kadın diye. bence reklam felan gelmiştir mailine ordan girip bakmıştır. merak bu başa ne gelirse ondan geliyor zaten:)

Canım o site çoğu siteyi ziyaret ettiğinde reklam olarak karşına çıkabilen bir site. Bazı virüs programları bu tarz pencerelerin açılmasını engeller, isterseniz o programlardan birini kurabilirsiniz. Bunların yanında hoş bir şey olmamakla birlikte eşinize karşı güven probleminiz var galiba, neden geçmişi kontrol etme gibi bir merak içerisindesiniz ? Daha önceden bu tarz bir probleminiz mi oldu ?

Hanımlaaaar iş yerindeyim bakamıyorum, şimdi o malum siteye bakan herkesin kocası "nödön baktun sön buroyo" mu diyecek?

Hangi erkek 15 gün boyunca evde tek başına kalır ve oturup scooby doo seyreder ki :) ben olsam dalgasını geçerim. Uygun fiyata var mi bişi diye. Ama sürekli tekrar ederse o zaman problem edersiniz. Yine de kavgayla çözülecek bi durum değil. Ya meraktan bakmıştır yada bi sorunu vardır. Konuşarak çözmek dururken kavga... Ayrıca sizde eşinizin mail geçmişini araştırmakla iyi yapmamışsiniz. Herkesin bi özeli var. Asıl olayı ben olsam geçmişim kurcalaninca çıkarırım.

Bende merak ettim baktim, bunun gibi bisey iste..sen soyledin baktik, esinede arkadadi soylemis bakmis..

yalniz soylemesi ayip bi konuda beni aydinlayirmisiniz..bu bebeklerle siiii ediliyomu, yani hic aklim almadi, yoksa sadece goruntumu yanina alip yatiyon bu mu yani..

Yok kız sadece yanında durur mu :) bildiğin kadın muamelesi... Hatta alırken sadece bu bebekleri de almiyosun. Ses kaydi falan da yolluyorlar. Jeller meller. Ben geçen sene bi haber izlemiştim. Adam şişme bebekle evlenmis. 10 yil oldu çok mutluyum diyo. Herzaman bakımlı ve güzel üstelik beni hiç reddetmiyor ve dır dır yapmıyo diyo. Şimdi yanına bi tane daha almayı düşünüyorum diyo

Yok artık

Adaminki iyi fikirdeee, benim aklim almadi, nasil bi maddeden yapiyolarki oyle eyy yarabbim..yani oyle merak ettimki gidip alcam nerdeyse adamlara kizmayin yani..ilk kez duydum, soklardayim

Adaminki iyi fikirdeee, benim aklim almadi, nasil bi maddeden yapiyolarki oyle eyy yarabbim..yani oyle merak ettimki gidip alcam nerdeyse adamlara kizmayin yani..ilk kez duydum, soklardayim

Konuyla ilgili makale yazmıştım ordan biliyorum silikondan üretiliyor. Özel bi kıvamla aynı ten hissi veriliyor. Eklem yerleri aynı insan gibi. Senin benim yapabildiğim her şekle girebiliyor. Fiyatına göre özellikleri artıyor tabi. Gerçek saç kullanilanlar var sahte peruk olanlar var. Temizliği de kolay fantezi amaçlı evli çiftler bile satın alıyor.

Herkese kendi istediği gibi yaşayabileceği cinsellik dilerim, çiftler birbirlerinin fantezilerinden mutluysa sıkıntı yok.
Size iğrenç gelen herkese gelmeyebilir.
O da sizin tercihiz.
İyi günler..

Herkese kendi istediği gibi yaşayabileceği cinsellik dilerim, çiftler birbirlerinin fantezilerinden mutluysa sıkıntı yok.
Size iğrenç gelen herkese gelmeyebilir.
O da sizin tercihiz.
İyi günler..
haklısınız o yüzden kötü söz söylemedim sadece ben yadırgadım sizde öyle mutluysanız sorun yok..iyi günler

bak buna bende katılıyorum.. bende bazen sadece meraktan neler araştırıyorum neler.. bence konu sahibi iz üstünde ol gerçekten ilgisi var mı önce onu bi öğren derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…