- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Tartismalari kimseye anlatmadigini soylemis (bu noktada hakli ayrica, bence de kimseye anlatilmamali), kavga sonrasi kayinvalidene gittiginde nasil bi aciklama yapiyormus annesine?Arkadaşlar esimle bir sorunumuz olduğunda bunu en yakın arkadaşımla paylasmama eşim kızıyor çünkü oda kimseye anlatmiyormus bende bu yüzden anlatmayacakmisim ama kadınlar daha çok konuşur ki böyle seyleri. Mesela yemeğe misafir gelecek ne yemek yapacağımı ona da sormami istiyor bence bu konu sadece beni ilgilendirir cunku ben bu evin kadınıyım dedim ortak karar vermemiz gerekiyor diyor bu o kadar önemli bir konu değil ki birlikte karar verelim. Sizin esleriniz de böyle mi? Birde biz kavga ettiğimizde her kavgada değil ama biraz büyük kavgalarda eşim evden gidiyor gece arabada kalıyor bir kerede kayinvalideme gitmişti. O evden gittiğinde ben evde kalıyorum bir yere gitmeyecegimi biliyor. Ve ertesi gün o geceyi dışarıda geçirdikten sonra siniri geçince geliyor eve. Böyle canı istediginde gidip istediğinde gelmesi beni üzüyor. Ona bu durumu söyledim ya tamam bir daha yapmayacağım diyor yada kavga daha da büyümesin diye gittim diyor. Ben kavga zamanlarında da olsa eşimin evden gitmemesi işin ne yapmalıyım?
Bir kere annesinde kalmıştı o kaldığında evden gitmeden bana bitti artık bosanalim demişti kayinvalideme de bosaniyoruz demisTartismalari kimseye anlatmadigini soylemis (bu noktada hakli ayrica, bence de kimseye anlatilmamali), kavga sonrasi kayinvalidene gittiginde nasil bi aciklama yapiyormus annesine?
Evde olduğunda tartışma daha da büyüyor tabiEşimle sorun yaşarsak anlatmam kimseye o kadar güvenmem, ikimizin arasındaki mesele, ailede olan ailede kalır diye düşünüyorum. Eşiniz haklı bence.
Yemekli misafirlere biz de eşimle ortak karar veriyoruz ama biz ikimiz yapıyoruz misafirlere. O yüzden beraber karar vermiş oluyoruz. Tek başıma yapsam bilmiyorum, fikir alabilirdim belki.
Şiddetli kavgada bir müddet uzaklaşmak iyi oluyor, ama evden ayrılmayı ben de doğru bulmuyorum, aynı evde biraz sessiz kalarak sakinleşebilirsiniz, eşinize böyle anlatabilirsiniz.
O evde olduğu sürece tartışmanın ateşini söndürmeden devam ettiriyor musunuz? Buna dikkat edin, bu yüzden kaçıyordur belki evden.
Kavga zamanı eşinin evden gitmesi iyi birşey gibi geldi . En azından düşünme ve sakinleşmek payınız olur. Evinin içindeki olayları arkadaşlarına anlatmaman konusunda kocan haklı geldi. Bugünün dostu yarının düşmanı olabilir. Aynada kendine anlat ama başkalarına anlatmamaya çalış derim. Yemek konusunda da akşam ne yemek yapayım diye sorabilirsin. Yemeğin çeşidine ortak karar vermeniz güzel bence. Ama yemeği nasıl yapacağına karışırsa orda evin hanımı benim dersin :)Arkadaşlar esimle bir sorunumuz olduğunda bunu en yakın arkadaşımla paylasmama eşim kızıyor çünkü oda kimseye anlatmiyormus bende bu yüzden anlatmayacakmisim ama kadınlar daha çok konuşur ki böyle seyleri. Mesela yemeğe misafir gelecek ne yemek yapacağımı ona da sormami istiyor bence bu konu sadece beni ilgilendirir cunku ben bu evin kadınıyım dedim ortak karar vermemiz gerekiyor diyor bu o kadar önemli bir konu değil ki birlikte karar verelim. Sizin esleriniz de böyle mi? Birde biz kavga ettiğimizde her kavgada değil ama biraz büyük kavgalarda eşim evden gidiyor gece arabada kalıyor bir kerede kayinvalideme gitmişti. O evden gittiğinde ben evde kalıyorum bir yere gitmeyecegimi biliyor. Ve ertesi gün o geceyi dışarıda geçirdikten sonra siniri geçince geliyor eve. Böyle canı istediginde gidip istediğinde gelmesi beni üzüyor. Ona bu durumu söyledim ya tamam bir daha yapmayacağım diyor yada kavga daha da büyümesin diye gittim diyor. Ben kavga zamanlarında da olsa eşimin evden gitmemesi işin ne yapmalıyım?
Geldiğinde sinirimiz geçmiş oluyorEşiniz kavga esnasında giderek doğru bir hareket yapıyor bence. Sonra geliyormuş, geldiğinde gerginliğiniz geçiyor mu?
Bana danış kısmı da çok kafaya takılacak bir şey değil. Ben de her şeyi eşime soruyorum ''onu mu yapayım, buraya mı gidelim'' diye o da bana sorma sen karar ver diyor ayar ediyor beni.
İşte dediğime geliyor, kavga uzamasın diye çıkıyor evden.Evde olduğunda tartışma daha da büyüyor tabi
Ne güzel işte. Sağa sola vuracağına, sinirleneceğine gidip nefes alıyor. Sonra da geleceğinden eminsin, üstelik sakinleşiyorsunuz. Daha ne?Geldiğinde sinirimiz geçmiş oluyor
Gidip dışarıda dolaşıp gelse buna bir şey demem gece de dışarıda kaliyorNe güzel işte. Sağa sola vuracağına, sinirleneceğine gidip nefes alıyor. Sonra da geleceğinden eminsin, üstelik sakinleşiyorsunuz. Daha ne?
Misafir gelince yemek mevzusuna birlikte karar verebilirsiniz ne var ki bunda. Demek esiniz dahil olmak istiyor bu konuya. Anlayisli olun derim. Evin kadini statunuz etkilenmez yemegi yine siz yapacaksiniz. Hatta ben birlikte karar verdimizde esime şunu da sen yapar misin canim derim. İşi yikarim ustune.Arkadaşlar esimle bir sorunumuz olduğunda bunu en yakın arkadaşımla paylasmama eşim kızıyor çünkü oda kimseye anlatmiyormus bende bu yüzden anlatmayacakmisim ama kadınlar daha çok konuşur ki böyle seyleri. Mesela yemeğe misafir gelecek ne yemek yapacağımı ona da sormami istiyor bence bu konu sadece beni ilgilendirir cunku ben bu evin kadınıyım dedim ortak karar vermemiz gerekiyor diyor bu o kadar önemli bir konu değil ki birlikte karar verelim. Sizin esleriniz de böyle mi? Birde biz kavga ettiğimizde her kavgada değil ama biraz büyük kavgalarda eşim evden gidiyor gece arabada kalıyor bir kerede kayinvalideme gitmişti. O evden gittiğinde ben evde kalıyorum bir yere gitmeyecegimi biliyor. Ve ertesi gün o geceyi dışarıda geçirdikten sonra siniri geçince geliyor eve. Böyle canı istediginde gidip istediğinde gelmesi beni üzüyor. Ona bu durumu söyledim ya tamam bir daha yapmayacağım diyor yada kavga daha da büyümesin diye gittim diyor. Ben kavga zamanlarında da olsa eşimin evden gitmemesi işin ne yapmalıyım?
Olsun, geri geliyormuş. Sakibleşmek için bir saat değil 10 saate ihtiyacı oluyor demek ki. Eve geri dönüyorsa, sakinleşiyorsa, dışarıda sizi aldatmıyorsa -ki arabada yatıyor dediniz- neden kızıyorsunuz bu davranışına. Burada karısını döven adamların hikayeleriyle dolu ortalık. Ben krizi yönetme konusunda eşinizde hata bulamadım. Tabii tam detaylı bilmiyoruz, yazdığınız kadarıyla.Gidip dışarıda dolaşıp gelse buna bir şey demem gece de dışarıda kaliyor
Arkadaşlar esimle bir sorunumuz olduğunda bunu en yakın arkadaşımla paylasmama eşim kızıyor çünkü oda kimseye anlatmiyormus bende bu yüzden anlatmayacakmisim ama kadınlar daha çok konuşur ki böyle seyleri. Mesela yemeğe misafir gelecek ne yemek yapacağımı ona da sormami istiyor bence bu konu sadece beni ilgilendirir cunku ben bu evin kadınıyım dedim ortak karar vermemiz gerekiyor diyor bu o kadar önemli bir konu değil ki birlikte karar verelim. Sizin esleriniz de böyle mi? Birde biz kavga ettiğimizde her kavgada değil ama biraz büyük kavgalarda eşim evden gidiyor gece arabada kalıyor bir kerede kayinvalideme gitmişti. O evden gittiğinde ben evde kalıyorum bir yere gitmeyecegimi biliyor. Ve ertesi gün o geceyi dışarıda geçirdikten sonra siniri geçince geliyor eve. Böyle canı istediginde gidip istediğinde gelmesi beni üzüyor. Ona bu durumu söyledim ya tamam bir daha yapmayacağım diyor yada kavga daha da büyümesin diye gittim diyor. Ben kavga zamanlarında da olsa eşimin evden gitmemesi işin ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?